התלבטות - סיבים של פרטנר או להשאר בהוט?
היי.
כרגע מנוי בחברת הוט, מקבל 100/2.
משלם מחיר שערורייתי ביותר שכל הזמן משתנה.
http://up419.siz.co.il/up2/iz24oegmfgoj.jpg
בגדול מבחינת אינטרנט? אני לא סובל יותר מדי, ב95% מהזמן האינטרנט מתפקד יפה אולי קצת לאגים פה ושם, פה ושם יש ערבים עם תקלות של שעה-שעתיים ללא אינטרנט (אחת לחודש כזה?)
הקליטת WIFI ברצפה, אבל זה אשמת ההוטבוקס ואשמתי שאני מתעצל לקנות ראוטר נורמלי ולתקן את זה.
שבוע שעבר סיימו להתקין תשתית סיבים של פרטנר, הציעו לי 1000 מגה ב 90+25 עם חודש ראשון חינם (או 215 כולל חבילת טלוויזיה עם חודש ראשון חינם) + התחייבות שמדובר במחיר קבוע שלא יעלה אחרי שנה.
מבחינת מחירים, פרטנר לוקחת בסיבוב. אבל פרטנר זה שד שאני לא מכיר וזה לצאת להרפתקאה חדשה, לעומת הוט שאני איתם שנים על גבי שנים.
ואני יודע שאוכל להוציא מחיר שימור פצצה מהוט אם אתעקש. כך שיצא לי בערך אותו מחיר (500מגה אינטרנט אמנם)
מבחינת טלוויזיה - I couldn't care less. למי יש זמן לזה בכל מקרה.
רק חשוב שיהיה ויוה לאישה לדרמות הטורקיות שלה וזהו...
מתלבט בהחלט מה לעשות, אשמח לשמוע מה החכמים מציעים.
כרגע מנוי בחברת הוט, מקבל 100/2.
משלם מחיר שערורייתי ביותר שכל הזמן משתנה.
http://up419.siz.co.il/up2/iz24oegmfgoj.jpg
בגדול מבחינת אינטרנט? אני לא סובל יותר מדי, ב95% מהזמן האינטרנט מתפקד יפה אולי קצת לאגים פה ושם, פה ושם יש ערבים עם תקלות של שעה-שעתיים ללא אינטרנט (אחת לחודש כזה?)
הקליטת WIFI ברצפה, אבל זה אשמת ההוטבוקס ואשמתי שאני מתעצל לקנות ראוטר נורמלי ולתקן את זה.
שבוע שעבר סיימו להתקין תשתית סיבים של פרטנר, הציעו לי 1000 מגה ב 90+25 עם חודש ראשון חינם (או 215 כולל חבילת טלוויזיה עם חודש ראשון חינם) + התחייבות שמדובר במחיר קבוע שלא יעלה אחרי שנה.
מבחינת מחירים, פרטנר לוקחת בסיבוב. אבל פרטנר זה שד שאני לא מכיר וזה לצאת להרפתקאה חדשה, לעומת הוט שאני איתם שנים על גבי שנים.
ואני יודע שאוכל להוציא מחיר שימור פצצה מהוט אם אתעקש. כך שיצא לי בערך אותו מחיר (500מגה אינטרנט אמנם)
מבחינת טלוויזיה - I couldn't care less. למי יש זמן לזה בכל מקרה.
רק חשוב שיהיה ויוה לאישה לדרמות הטורקיות שלה וזהו...
מתלבט בהחלט מה לעשות, אשמח לשמוע מה החכמים מציעים.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
אני לקוח של פרטנר ושל יס בנפרד, ככל שכסף לא שיקול צריך לקחת בכל תחום את השירות שהכי מתאים לך ולא בנדל
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
·carmonle כתב:אני לקוח של פרטנר ושל יס בנפרד, ככל שכסף לא שיקול צריך לקחת בכל תחום את השירות שהכי מתאים לך ולא בנדל...
קודם כל - תודה רבה על המענה.
שנית- כסף הוא בהחלט שיקול, במיוחד בתקופה זו של אי וודאות כלכלית.
מבחינת אינטרנט, כרגע אני על תשתי הוט + בזק בינלאומי. יש תקופות טובות יותר וטובות פחות. אפשר לומר שאני די מרוצה, האינטרנט די יציב ברוב הזמן .
מבחינת טלוויזיה, לא באמת משנה לי. אני לא צופה בטלוויזיה בין כה וכה, יש סדרות מסוימות שאני פשוט מוריד למחשב. וזהו.
המשפחה רואה קצת ריאליטי בערוצי 12-13 וכד', וקצת דרמות טורקיות. שם זה נגמר.
אני עובד מהבית באינטרנט ומאוד מאוד חשובה לי היציבות והמהירות תגובה (לא מהירות הורדה)
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
לקוח של פרטנר כבר שנתיים כאשר אצלי בבניין יש גם סיבים של סלקום, מתחר אותם במחיר ומצליח להוזיל קצת עלויות
לייס שירות טלויזיה מוזל ייס סטינג על גבי האינטרנט ואצלי בייס פלוס על גבי האינטרנט הוא איכותי
https://join.yes.co.il/stingtv-plus/?ut ... jaEALw_wcB
לייס שירות טלויזיה מוזל ייס סטינג על גבי האינטרנט ואצלי בייס פלוס על גבי האינטרנט הוא איכותי
https://join.yes.co.il/stingtv-plus/?ut ... jaEALw_wcB
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
לקוח של פרטנר קרוב ל3 שנים, לא היה לי אינטרנט כזה יציב (עזוב עכשיו מהירות) וללא ניתוקים מאז שהכרתי את האינטרנט בתקופה של מודם 56600.
אני לא זוכר את הניתוק האחרון שהיה לי עם פרטנר בכלל ולא מכיר כבר את המושג שעת עומס.
אני לא זוכר את הניתוק האחרון שהיה לי עם פרטנר בכלל ולא מכיר כבר את המושג שעת עומס.
·booras כתב:לקוח של פרטנר קרוב ל3 שנים, לא היה לי אינטרנט כזה יציב (עזוב עכשיו מהירות) וללא ניתוקים מאז שהכרתי את האינטרנט בתקופה של מודם 56600.
אני לא זוכר את הניתוק האחרון שהיה לי עם פרטנר בכלל ולא מכיר כבר את המושג שעת עומס....
תודה על חוות הדעת. אינטרנט רגיל או סיבים?
כבר התחברתי בשבוע שעבר לסיבים במהירות 500 מגה.