רק 85$ למגבר המעולה הזה, ES100 MK2
-
BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
@legopart
·
פשוט תזמין. אתה מבזבז כל כך הרבה כסף על שטיות, זה מכישר שיגור לך כמה פינות.
בעיקרון, נגיד ואין לך כניתס אוזניות בפללפון, או שאתצה לא רוצה או יכול להיות מחובר פיזית לפלפון אבל לא רוצה לאבד איכות או שהאוזניות צריכות הגברה. זה מושלם לזה. זה דאק BT ומגבר קטן בחבילה אחת. מעולה לספורט, עבודה, טיולים...
נכון, אתה פשוט יכול לחבר אוזניות אלחוטיות, אבל לפעמים אתה לא רוצה להיות מוגבל בזמן עבודה, אתה לא רוצה להיות מוגבל באיכות ובמחבר.
אתה יכול להפוך אזיות גדולות, כאלה שצריכות הגברה קלה, לאלוטיות!
לי זה דוחף את ה- FOCAL Elear!
·
פשוט תזמין. אתה מבזבז כל כך הרבה כסף על שטיות, זה מכישר שיגור לך כמה פינות.
בעיקרון, נגיד ואין לך כניתס אוזניות בפללפון, או שאתצה לא רוצה או יכול להיות מחובר פיזית לפלפון אבל לא רוצה לאבד איכות או שהאוזניות צריכות הגברה. זה מושלם לזה. זה דאק BT ומגבר קטן בחבילה אחת. מעולה לספורט, עבודה, טיולים...
נכון, אתה פשוט יכול לחבר אוזניות אלחוטיות, אבל לפעמים אתה לא רוצה להיות מוגבל בזמן עבודה, אתה לא רוצה להיות מוגבל באיכות ובמחבר.
אתה יכול להפוך אזיות גדולות, כאלה שצריכות הגברה קלה, לאלוטיות!
לי זה דוחף את ה- FOCAL Elear!
ממליץ (בחום) לבדוק את ה Qudelix 5K אשר פותח ע"י המפתח של ה ES100
בהשוואה ל ES100: נשמע דינמי יותר, מפרט משופר, חיי סוללה ארוכים יותר, אותן התכונות.
בהשוואה ל ES100: נשמע דינמי יותר, מפרט משופר, חיי סוללה ארוכים יותר, אותן התכונות.
- HeadphoneGuru
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 77
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
@ag43
הוא עובד מעולה גם כדאק למחשב .
ניתן להשיג בארץ בהייפיי קונקט.
https://hificonnect.com/he/bt/418-earst ... 0-mk2.html
הוא עובד מעולה גם כדאק למחשב .
ניתן להשיג בארץ בהייפיי קונקט.
https://hificonnect.com/he/bt/418-earst ... 0-mk2.html
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אתה בטוח שיש לך את ה-MK2? כי לדעתי הוא יצא לפני פחות משנתיים. אצלי ה-MK1 לא הצליח אפילו לשרוד שנה. אני לא יודע אם יש הבדלי אמינות בין השניים, אבל אין לי כוונה לקנות עוד מוצרים של EarStudio.BUGY כתב:ES100 MK2
https://earstudio.store/products/es100
שלי שורד מעלה שנתיים כבר!
משמש לכל כך הרבה דברים. באמת ממליץ....
מלבד ה-Qudelix-5K שהוזכר למעלה הייתי בודק גם את ה-FiiO BTR5.
- HeadphoneGuru
-
- עוסק בתחום

@ag43
בשביל זה יש מפיץ בארץ שגם יכול לעשות הנחות ומשלוחים... וזה כולל את כל שאר המפיצים.
המחיר הוגן והמבצע בחול נגמר, אז חשבון פשוט של 95$ + משלוח + מע"מ ובלי אחריות = למחיר בארץ + אחריות ותמיכה.
אז פעם הבא תפרגן
בשביל זה יש מפיץ בארץ שגם יכול לעשות הנחות ומשלוחים... וזה כולל את כל שאר המפיצים.
המחיר הוגן והמבצע בחול נגמר, אז חשבון פשוט של 95$ + משלוח + מע"מ ובלי אחריות = למחיר בארץ + אחריות ותמיכה.
אז פעם הבא תפרגן
- HeadphoneGuru
-
- עוסק בתחום

@HTmag
לא אני לא קשור לחנות ואני לא בעל עניין - אבל בתור בעל עסק (אחר) ויבואן בארץ הייתי שמח אם היו פה מפרגנים יותר ליבואנים המקומיים גם אם זה מוצר של 100$.
במיוחד בתקופה זו אפשר לתמוך בכלכלה המקומית.
ואם כבר מפרסמים מבצע של חו"ל - אז צריך קצת לדייק בעלויות כי הפער הוא ממש לא 200 ש"ח.
בדיוק כמו אצלי בעסק, גם אצל כל חנויות האודיו - לוקחים בחשבון את נושא התשלומים באשראי (כמו 10-15 תשלומים) שזה עולה כסף (!!) וחברות האשראי גובות 7-5% על עסקה כזאת.
לכן אני בטוח שאם לקוח מגיע לכל חנות אודיו ומשלם מזומן (כמו העברה לחול אשר חברות האשראי גובות שער $ גבוהה) - הוא גם מקבל הנחה, שירות ואחריות מקומי - וכלם פה יודעים שגם במוצרי אודיו יש תקלות !
ברמה אישית - אני מפרגן ותומך בכל בעל עסק שנותן יחס אישי.
לא אני לא קשור לחנות ואני לא בעל עניין - אבל בתור בעל עסק (אחר) ויבואן בארץ הייתי שמח אם היו פה מפרגנים יותר ליבואנים המקומיים גם אם זה מוצר של 100$.
במיוחד בתקופה זו אפשר לתמוך בכלכלה המקומית.
ואם כבר מפרסמים מבצע של חו"ל - אז צריך קצת לדייק בעלויות כי הפער הוא ממש לא 200 ש"ח.
בדיוק כמו אצלי בעסק, גם אצל כל חנויות האודיו - לוקחים בחשבון את נושא התשלומים באשראי (כמו 10-15 תשלומים) שזה עולה כסף (!!) וחברות האשראי גובות 7-5% על עסקה כזאת.
לכן אני בטוח שאם לקוח מגיע לכל חנות אודיו ומשלם מזומן (כמו העברה לחול אשר חברות האשראי גובות שער $ גבוהה) - הוא גם מקבל הנחה, שירות ואחריות מקומי - וכלם פה יודעים שגם במוצרי אודיו יש תקלות !
ברמה אישית - אני מפרגן ותומך בכל בעל עסק שנותן יחס אישי.
קיבלתי תשובה מRADSONE שיבדקו מול DHL את החיובים ושאם אני רוצה לבטל הם יגבו 40$ (!) דולר.
הודעתי להם שDHL מחוייבת על פי חוק להחזיר להם את המוצר ללא תשלום נוסף ושאני זכאי לביטול במסגרת 30 הימים הראשונים.
אם לא יזכו אותי אפתח מולם קייס בפייפל.
זו היתה קניה אימפולסיבית שלי וחבל. ממליץ להתרחק מהחברה הזו כמו מאש. ההתנהלות של משלוח זול ואח"כ ללכוד אותך בין הפטיש (חיובים הזויים של חברת השילוח) לסדן (דמי ביטול הזויים ולא חוקיים) בזויה.
הודעתי להם שDHL מחוייבת על פי חוק להחזיר להם את המוצר ללא תשלום נוסף ושאני זכאי לביטול במסגרת 30 הימים הראשונים.
אם לא יזכו אותי אפתח מולם קייס בפייפל.
זו היתה קניה אימפולסיבית שלי וחבל. ממליץ להתרחק מהחברה הזו כמו מאש. ההתנהלות של משלוח זול ואח"כ ללכוד אותך בין הפטיש (חיובים הזויים של חברת השילוח) לסדן (דמי ביטול הזויים ולא חוקיים) בזויה.
·ag43 כתב:וכצפוי - DHL דורשת 120 ש"ח על מוצר שערכו 280 ש"ח. יצרתי קשר עם READSONE ואמרתי להם שביטלו את העסקה.
פחות בגלל העלות, יותר בשביל הפרנציפ. אני לא מתכונן לתת שקל יותר לDHL. ההתנהלות של החברה הזו מאוסה בעיני....
אם זה בגלל הפרנציפ אני חושב שאתה טועה מכמה סיבות.
1. רשום באופן ברור באתר שלהם שהמשלוח נשלח דרך DHL.
2. עלות משלוח DHL שלא מדובר במשלוח אקונומי לרוב עולה 30 דולר וצפונה, כך שאם שילמת 5 דולר על המשלוח, בוודאות הם מוסיפים מכיסם סכום נכבד על מנת לשלוח דרך DHL. כך שאתה לא יכולה לצפות להחזר כספי מלא מכוון שעלויות הhandling ושילוח שלהם לא יוחזרו להם גם כן. (שוב רשום במפורש שהמוצר נשלח דרך DHL.
3. בגלל הקורונה משלוחים לוקחים לעיתים חודשים, ורוב החברות מעדיפות לשלוח דרך שירותי שילוח פרימיום.
4. כיום בעקבות החוק החדש, גם בדואר ישראל חבילות רבות עוברות מכס מסודר, ויש סבירות גבוהה מאוד שבכל מקרה היית משלם 60-70 שקל מע"מ ושחרור ממכס ע"י הדואר. אז יצא ששילמת 15 דולר תוספת בעבור שירות פרימיום של משלוח מהיר ועד הדלת, במקום שתאלץ ללכת לדואר ב35 מעלות חום, בזמן מגפה, ולחכות בתור בשביל החבילה שלך.
מה אתה באמת חושב ש5 דולר יקנו לך משלוח בינלאומי מהיר, ושליח ספיישל עד הבית? באיזה עולם אתה חי? אפילו שאתה קונה בארץ לרוב המשלוח עולה 20-30 שקל מינימום.
עלות המוצר אינה רלוונטית. גם אם היית קונה אוויר בקופסה. עלות של כ20-25 דולר ( ללא עלות המעמ) למשלוח בינלאומי מהיר מדלת לדלת זה מחיר מצויין. והמחיר הסופי ששילמת הוא בסדר גמור.
בדבר אחד אני אכן מודה שטעיתי - לא וידאתי באיזה שילוח מדובר. באתר קראו לזה "ZONE5" ושיערתי לפי המחיר שמדובר על משלוח בדואר רגיל.
ממש לא ציפיתי למשלוח עד הבית.
לצערי הרב נתקלתי בחברות סיניות שעשו בדיוק את זה - נותנים מחיר מפתה מאוד למשלוח ואח"כ מקבלים חיובים מעניינים מאוד כדי לשחרר את החבילה.
כרגע המוצר אמור לחזור אליהם ללא עלות נוספת והם מוזמנים לגבות רק את דמי המשלוח.העובדה שהם דורשים 40$ על ביטול רק מדגישה את ההתנהלות הזו.
מישהו באמת מאמין שחברת שילוח עד הבית דורשת רק 5$? אם החברה "משלמת" על המשלוח, למה שזה לא יופיע מסודר בחשבונית? ההיפך - היו רושמים 20$ על המשלוח ו65$ על המוצר וכולם היו מתנפלים כי אז לא היה מע"מ.
אין לי ראיות ולכן אשאיר את העובדות האלו כאן. אתם מוזמנים להסיק בעצמכם מסקנות על כל שרשרת האספקה.
ממש לא ציפיתי למשלוח עד הבית.
לצערי הרב נתקלתי בחברות סיניות שעשו בדיוק את זה - נותנים מחיר מפתה מאוד למשלוח ואח"כ מקבלים חיובים מעניינים מאוד כדי לשחרר את החבילה.
כרגע המוצר אמור לחזור אליהם ללא עלות נוספת והם מוזמנים לגבות רק את דמי המשלוח.העובדה שהם דורשים 40$ על ביטול רק מדגישה את ההתנהלות הזו.
מישהו באמת מאמין שחברת שילוח עד הבית דורשת רק 5$? אם החברה "משלמת" על המשלוח, למה שזה לא יופיע מסודר בחשבונית? ההיפך - היו רושמים 20$ על המשלוח ו65$ על המוצר וכולם היו מתנפלים כי אז לא היה מע"מ.
אין לי ראיות ולכן אשאיר את העובדות האלו כאן. אתם מוזמנים להסיק בעצמכם מסקנות על כל שרשרת האספקה.