סיב אופטי - מתי כבר יהיה אצלי בתל אביב ??
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
·אוריה כתב:היי,
מש מבאס לקרוא שהרבה כבר מחוברים ורק אני ממשיך לאכול קש.
אני גר בהדר יוסף בתל אביב ולא באיזה חור נידח ועדין לא הגיעו לכאן.
אף אחת מהחברות.
מעצבן !...
בן כמה הבניין וכמה דירות יש בו?
מניסיון לחבר את הבניין שלנו:
מה שמעניין את פרטנר זה כמה דיירים יש בבניין. אנחנו 8 דיירים בבניין ואמרו לי לחפש את החברים.
אצל סלקום נאמר לי שהם עובדים לפי תוכנית עבודה ולא התעניינו אם מדובר במגדל מגורים או בית פרטי.
ובבורסה יש לך את הדימול שלא מחובר...
מה שמעניין את פרטנר זה כמה דיירים יש בבניין. אנחנו 8 דיירים בבניין ואמרו לי לחפש את החברים.
אצל סלקום נאמר לי שהם עובדים לפי תוכנית עבודה ולא התעניינו אם מדובר במגדל מגורים או בית פרטי.
ובבורסה יש לך את הדימול שלא מחובר...
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
·אוריה כתב:הבנין בן שנתיים עם 31 דירות...
לפי מה ששמעתי פרטנר וסלקום אוהבים בניינים כמו שלך - בניינים חדשים עם 12+ דירות. אף אחד לא יכול להבטיח שיחברו אותך אבל רוב הסיכוי שהבניין שלך יחובר לסיבים הרבה לפני רוב הבניינים בארץ.
אני אישית גר במה שאתה מכנה ״חור נידח״ אבל פרטנר חיברו לידי כמה בניינים שהם הרבה יותר ישנים משלך וחלק גם עם פחות דירות אז כמו שאמרתי יכול להיות שבעתיד הלא רחוק יחברו גם אותך.
לפי מפת הפריסה של אנלימיטד
דווקא באשקלון למשל חוברו שכונות וותיקות עם בינייני 4 קומות
ושכונות חדשות וביניינים חדשים לא
ככה שמה שנאמר פה לפחות שהם מחברים רק בינייני גבוהים עם הרבה דיירים ושכונות חדשות זה לא נכון לפחות לא לפי אשקלון
ככה שמה שנאמר פה לפחות שהם מחברים רק בינייני גבוהים עם הרבה דיירים ושכונות חדשות זה לא נכון לפחות לא לפי אשקלון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78866
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
איזה יאוש זה מכל הבחינות. אני מחובר גם לבזק וגם להוט בשביל לוודא שתמיד יהיה כאן חיבור פעיל. מת כבר להפטר מכל אלה.
- Lyonia
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
· יunlimited מתקדמים במהירות של צב, הם כבר קיימים יותר מ -5 שנים (לא זוכר בדיוק) אבל כיסוי היה יכול להיות יותר טוב. לא רצו להשקיעag43 כתב:ברעננה כבר שנים יש UNLIMITED על בניין עם 6 דיירים בן כ50 שנה......
אני גר בדרום תל אביב ולהפתעתי הרבה קיבלתי לא מזמן הודעה מסלקום ששירות פייבר זמין אצלי
למה הפתעה? כי דרום תל אביב ידועה כאזור שרובו עני ושלא משתלם לפרוס סיבים באזור שרובו עני
כל הכבוד לסלקום שמתחשבים גם במי שגר באזורים כאלה
למרות שבינתים מסיבות שלי אני לא מעדיף את סלקום.
למה הפתעה? כי דרום תל אביב ידועה כאזור שרובו עני ושלא משתלם לפרוס סיבים באזור שרובו עני
למרות שבינתים מסיבות שלי אני לא מעדיף את סלקום.
אני לא הייתי חבר כנסת
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
כי לפני שסלקום קנו אותם, אנלימיטד היו מחוייבים ממשלתית בפרישה לפי תוכנית מסויימת כולל פריפריה וכו'. חוץ מזה כמו כל דבר ששייך לחברה ציבורית (אנלימיטד היתה שייכת ברובה לחברת החשמל), יעילות כלכלית לא היתה בראש סדר העדיפויות, אבל אכן זה אומר שהרבה אנשים (גילוי נאות: אני ביניהם) הרוויחו. היום כנראה שאנלימיטד לא תפרוש יותר במקומות כאלה או אולי תפרוש לאיזו שכונה אחת פעם בשנה בשביל מראית עין, אבל הפוקוס יהיה כאמור בבניינים רבי-קומות.vic1234 כתב:לפי מפת הפריסה של אנלימיטד
ככה שמה שנאמר פה לפחות שהם מחברים רק בינייני גבוהים עם הרבה דיירים ושכונות חדשות זה לא נכון לפחות לא לפי אשקלון...
בגלל שסלקום קנו את אנלימיטד ויש אפשרות להתחבר לסלקום דרך אנלימיטד, אז בעצם כל מקום שיש בו פרישה של אנלימיטד, לרבות פרישה ישנה (שים-לב לתגובה שלי ל-vic), יופיע גם במפה של סלקום כאזור שמחובר. קשה לי להאמין שסלקום היתה פורשת בדרום תל-אביב היום אבל אם כבר יש לה פרישה קיימת אין סיבה לא להשתמש בה.רןכהן כתב:אני גר בדרום תל אביב ולהפתעתי הרבה קיבלתי לא מזמן הודעה מסלקום ששירות פייבר זמין אצלי
למרות שבינתים מסיבות שלי אני לא מעדיף את סלקום....
אגב, אם זה המצב, תרים טלפון לאנלימיטד, יש מצב שתוכל להתחבר דרך אחת הספקיות האחרות.
·NegativeIQ כתב:בגלל שסלקום קנו את אנלימיטד ויש אפשרות להתחבר לסלקום דרך אנלימיטד, אז בעצם כל מקום שיש בו פרישה של אנלימיטד, לרבות פרישה ישנה (שים-לב לתגובה שלי ל-vic), יופיע גם במפה של סלקום כאזור שמחובר. קשה לי להאמין שסלקום היתה פורשת בדרום תל-אביב היום אבל אם כבר יש לה פרישה קיימת אין סיבה לא להשתמש בה.......
אגב, אם זה המצב, תרים טלפון לאנלימיטד, יש מצב שתוכל להתחבר דרך אחת הספקיות האחרות....
באנלימיטד אמרו לי שנכון לכרגע אין בדרום תל אביב פריסה שלהם.