מעדכן שירות ח'י מאכזב לגבי oled b7y פיקסלים שרופים
שלום לכל חברי הפורום.
נתבקשתי לעדכן כיצד הסתיימה הסאגה ביני לבין ח'י הנוגעת לאי אילו הבטחות והצהרות שמתקין של היבואן טרח לציין בפני טרם התקנת 2 מסכי oled בביתי אי שם ב 2017. אני רק אציין ואגיד שמבדיקת השרשורים באתר, לקוחות שרכשו את הדגמים שעליהם אני מבקש תמורה הולמת כלקוח מן המניין זוכו בטלוויזיות חדשות לחלוטין ללא כל עוררין. אז כאמור, פניתי ליבואן בפניה לממש את כתב האחריות שלטענתם לא מחייב אותם בהחלפה למוצר חדש בשונה ממה שנאמר לי נחרצות ע"י המתקין, אלא בהחלפת הפאנל של הטלוויזיה בלבד. אני מצידי סירבתי להצעה והוצע בפני שדרוג למסך חדש. המחיר שנמסר לי עומד על 2800 שח ל Oled 55cx ו 6000 שח ל Oled 65 cx. ביקשתי הצעה לדגם משנה קודמת אך הם טוענים שהדגמים של 2019 אזלו מהמלאי. כאמור, סירבתי גם להצעה הזו שנשמעת לי מופרכת ובלתי הגיונית בעליל. לא רק שאני לא מקבל מוצר חלופי אלא גם נדרש לשלם סכומי עתק עבור שדרוג לדגם מהגודל שנמצא ברשותי. תוספת של 2800 שח לטלוויזיה 55 ( כשכבר שילמתי 7000 שח עבור הקיימת) זו דרישה הזויה. שוב, זו דעתי האישית וכנראה שיש כאן לא מעט שיטענו אחרת, אך אני מאמין שרובינו פשוט לא יכולים לעמוד בהוצאות סרק כאלה מה לעשות. מכאיב לשמוע שלקוח שרכש מספר טלוויזיות כל כך יקרות נדרש בהוצאות מופרכות כאלה. בסופו של תהליך אין החלפת טלוויזיה קיימת ולא שדרוג במחיר הגיוני. כך זה הסתיים.
נתבקשתי לעדכן כיצד הסתיימה הסאגה ביני לבין ח'י הנוגעת לאי אילו הבטחות והצהרות שמתקין של היבואן טרח לציין בפני טרם התקנת 2 מסכי oled בביתי אי שם ב 2017. אני רק אציין ואגיד שמבדיקת השרשורים באתר, לקוחות שרכשו את הדגמים שעליהם אני מבקש תמורה הולמת כלקוח מן המניין זוכו בטלוויזיות חדשות לחלוטין ללא כל עוררין. אז כאמור, פניתי ליבואן בפניה לממש את כתב האחריות שלטענתם לא מחייב אותם בהחלפה למוצר חדש בשונה ממה שנאמר לי נחרצות ע"י המתקין, אלא בהחלפת הפאנל של הטלוויזיה בלבד. אני מצידי סירבתי להצעה והוצע בפני שדרוג למסך חדש. המחיר שנמסר לי עומד על 2800 שח ל Oled 55cx ו 6000 שח ל Oled 65 cx. ביקשתי הצעה לדגם משנה קודמת אך הם טוענים שהדגמים של 2019 אזלו מהמלאי. כאמור, סירבתי גם להצעה הזו שנשמעת לי מופרכת ובלתי הגיונית בעליל. לא רק שאני לא מקבל מוצר חלופי אלא גם נדרש לשלם סכומי עתק עבור שדרוג לדגם מהגודל שנמצא ברשותי. תוספת של 2800 שח לטלוויזיה 55 ( כשכבר שילמתי 7000 שח עבור הקיימת) זו דרישה הזויה. שוב, זו דעתי האישית וכנראה שיש כאן לא מעט שיטענו אחרת, אך אני מאמין שרובינו פשוט לא יכולים לעמוד בהוצאות סרק כאלה מה לעשות. מכאיב לשמוע שלקוח שרכש מספר טלוויזיות כל כך יקרות נדרש בהוצאות מופרכות כאלה. בסופו של תהליך אין החלפת טלוויזיה קיימת ולא שדרוג במחיר הגיוני. כך זה הסתיים.
נערך לאחרונה על ידי Oshrik24 ב 20/07/2020 17:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
@Oshrik24
·
אז למה לא להחליף פאנל במסגרת האחריות?
לפי מה שטענת זה ללא עלות ובסופו של דבר אתה חוסך הוצאה של רכישת מסך חדש בלא מעט כסף.
אני שם בצד את נושאהשירות ומה שהובטח לך ולא קויים ומתייחס חעובדה אותה אתה ציינת שזו הוצאה כבדה עבורך.
·
לפי מה שטענת זה ללא עלות ובסופו של דבר אתה חוסך הוצאה של רכישת מסך חדש בלא מעט כסף.
אני שם בצד את נושאהשירות ומה שהובטח לך ולא קויים ומתייחס חעובדה אותה אתה ציינת שזו הוצאה כבדה עבורך.
כי בינינו, אין הצדקה שאתפשר על מוצר סוג ב כשמגיע לי א. ואם כבר הם החליטו להיות " אדיבים או שירותיים " במסגרת הצעה לשדרוג, אז לפחות שההצעה תהיה ברת היגיון שלא גובלת בסחיטת הלקוח. התמחורים לשדרוג אינם הולמים עבור לקוחות שכבר רכשו מוצר שווה ערך במחירי עתק. לאחר כל המשא ומתן שנוהל על ידם כבר קיוויתי לשדרוג סביר, אך המחירים היכו בי תדהמה. יתרה מכך, מבדיקת שרשורים באתר נמצא שלא מעט זוכו במוצר חדש כשבמצב זהה אני נדרש לשלם עליו אלפי שקלים. פשוט הזוי.spiderweb כתב:@Oshrik24
·
אני שם בצד את נושאהשירות ומה שהובטח לך ולא קויים....
נערך לאחרונה על ידי Oshrik24 ב 20/07/2020 16:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
מפני שאין לי עניין להתקין חלפים בטלוויזיה שנרכשה במיטב כספי. קיוויתי שלפחות השידרוג יהווה פתרון הולם גם אם אצטרך להוסיף סכום כלשהו אבל גם כאן ההצעה גובלת בטירוף לא פרופורציונלי ביחס להוצאה הראשונית שגם כך היתה גבוהה מאוד.kaplaey2 כתב:אבל הפאנל זה כמעט כל הטלוויזיה, באמת שמבין את העניין העקרוני
אבל שורה תחתונה יהיה לך מוצר עובד ללא פגמים.
מה החלופה להישאר צודק אבל עם מסך דפוק?...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לדעתי זו תלונה טרחנית ולא ממש מוצדקת.
נגיד שאחרי 3 שנים אתה רוצה לשדרג את המסך לדגם חדש, תמכור ותקבל עליו כחצי מחיר ממה ששילמת לפני 3 שנים (בהנחה שהוא תקין לחלוטין). לכן אם ח.י. מבקשים ממך עד עלות של 50% ממסך חדש לשידרוג לדגם חדש זה הוגן לדעתי.
אופציה שניה, אתה לא רוצה להוסיף כלום. מחליפים לך פנל (שזה ה"מנוע" של המסך ובעצם הופך אותו לחדש כמו שהיה שהתחיל את חייו). גם זה יותר מהוגן לדעתי, והרבה יותר טוב מתיקון (אפילו אם היה אפשרי).
נגיד שאחרי 3 שנים אתה רוצה לשדרג את המסך לדגם חדש, תמכור ותקבל עליו כחצי מחיר ממה ששילמת לפני 3 שנים (בהנחה שהוא תקין לחלוטין). לכן אם ח.י. מבקשים ממך עד עלות של 50% ממסך חדש לשידרוג לדגם חדש זה הוגן לדעתי.
אופציה שניה, אתה לא רוצה להוסיף כלום. מחליפים לך פנל (שזה ה"מנוע" של המסך ובעצם הופך אותו לחדש כמו שהיה שהתחיל את חייו). גם זה יותר מהוגן לדעתי, והרבה יותר טוב מתיקון (אפילו אם היה אפשרי).
ישנן שלוש אפשרויות לבחירה:
1. להחליף פאנל עליו בלאו כי תקבל שנת אחריות על פי חוק.
2. לשדרג למסך 55 בתוספת 1,800 ש״ח. ה 1000 ש״ח הנוספים הם תשלום עבור אחריות לשלוש שנים נוספות.
3. להיות צדיק בסדום ולבכות על המסך שנדפק - לפחות תוכל למסור אותו למחזור ולהפוך ליקיר משרד איכות הסביבה.
אז מהי ההחלטה? ... דע כי הזמן לא פועל לטובתך.
1. להחליף פאנל עליו בלאו כי תקבל שנת אחריות על פי חוק.
2. לשדרג למסך 55 בתוספת 1,800 ש״ח. ה 1000 ש״ח הנוספים הם תשלום עבור אחריות לשלוש שנים נוספות.
3. להיות צדיק בסדום ולבכות על המסך שנדפק - לפחות תוכל למסור אותו למחזור ולהפוך ליקיר משרד איכות הסביבה.
אז מהי ההחלטה? ... דע כי הזמן לא פועל לטובתך.
גם לי לא ברורה ההתעקשות לא להחליף פאנל.
כנראה פותח השרשור חושב שפאנל חדש יהיה פחות טוב מהמקורי, או שהוא יהיה משומש.
קייזר כתב בשרשור אחר שהם מחליפים פאנלים של דגמים ישנים לפאנלים מקוריים חדשים של LG שיוצרו במיוחד עבור הדגמים האלה. אבל LG למדו והפנלים החדשים מתמודדים יותר טוב עם צריבות.
כנראה פותח השרשור חושב שפאנל חדש יהיה פחות טוב מהמקורי, או שהוא יהיה משומש.
קייזר כתב בשרשור אחר שהם מחליפים פאנלים של דגמים ישנים לפאנלים מקוריים חדשים של LG שיוצרו במיוחד עבור הדגמים האלה. אבל LG למדו והפנלים החדשים מתמודדים יותר טוב עם צריבות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Oshrik24
·
ושוב אנחנו חוזרים לאותו דבר. המתקינים אמרו לך את הנוהל שהיה נהוג באותו זמן, אף אחד מהם לא קובע מה יהיה הנוהל בעוד 3 שנים, במיוחד שזה לא סעיף שמופיע בכתב האחריות כפי שהם התחייבו אליו.
מאז הנוהל השתנה, וכן, הוא השתנה ממש בזמן האחרון. היום מחליפים פאנל, ולא משדרגים ללקוח טלוויזיות בחינם.
ההחלפה של פאנל OLED שונה מהחלפת פאנל ב-LCD. בסה"כ מעבירים את כל האלקטרוניקה אל הפאנל החדש. מסתובב פה סרטון יוטיוב שמראה בדיוק איך טכנאים מחליפים פאנל ב-LG B8.
כשקנית את הטלוויזיות שלך השווי שלהן היה X, היום השווי שלהן נמוך בהרבה. זו הסיבה ששדרוג נשמע כזה יקר. בנוסף אל תשכח שאתה מקבל 3 שנים נוספות של אחריות.
אז כמו שכבר נאמר לך מספר לא מבוטל של פעמים, וכפי ש-mordsxx סיכם, אתה יכול ללכת עם הראש בקיר ולהמשיך להתבכיין כאן בפורום, או לתת להם להחליף לך פאנל ולהמשיך עם החיים שלך וליהנות מאיכות תמונה מצוינת.
·
ושוב אנחנו חוזרים לאותו דבר. המתקינים אמרו לך את הנוהל שהיה נהוג באותו זמן, אף אחד מהם לא קובע מה יהיה הנוהל בעוד 3 שנים, במיוחד שזה לא סעיף שמופיע בכתב האחריות כפי שהם התחייבו אליו.
מאז הנוהל השתנה, וכן, הוא השתנה ממש בזמן האחרון. היום מחליפים פאנל, ולא משדרגים ללקוח טלוויזיות בחינם.
ההחלפה של פאנל OLED שונה מהחלפת פאנל ב-LCD. בסה"כ מעבירים את כל האלקטרוניקה אל הפאנל החדש. מסתובב פה סרטון יוטיוב שמראה בדיוק איך טכנאים מחליפים פאנל ב-LG B8.
כשקנית את הטלוויזיות שלך השווי שלהן היה X, היום השווי שלהן נמוך בהרבה. זו הסיבה ששדרוג נשמע כזה יקר. בנוסף אל תשכח שאתה מקבל 3 שנים נוספות של אחריות.
אז כמו שכבר נאמר לך מספר לא מבוטל של פעמים, וכפי ש-mordsxx סיכם, אתה יכול ללכת עם הראש בקיר ולהמשיך להתבכיין כאן בפורום, או לתת להם להחליף לך פאנל ולהמשיך עם החיים שלך וליהנות מאיכות תמונה מצוינת.
הנה דוגמא מצויינת למה אי אפשר "לתת שירות כמו בחול" לאורך זמן בארץ מבלי שהיבואן יפסיד כסף.
אם יש לך רכב באחריות יצרן, האם אתה דורש רכב חדש מהניילונים בחינם בכל פעם שמתגלה בו תקלה והיבואן מסכים ורוצה לתקנו בחלפים מקוריים מהיצרן ?
אם יש לך רכב באחריות יצרן, האם אתה דורש רכב חדש מהניילונים בחינם בכל פעם שמתגלה בו תקלה והיבואן מסכים ורוצה לתקנו בחלפים מקוריים מהיצרן ?
@Oshrik24 הנה סרטון שמראה איך מחליפים פאנל ב-LG OLED. זה נראה שאתה מקבל 90% טלויזיה חדשה, כאשר מעבירים את הרכיבים האלקטרוניים מהטלויזיה הקודמת לחדשה.
ב- 5:12 הטכנאים גומרים לפרק את הרכיבים האלקטרוניים מהטלויזיה הישנה. אז הם שמים אותה בצד, מוציאים מקופסא את הפאנל החדש, ומרכיבים עליו את הרכיבים האלקטרוניים.
לדעתי עדיפה 90% ציפור ביד מ-100% ציפור על העץ.
ב- 5:12 הטכנאים גומרים לפרק את הרכיבים האלקטרוניים מהטלויזיה הישנה. אז הם שמים אותה בצד, מוציאים מקופסא את הפאנל החדש, ומרכיבים עליו את הרכיבים האלקטרוניים.
לדעתי עדיפה 90% ציפור ביד מ-100% ציפור על העץ.
·zeevik26 כתב:הנה דוגמא מצויינת למה אי אפשר "לתת שירות כמו בחול" לאורך זמן בארץ מבלי שהיבואן יפסיד כסף.
אם יש לך רכב באחריות יצרן, האם אתה דורש רכב חדש מהניילונים בחינם בכל פעם שמתגלה בו תקלה והיבואן מסכים ורוצה לתקנו בחלפים מקוריים מהיצרן ?...
אם זה מה שהיה מובטח לי במעמד הקנייה, אז כן.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
·HadarR כתב:תהייה שעלתה בי, שינוי הנוהל מובן ומקובל אבל במחיר הרחבת האחריות מגולם החלפת מסך הלא כן?
מי שרכש לאחרונה הרחבת אחריות דיי נדפק לא?
ידוע לכם אם הורידו את מחירי הרחבת האחריות בעקבות שינוי הנוהל?...
ממש לא. הסכום ששילמתי על הרחבת אחריות היה הוגן לחלוטין והגיוני ואף אחד לא הבטיח לי מסך חדש.
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
·amirn כתב:·......
אם זה מה שהיה מובטח לי במעמד הקנייה, אז כן....
ואם הובטח לא במעמד הקנייה אלא לאחר מכן ע"י המוסכניק שמוסר לך את האוטו מהמחסן ומראה לך איפה מכניסים את המפתח ואיך סוגרים את דלת תא המטען?
גם אז היית דורש אוטו חדש מהניילונים?
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
·HadarR כתב:אחדד, התכוונתי לסיכוי שבו יהיה צורך בהחלפת מסך...
חידדת מה? את הנטיה של עמנו להיות לא מרוצים ויהי מה? לחפש איפה דפקו אותנו?
אני מאוד מרוצה מהמסך הזה שמדהים, אני מרוצה שקיבלתי אותו במחיר טוב, אני מרוצה מאוד לאור סיכון מסויים שקיים שנתנו לי שקט נפשי נוסף במחיר שהגיוני לחלוטין בשבילי.
ממש לא חושב שנדפקתי בהנחה שיכבדו את האחריות ומקווה שלא אזדקק לה כלל.
עם כל הכבוד לכלל המגיבים כאן, שיתפתי את המצב מהפרספקטיבה שלי לאור ההסכמים שנמסרו לי מנציג החברה במעמד ההתקנה וראוי שתכבדו את עמדתי.integral כתב:·......
חידדת מה? את הנטיה של עמנו להיות לא מרוצים ויהי מה? לחפש איפה דפקו אותנו?
אני מאוד מרוצה מהמסך הזה שמדהים, אני מרוצה שקיבלתי אותו במחיר טוב, אני מרוצה מאוד לאור סיכון מסויים שקיים שנתנו לי שקט נפשי נוסף במחיר שהגיוני לחלוטין בשבילי.
ממש לא חושב שנדפקתי בהנחה שיכבדו את האחריות ומקווה שלא אזדקק לה כלל....
לדפוק או לא לדפוק את המערכת זה ממש לא אני. אם כבר יש מי שנדפק פה לאור שינויים במדיניות של החברה זה אני. יש כאן לא מעט לקוחות שקיבלו מסך חדש דנדש מהקופסא מרגע הפניה ליבואן ושודרגו בהתאם וללא עלות למסך מסדרה מתקדמת. ללא ויכוחים. ובכל זאת שמחתי לדבר על שידרוג שגם במקרה הנ"ל ולאחר אינספור מסעי התשה מצידם, טרחו לכסח אותי בהצעות מחיר לא הגיוניות. אז תעשו לי טובה ותחסכו ממני תגובות מתלהמות וכן, אני מעדיף להשאר עם מסך תקול. המצחיק הוא שהם בוחרים למי להעניק את הפריבילגיה מפני שיותר ממסתבר שהם כן מעניקים את האופציה לחלופה למסך חדש וללא עלות על פי קריטריונים כאלו ואחרים והדבר נתון לשיקול דעתם הבלעדי.( נאמר לי מפורשות מטכנאי שנשלח אלי הביתה ) ואני כנראה לקוח סוג ד.
·אני חושב כמו שטענו קודמי, זה או ללכת אם האמת שלך ולהשאר עם מסך לא מתוקן, או לחשוב איך אני משיג את התוצאה הכי טובה כמו החלפת פנל בחינם עם אחריות ,Oshrik24 כתב:עם כל הכבוד לכלל המגיבים כאן, שיתפתי את המצב מהפרספקטיבה שלי לאור ההסכמים שנמסרו לי מנציג החברה במעמד ההתקנה וראוי שתכבדו את עמדתי.......
לדפוק או לא לדפוק את המערכת זה ממש לא אני. אם כבר יש מי שנדפק פה לאור שינויים במדיניות של החברה זה אני. יש כאן לא מעט לקוחות שקיבלו מסך חדש דנדש מהקופסא מרגע הפניה ליבואן ושודרגו בהתאם וללא עלות למסך מסדרה מתקדמת. ללא ויכוחים. ובכל זאת שמחתי לדבר על שידרוג שגם במקרה הנ"ל ולאחר אינספור מסעי התשה מצידם, טרחו לכסח אותי בהצעות מחיר לא הגיוניות. אז תעשו לי טובה ותחסכו ממני תגובות מתלהמות וכן, אני מעדיף להשאר עם מסך תקול. המצחיק הוא שהם בוחרים למי להעניק את הפריבילגיה מפני שיותר ממסתבר שהם כן מעניקים את האופציה לחלופה למסך חדש וללא עלות על פי קריטריונים כאלו ואחרים והדבר נתון לשיקול דעתם הבלעדי.( נאמר לי מפורשות מטכנאי שנשלח אלי הביתה ) ואני כנראה לקוח סוג ד....