איזו מכונה עדיפה? Lelit vs expobar
גם לי הציעו את האקסובר (באמיגו פתח תקווה). שתי המכונות הן מכונות HX (מחליף חום)
האקספובר זולה משמעותית מה-X (למיטב זכרוני למעלה מ- 1000 ש"ח הפרש) ולהבנתי היא מכונת E61 טובה ואמינה
אני לא יודע על השוואה ביניהן
ה- X חדשה יחסית (טרם הגיעה ביבוא מסודר לישראל, צפויה להגיע סביב סוף יולי|) ויש לה מנגנונים ושיפורים שונים ביחס למכונות HX אחרות (בעיקר אמורה להקל על הכנת משקאות הכוללים חלב)
אני משער ששתיהן יפיקו קפה טוב (מכונות ביניים טובות) וכמו תמיד יש כאן שאלה של תקציב , העדפה אישית לגבי מראה וכדומה
האקספובר זולה משמעותית מה-X (למיטב זכרוני למעלה מ- 1000 ש"ח הפרש) ולהבנתי היא מכונת E61 טובה ואמינה
אני לא יודע על השוואה ביניהן
ה- X חדשה יחסית (טרם הגיעה ביבוא מסודר לישראל, צפויה להגיע סביב סוף יולי|) ויש לה מנגנונים ושיפורים שונים ביחס למכונות HX אחרות (בעיקר אמורה להקל על הכנת משקאות הכוללים חלב)
אני משער ששתיהן יפיקו קפה טוב (מכונות ביניים טובות) וכמו תמיד יש כאן שאלה של תקציב , העדפה אישית לגבי מראה וכדומה
@kingshoko
אם הן באותו מחיר אני אישית היית הולך על ה X. ביקורות מעולות ברשת, קלה יותר לתפעול.
משיחה עם היבואן, צפויה להגיע בסוף החודש,
אחד האתרים העלה כבר מחיר
אם הן באותו מחיר אני אישית היית הולך על ה X. ביקורות מעולות ברשת, קלה יותר לתפעול.
משיחה עם היבואן, צפויה להגיע בסוף החודש,
אחד האתרים העלה כבר מחיר
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 320
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ואו, זה היה שדרוג מהיר.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אני הייתי הולך על הלליט. בקרת הטמפרטורה הייחודית שלה שווה לדעתי את ההפרש, ומעבר לזה היא גם קומפקטית ואסתטית יותר. נראה שיש הרבה התעניינות במכונה הזו בפורום, אולי תוכלו לארגן קנייה קבוצתית במחיר טוב.