איך זה שבחנויות חשמל רואים במסכים טוב מבחנויות קולנוע ביתי?
שלום חברים,
עשיתי לאחרונה אין ספור סיבובים בחנויות קולנוע ביתי וגם סתם חנויות חשמל כגון בסט ביי ושקם אלקטריק. רציתי לשאול מדוע בחנויות החשמל רואים במסכים טוב יותר שידורי טלוויזיה רגילה מאשר בחנויות של קולנוע ביתי המתמחות בתחום. שאלתי את המוכרים האם הם משתמשים בשיטת שיפור כל שהיא אך הם טוענים שלא.
יש לכם ניחוש?
תודה
עשיתי לאחרונה אין ספור סיבובים בחנויות קולנוע ביתי וגם סתם חנויות חשמל כגון בסט ביי ושקם אלקטריק. רציתי לשאול מדוע בחנויות החשמל רואים במסכים טוב יותר שידורי טלוויזיה רגילה מאשר בחנויות של קולנוע ביתי המתמחות בתחום. שאלתי את המוכרים האם הם משתמשים בשיטת שיפור כל שהיא אך הם טוענים שלא.
יש לכם ניחוש?
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בהחלט כן אני מדבר על ערוץ
2 ו-10.
אני לא יודע למה אבל במקומות כאלה אני רואה פחות גרעון וכד'.....
אולי זה אני!?
אני לא יודע למה אבל במקומות כאלה אני רואה פחות גרעון וכד'.....
אולי זה אני!?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
השוואת לאיזה חנות מתמחה?
יש כאלה שלא שמות יותר מדי לב, ויש כאלה שמקפידות יותר.
בנוסף, גיליתי שיש המון אנשים שבמבט חטוף מעדיפים תמונה של COMPOSITE (היא נראית להם יותר חדה משום מה) מאשר תמונה בעלת פרטים יותר ברורים, אבל פחות ARTIFACTS. כלומר, גם יתכן שהבעיה היא על מה בדיוק אתה מסתכל.
בכל אופן, אי אפשר להכליל, יש חנויות מתמחות ששמות קומפוזיט ויש רשתות שמחוברות עם SVIDEO או טוב יותר.
יש כאלה שלא שמות יותר מדי לב, ויש כאלה שמקפידות יותר.
בנוסף, גיליתי שיש המון אנשים שבמבט חטוף מעדיפים תמונה של COMPOSITE (היא נראית להם יותר חדה משום מה) מאשר תמונה בעלת פרטים יותר ברורים, אבל פחות ARTIFACTS. כלומר, גם יתכן שהבעיה היא על מה בדיוק אתה מסתכל.
בכל אופן, אי אפשר להכליל, יש חנויות מתמחות ששמות קומפוזיט ויש רשתות שמחוברות עם SVIDEO או טוב יותר.
עדיף לא לציין שמות של חנויות
אחר כך יגידו שאמרתי שהן לא מקפידות
בכל אופן מה ההבדל בין שתי האפשרויות שציינת. תוכל לפרט יותר בבקשה.
תודה
בכל אופן מה ההבדל בין שתי האפשרויות שציינת. תוכל לפרט יותר בבקשה.
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
איזה אפשרויות? קומפוזיט מול SVIDEO? יש פורום מדריכים, יש שם הסברים על שיטות החיבור השונות.
יש המון רמות של איכות.
זה אגב גם יכול להיות שאלה של פרמטרים, לדוגמא, מסך שיש לו SHARPNESS מוגזם עלול להיראות טוב ללקוח ממוצע וכך עלולים להציג את זה בחנות חשמל. לעומת זאת, לצופה האנין טעם עדיף להנמיך את ה-SHARPNESS (מה שעלול לגרום למישהו לחשוב שהתמונה רכה, בעוד שזו התמונה האמיתית שמשדרים באוויר).
יש המון רמות של איכות.
זה אגב גם יכול להיות שאלה של פרמטרים, לדוגמא, מסך שיש לו SHARPNESS מוגזם עלול להיראות טוב ללקוח ממוצע וכך עלולים להציג את זה בחנות חשמל. לעומת זאת, לצופה האנין טעם עדיף להנמיך את ה-SHARPNESS (מה שעלול לגרום למישהו לחשוב שהתמונה רכה, בעוד שזו התמונה האמיתית שמשדרים באוויר).