אין לי עדיין 4K, אבל התקלקל לי הדיסק של Max HD בן 11 וחשבתי באותה הזדמנות לשדרג ל-yes Ultra
קראתי את הסקירה שפורסמה בזמנו,
ורציתי לשאול את מי שותיק עם הממיר -האם לממיר יש עדיין תקלות?
התקינו אצל אבא שלי את הממיר לפני שבוע וראיתי אצלו שכל הפעלת טלויזיה, מוצגת תמונה לא תקינה ונדרש כיבוי והדלקה של הממיר כדי לסדר את זה, מישהו נתקל בתקלה הזאת?
גם אצל אבי אין עדיין 4K.
הסוללות של השלט הקולי באמת נגמרות אחרי שבועיים?
האם היציאה האופטית תקינה ומעבירה DD במקביל ל-HDMI?
לצערי yes ויתרו על היציאות האנלוגיות ולכן לא שדרגתי עד עכשיו, מתכנן לחבר את הממיר ל-HDPVR ומקווה שמתאם HDMI ל-Component יעבוד כאן (+היציאה האופטית) ,אחרי מפצל HDMI
תודה לכל הערה!
yes Ultra - שאלות לותיקים עם הממיר
-
Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- Operation
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 48
יש לי את הממיר כבר בערך שנתיים.
הוא לא חף מבאגים, יש פה ושם תקיעות שמצריכות power cycle וכו׳ אבל סהכ יחסית יציב. ממש לא משהו שהייתי מעדיף ממיר אחר בגללו.
לעניין השלט הקולי - הסוללה לא נגמרת אצלי אחרי שבועיים, לא שמתי לב לצריכת סוללה מוגזמת, מצד שני אני לא משתמש הרבה בפונקציית הזיהוי הקולי אז יכול להיות שזו הסיבה.
אגב, למה לחבר את הממיר לPVR אם יש פונקציית הקלטה מובנית בממיר?
הוא לא חף מבאגים, יש פה ושם תקיעות שמצריכות power cycle וכו׳ אבל סהכ יחסית יציב. ממש לא משהו שהייתי מעדיף ממיר אחר בגללו.
לעניין השלט הקולי - הסוללה לא נגמרת אצלי אחרי שבועיים, לא שמתי לב לצריכת סוללה מוגזמת, מצד שני אני לא משתמש הרבה בפונקציית הזיהוי הקולי אז יכול להיות שזו הסיבה.
אגב, למה לחבר את הממיר לPVR אם יש פונקציית הקלטה מובנית בממיר?
-
Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

תודה על המענה,
HDPVR מיועד לתכנים שאני רוצה לשמור לי מחוץ לממיר.
HDPVR מיועד לתכנים שאני רוצה לשמור לי מחוץ לממיר.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
כנ"ל פה, מחובר כבר שנתיים + עם הממיר,
רק פעמיים 3 הייתי צריך לבצע POWER CYCLE
בכללי מרוצה, המון שימוש ב VOD, כמובן באג פה ושם, אבל לא משהו שמפריע.
רק פעמיים 3 הייתי צריך לבצע POWER CYCLE
בכללי מרוצה, המון שימוש ב VOD, כמובן באג פה ושם, אבל לא משהו שמפריע.
-
Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

היות ו-yes קשים השדרוג ל-yes Ultra יתעכב,
יש לי 2 ממירי MAX HD, אחד נלקח בפיקדון לפני 11 שנה ואני משלם עליו 20 ש"ח בחודש, ואחד נלקח לפני 7 שנים ואני משלם עליו 40 ש"ח בחודש.
מן הסתם רציתי להחזיר את הממיר הישן ולשלם תוספת של 10 ש"ח בלבד, אבל yes מתעקשים שאחזיר את הממיר החדש כדי לעשות את זה.
זה כמובן שרירותי כי מדובר ב2 מכשירים מאותו סוג, אבל מההקלטות בממיר החדש אני עוד לא מוכן להפרד.
אם מישהו מכיר דרך לשכנע אותם אשמח לשמוע.
לפחות הצלחתי להוזיל בשיחה את הסכום שאני משלם על ממיר HD מ-15 ש"ח ל-10 ש"ח
ובנוסף אחרי לילה ללא חשמל, הדיסק בממיר בן ה-11 חזר לחיים (בינתיים)
יש לי 2 ממירי MAX HD, אחד נלקח בפיקדון לפני 11 שנה ואני משלם עליו 20 ש"ח בחודש, ואחד נלקח לפני 7 שנים ואני משלם עליו 40 ש"ח בחודש.
מן הסתם רציתי להחזיר את הממיר הישן ולשלם תוספת של 10 ש"ח בלבד, אבל yes מתעקשים שאחזיר את הממיר החדש כדי לעשות את זה.
זה כמובן שרירותי כי מדובר ב2 מכשירים מאותו סוג, אבל מההקלטות בממיר החדש אני עוד לא מוכן להפרד.
אם מישהו מכיר דרך לשכנע אותם אשמח לשמוע.
לפחות הצלחתי להוזיל בשיחה את הסכום שאני משלם על ממיר HD מ-15 ש"ח ל-10 ש"ח
ובנוסף אחרי לילה ללא חשמל, הדיסק בממיר בן ה-11 חזר לחיים (בינתיים)
- smch
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- שם מלא: smch
@Mistoffelees
· רק מחזק חלק מהתגובות פה, מקווה שזה יעזור ויקל עליך גם -
יש לנו את הממיר כשנה וחצי, לא יכול לזכור תקלות ספציפיות שהיו/אם היו. בטח ניתקתי וחיברתי פעם פעמיים, אבל כנראה משהו לא מיוחד אם אני לא זוכר למה
והשלט ממש אחלה. שום בעיות סוללה (החלפנו רק פעם אחת סוללות בשנה וחצי האחרונות), אבל גם אנחנו לא ממש משתמשים בפקודות הקוליות, אם זה משנה.
סה"כ ממיר (ממש) מהיר ביחס לממירים האנלוגיים הישנים (אפור ושחור), וגם השלט בעל תגובות מהירות ומרגיש באיכות גבוהה יחסית.
מעבר נעים!
· רק מחזק חלק מהתגובות פה, מקווה שזה יעזור ויקל עליך גם -
יש לנו את הממיר כשנה וחצי, לא יכול לזכור תקלות ספציפיות שהיו/אם היו. בטח ניתקתי וחיברתי פעם פעמיים, אבל כנראה משהו לא מיוחד אם אני לא זוכר למה
והשלט ממש אחלה. שום בעיות סוללה (החלפנו רק פעם אחת סוללות בשנה וחצי האחרונות), אבל גם אנחנו לא ממש משתמשים בפקודות הקוליות, אם זה משנה.
סה"כ ממיר (ממש) מהיר ביחס לממירים האנלוגיים הישנים (אפור ושחור), וגם השלט בעל תגובות מהירות ומרגיש באיכות גבוהה יחסית.
מעבר נעים!
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
ממיר מהיר ויחסית יציב. פה ושם יש בעיות, אבל לא יותר מממירים אחרים מהקטגוריה הזו.