המלצה למערכת שמע לסלון

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
muataz
טרול
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שליחה #41 

@Dannino
הבנתי.
ואתה לא מרגיש בעיה? נסה אולי לשים אותו זמנית במקום פתוח מולך, אולי לרגלי הטלויזיה ותקשיב אם אתה מרגיש שוני. יש בסנטר פחות באסים של מוזיקה אז אולי זה פחות גרוע מרמקולים קדמיים, עדיין פחות אופטימלי.

AlonRL פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #42 

claudia5 כתב:@AlonRL
·
סט ממש טוב זה
MONITOR AUDIO MASS Surround Sound
זה סט מצויין ,מחירו בערך 4500 שקלים ומאוד מומלץ.
סט כזה ישמע טוב מאוד עם רסיברים של רוב החברות.
אישית אני מתחבר מאוד לסאונד החם יותר של חברות כמו אונקיו,דנון,מרנץ.

לגבי רסיבר...
לצערי אין כרגע הזמנות מאמזון ולכן צריך להסתפק במחירים הגבוהים של הארץ.
יש את הסדרה 3/4 של אונקיו ,או דנון 1400/1500 750/650 שיכנסו בתקציב .
מאיפה אתה בארץ ?אם אפשר לשאול...
...
עקרונית אני מפתח תקווה אבל נייד ויש הרבה נסיעות לאילת.·אז הסתכלתי קצת אחרי ההודעה שלך וואלה נראה סט רמקולים סבבה לגמרי. לגבי הרסיברים, הסתכלתי על Denon AVR-X1400H ועל Onkyo TX-SR444, נראים די שקולים רק שהביקורות על הOnkyo גרועות כי הוא התפגר להרבה אנשים אחרי כמה חודשים- ממש חשוב לי אמינות. אז יש לי כמה שאלות:
1. ה-Denon AVR-X1400H מומלץ? גם מבחינת הפיצ'רים וגם מבחינת האמינות? יש לו תמיכה מלאה ב-4k וקבצי שמע באיכות גבוה (רק מוודא)?
2. ראיתי שיש גם את ה Denon AVR-X1500H לעומת ה-1400 ולא מצאתי הבדל יותר מדי, חוץ מזה ששקראתי ש: "OSD upscales to 4K" ? אני מתכנן לקנות טלוויזיה של 4k ולא הבנתי אם זה גורם לזה שלא אוכל לראות תפריט בכלל בה, או שהוא יהיה פשוט ברזולוציה יותר נמוכה ואז לא כזה קריטי.
3. לגבי airplay וקישוריות באנדרואיד- הבנתי שתמיכה של אנדרואיד ב-airplay לא קיימת, אבל לreceiver עצמו יש חיבור bluetooth, אז רק דרך הBT אני יכול להתחבר?
4. ראיתי שיש חנות שקוראים לה TM Audio בארץ, היא מוכרת את הדנון 1400 ב1950 ואת הסט רמקולים ב2990 ממליצים על החנות והמחירים?
5. לגבי הסט רמקולים- ראיתי שהוא מומלץ אבל לסלון לא יותר מדי גדול, אצלי הסלון הוא 4x3 מטר, זה אמור להיות סבבה?

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4217
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #43 

הדנון מצויין,חבר שלי קנה מהחנות הזאת בעבר אני חושב אבל לא היה צריך שרות.סלון 3 על 4 זה מצויין גם לרמקולים וגם לרסיבר 1400 או 1500.קשה לי להאמין שהם מוכרים את המוניטור אודיו כולל סאב ב3000 שקלים

AlonRL פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #44 

claudia5 כתב:הדנון מצויין,חבר שלי קנה מהחנות הזאת בעבר אני חושב אבל לא היה צריך שרות.סלון 3 על 4 זה מצויין גם לרמקולים וגם לרסיבר 1400 או 1500.קשה לי להאמין שהם מוכרים את המוניטור אודיו כולל סאב ב3000 שקלים
...
·https://www.tmaudio.co.il/items/2311325 ... 7%9D-MASS-

נראה שזה מגיע עם סאב, אבל אוודא איתם.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #45 

@AlonRL
·פצצה...כיול טוב ויש לך סאונד חלום....אם אתה צריך עזרה תרגיש חופשי לפנות.המלצה נוספת שלי זה לקחת סטרימר פשוט ולהוריד כמה הופעות חיות טובות כדי להרים את הבית

muataz
טרול
טרול

שליחה #46 

AlonRL כתב:

...
...
·https://www.tmaudio.co.il/items/2311325 ... 7%9D-MASS-

נראה שזה מגיע עם סאב, אבל אוודא איתם.
...
בהצלחה. ואל תשכח שהמחיר באתר הוא כמעט תמיד יותר גבוה ממה שהוא אמור להיות כדי שיהיה להם לאן לרדת כשהלקוח מתמקח. סוחרי אודיו ואלקטרוניקה הם בדיוק כמו סוחרי מכוניות משומשות ולא רק בארץ. ואני לא אומר את זה כמשהו רע, זה חלק מדרישות התחום. כמו כן צפה לנסיון UPSALE.
·

AlonRL פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #47 

claudia5 כתב:@AlonRL
·פצצה...כיול טוב ויש לך סאונד חלום....אם אתה צריך עזרה תרגיש חופשי לפנות.המלצה נוספת שלי זה לקחת סטרימר פשוט ולהוריד כמה הופעות חיות טובות כדי להרים את הבית
...
·רק בשביל לוודא, כרגע יש לי טלוויזיה FHD עם hdmi 1.X, זה יעבוד עם הreceiver שהוא hdmi 2.0 בצורה מלאה?
בנוסף לא הבנתי למה משמשים כל ה-hdmi האחרים ברסיבר- נגיד אחד לטלוויזיה, אבל כל הסטרימרים,סוני, שאר המכשירים אמורים להיות מחוברים לטלוויזיה לא?

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #48 

יעבוד כמו גדול וינצל את המסך שלך ואת כל יכולותיו.יש רסיברים עם הרבה כניסות לפעמים למי שרוצה לחלק אזורים שונים,נדיר שמישהו משתמש בכל ה hdmi

muataz
טרול
טרול

שליחה #49 

@AlonRL
יש כל מיני דברים שאפשר לחבר. סטרימר, נגן בלוריי, מכונת כביסה..החוק הוא עדיף יותר מחסר.
בFHD יש ARC או שזה רק בUHD? לא זוכר. כשיש ARC אתה יכול לחבר הכל למגבר וואז בHDMI אחד הכל לטלויזיה.

AlonRL פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #50 

בקרוב אני הולך לעשות סבב בדיקות של סטים ורסיברים, אז אם יש לכם עוד סטים של 5.1 מומלצים בטווח מחיר של 3000-5000 ורסיברים בטווח של 1000-3000 אשמח לדעת.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #51 

אני לא חושב שיש בארץ חנות שמאפשרת השמעה של 5/6 סטים שלמים בתקציב כזה כך שיהיה ניתן יהיה לעשות השוואה.
קפיצה ברסיבר יכול להיות הדנון 2600.
שאתה שומע סטליטים תנסה להתרשם מהסאב כי עם סטליטים יש לו חשיבות גדולה.
אפשרות מעניינת זה לקנות סט 3.1 ולהוסיף במקום סטליטים זוג מדפיים כקדמיים ,זה יכול לשפר רבות

muataz
טרול
טרול

שליחה #52 

+1 ^^

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”