שאלה ממשתמש אנלוגי לגבי סטרימרים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Jake457 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, משתמש אנלוגי כאן שלא מבין כלום באודיו דיגיטלי.
אני רוצה להקליט טייפים אנלוגיים (כן כן) משירות מוזיקה.
השאלות:
1. מה זה סטרימר, ומה הוא עוזר לי? האם האיכות טובה יותר ממה שה-PC שלי (מקבוק 2018 מייצר? כרגע אני פשוט מחבר את האודיו של המקבוק למכשיר ההקלטה, שם ספוטיפיי פרימיום ומקליט. אבל התוצאה לא נהדרת. סטרימר יעזור?
2. מאיזה שרות מוזיקה הכי כדאי? (אני כאמור כרגע בספוטפיי). שומע בעיקר ג'אז ומוזיקה מתקדמת.
3. אם סטרימר, איזה? גם שישרת את הצורך הזה אבל גם יוכל להתחבר למערכת הביתית לשמיעה ישירות משרות מוזיקה.
4. השליטה על סטרימר היא באמצעות אפליקציה בטלפון? מסך ייעודי?
תודה רבה!!

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3629
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #2 

תמשיך כמו שאתה עשית עד היום
אין שום סיבה לשנות מהשיטה בה אתה נוהג (גם אם היא ארכאית משהו) אין שום סיבה ללמד סוס זקן טריקים חדשים

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 347 פעמים

שליחה #3 

@Jake457

ובהמשך להמלצה שמעלי (שאני די מסכים איתה בעיקרון), אם ההקלטה לא יוצאת משהו נסה להגביר את הווליום במחשב. תשעים אחוז בווליום של כרטיס הקול ומאה אחוז ווליום בנגן של ספוטיפיי יתנו לך סיגנל חם וטוב שהטייפ יאהב.

מעבר לזה, יש שירותים כמו Tidal ו Deezer שמציעים מוזיקה באיכות גבוהה יותר ממה שספוטיפיי ואפל מיוזיק מציעים. לא חושב שזה יעשה הרבה הבדל מבחינתך אבל אם בא לך, יש להם בדרך כלל חודש התנסות חינם.

ודבר אחרון - סטרימר זה נגן עם חיבור רשת מצד אחד וחיבור אודיו או וידאו מצד שני. הוא יודע לנגן קבצים ששמורים על מחשבים או הרד-דיסקים ברשת הביתית. בנוסף, בדרך כלל הוא גם יודע לנגן תוכן אינטרנטי כמו ספוטיפיי או טידאל או יוטיוב או שירותים אחרים. מהצד השני מחברים אותו לטלוויזיה או למגבר (או לטייפ במקרה שלך) ונהנים :)
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.

פלאפי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #4 

אתה גם מקליט נטפליקס בVHS?

Jake457 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

פלאפי כתב:אתה גם מקליט נטפליקס בVHS?
...
·:lol:
niet... אבל הנה רעיון...
אני לא רוצה לעשות דאונגריידינג של האיכות, אלא לשמוע אחרת.
ומרוב התעסקות באודיו למי יש זמן לנטפליקס...

Jake457 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

RobotCop כתב:@Jake457
תודה לשניכם
חסכתם לי כסף והתעסקות

ובהמשך להמלצה שמעלי (שאני די מסכים איתה בעיקרון), אם ההקלטה לא יוצאת משהו נסה להגביר את הווליום במחשב. תשעים אחוז בווליום של כרטיס הקול ומאה אחוז ווליום בנגן של ספוטיפיי יתנו לך סיגנל חם וטוב שהטייפ יאהב.

מעבר לזה, יש שירותים כמו Tidal ו Deezer שמציעים מוזיקה באיכות גבוהה יותר ממה שספוטיפיי ואפל מיוזיק מציעים. לא חושב שזה יעשה הרבה הבדל מבחינתך אבל אם בא לך, יש להם בדרך כלל חודש התנסות חינם.

ודבר אחרון - סטרימר זה נגן עם חיבור רשת מצד אחד וחיבור אודיו או וידאו מצד שני. הוא יודע לנגן קבצים ששמורים על מחשבים או הרד-דיסקים ברשת הביתית. בנוסף, בדרך כלל הוא גם יודע לנגן תוכן אינטרנטי כמו ספוטיפיי או טידאל או יוטיוב או שירותים אחרים. מהצד השני מחברים אותו לטלוויזיה או למגבר (או לטייפ במקרה שלך) ונהנים :)
...
·

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”