איכות ירודה בPS3
שלום !
קודם כל אני די חדש כלומר נכנסתי רק כדי לראות ביקורות על דברים שחיפשתי לפני רכישה ( לא בתור חבר אלא אורח) באתר ורציתי להגיד שיש לכם אתר נהדר והוא עזר בהרבה מאוד מקרים . אז בעייתי היא כזאת רכשתי מלפני מספר ימים את הPS3 וחיברתי את המכשיר לפלזמה שברשותי ( NEC VR5) דרך כבל הא HDMI-DVI שיניתי את ההגדרות במכשיר כפי שהוסבר לי ואיכות ממש לא משהו , אפילו די בסיסית אין איזה שום WOW FACTOR במכשיר הזה לפחות מההתנסות הראשונית שלי , מקווה שתעזרו לפתור את בעייתי בכדי למצות את המכשיר למלוא יכולתו .
בתודה שון
קודם כל אני די חדש כלומר נכנסתי רק כדי לראות ביקורות על דברים שחיפשתי לפני רכישה ( לא בתור חבר אלא אורח) באתר ורציתי להגיד שיש לכם אתר נהדר והוא עזר בהרבה מאוד מקרים . אז בעייתי היא כזאת רכשתי מלפני מספר ימים את הPS3 וחיברתי את המכשיר לפלזמה שברשותי ( NEC VR5) דרך כבל הא HDMI-DVI שיניתי את ההגדרות במכשיר כפי שהוסבר לי ואיכות ממש לא משהו , אפילו די בסיסית אין איזה שום WOW FACTOR במכשיר הזה לפחות מההתנסות הראשונית שלי , מקווה שתעזרו לפתור את בעייתי בכדי למצות את המכשיר למלוא יכולתו .
בתודה שון
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 210
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני היתי הולך על סידרת ה 81M של סמסונג (46 אינץ או 52 אינץ).
מסך Full HD.
מושיק
מסך Full HD.
מושיק
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אמממ בעיקרון אני נער אז התקציב אינו גדול במיוחד , בגלל שאת הVR5 הורי קנו לי לפני כשנתיים- שנתיים וחצי אז לא נעים לבקש מהם מסך חדש
אבל מה שכן יש לי בכיס בסביבות ה 13000 ש"ח + עוד כ 6000 + שקל מהעבודה שאני אקבל עד סוף החופש תראה בכללי זה לא בוער לי מיד ועכשיו , זה כן מתסכל שקניתי PS3 ואני לא מקבל את המקסימום ממנו . אבל מסך חדש זה לא בעדיפות ראשונה ( מערכת לאוטו החדש בעדיפות קודמת) זה עדיפות שניה ואין לי בעיה לחכות איזה חודש עד שלושה חודשים . מה שכן אם יש איזה מבצעי קומבינציות (1+1) טובים שיש עכשיו זה יכול מאוד לעזור כי הורי מחפשים מסך LCD 32 לחדר השינה במידי ! כי המסך הנוכחי כמעט מת ... אגב אין להם דרישות מסוימות רק שיהיה מסך יפה כמה שיותר , דק וישעבוד טוב עם ממיר YES בצורה חלקה , וגם אחותי מחפשת מסך לא משנה לה איזה גודל היא תיקח מה שנתן לה אז חשבתי לתת לה את שלי ( NEC VR5 ) ואת הכסף שהורי תכננו להשקיע על מסכים עבורם ועבור אחותי שזה בסביבות ה 10-11 K להשקיע באיזה עסקת קומבינציה כמו ששמעתי שיש איזה משהו של פנאסוניק שקונים 50 אינץ ומקבלים 32 מתנה ... , תקנו אותי אם אני טועה .
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל