היי,
שדרגתי את האינטרנט ל100mb דרך בזק ושכרתי את הנתב be
אותו אני מחבר לשני מגברים שיש לי (עובדים על AP).
האינטרנט לא יציב במהירות ולפעמים מתנתק.
אני מחפש ראוטר חדש ויש לי כמה שאלות,
האם כדאי לי להחליף את המגברים ל mesh system או שהם יעשו את העבודה עם הראוטר הנכון?
ziv_r כתב:
ה- AX3 / AX3 Pro הוא נתב תקציבי מצויין. זה לא משנה לו אם המודם שלפניו הוא של בזק או הוט.
...
יצאתי מטומטם וקניתי את הראוטר הזה בלי לקרוא שצריך גם מודם.. האם אני אבוד? רציתי להחזיר לבזק את הBE שלהם ולא לשלם שכירות + לקבל אינטרנט יציב יותר.
האם כדאי לי להחזיר את הנתב הנ"ל ולהזמין ראוטר + מודם משולב מהארץ?
אשמח לתגובתך זיו.
שוב, אני מרגיש מטומטם וממש כועס על עצמי שעשיתי דבר כזה, איך לא קוראים באותו שרשור שצריך גם מודם, איך?!
לנושא, הוצאתי על הAX3 PRO סכום לא קטן של 230 שקל שזה סבבה אם זה כבר משולב אבל עכשיו אני צריך לקנות עוד מכשיר שעולה 200 שקל ולהפוך אותו שיעבוד רק כמודם? האם זאת האופציה הכי טובה שיש לי כרגע עם הפספוס שלי? חשבתי על השטות שלי ואמרתי שאם הייתי קורא יותר טוב, הייתי פשוט מזמין ראוטר מודם משולב מהארץ של DLINK וסוגר את העניין. זה סך הכל לדירה הקטנה של הורי שלא צריכים יותר מ100 מגה, הצילו .
integral כתב:
לא משהו. קניתי אחד לאמא שלי בלחץ התקופה. לא ממליץ.
...
הבנתי,
מה לגבי הWIFI של ה9970?
אני מנסה לחסוך בראוטר, האם יש אופציה זולה יותר לראוטר במידה ואצתרך או שה9970 מספיק?
עריכה: עוד מישהו הציע לי את הראוטר הזה - D LINK 245GR
integral כתב:
לא משהו. קניתי אחד לאמא שלי בלחץ התקופה. לא ממליץ.
...
הבנתי,
מה לגבי הWIFI של ה9970?
אני מנסה לחסוך בראוטר, האם יש אופציה זולה יותר לראוטר במידה ואצתרך או שה9970 מספיק?
עריכה: עוד מישהו הציע לי את הראוטר הזה - D LINK 245GR
מה דעתך?
...
ה-9970 כרגיל מספק ומומלץ אבל רק לשימוש של מודם בלבד ורק למהירות של עד 100 מגה. הוא לא תומך ביותר מ-100 מגה, גם מבחינת המודם וגם מבחינת הפורטים שלו, ולדוגמא האלחוטי שלו בתקן N המיושן ומוגבל לקבצים נמוכים. בקיצור אל תיקח אותו לשימוש של מודם + ראוטר.
ה-245GR אופציה הרבה יותר אטרקטיבית כי הוא כבר בתקן AC + תומך בתשתית בזק עד 200 מגה. עדיין יש דעות מעורבת עליו ואם אני מבין נכון ה-fritzbox הרבה יותר מומלץ, הבעיה שה-fritzbox עולה כפול ממנו. בתקווה ה-245GR מספיק טוב לצרכים שלך, ראה גם את השירשור הזה: viewtopic.php?f=62&t=355102