שרשור תגובות: 33% ב 3 דקות - טעינה מהירה לסמארטפונים של RealMe

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

eran89
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

על מה הכתבה!?...
טיפה הסבר על הטכנולוגיה.. משהו?.. פשוט ציינת עובדה שידועה לכל, שכל החברות בעולם רוצות שהטעינה תהיה כמה שיותר מהירה.
ושהחברה הסינית הנל מטעינה בטריה מ0 ל33 אחוז ב3 דקות ואז עוד 17 דקות ל100..
אין השוואה לחברות אחרות אין הסבר מה עומד מאחורי הטכנולוגיה פשוט כלום.. מאכזב.
ולא התמונה לא מסבירה לי מה זה הpower pump הזה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46358
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #3 

בקצרה, יש 2 תאי סוללה בטלפון, כל אחד בנפח של 2000mAh, כאשר פרוטוקול ה- UltraDART מטעין את 2 התאים בנפרד עם מתח מקסימלי של 10V בזרם של 12.5A. מכפלתן מפיקה הספק של 125W
על מנת לפתור את בעית החום שנוצרת עקב הטענה בהספק גבוה כזה, שולבו 14 חיישני טמפרטורה אשר מורידים את הקצב אם טמפרטורת הסוללה עוברת 40 מעלות.

החברה נעזרה ב- Oppo עבור פיתוח הטכנולוגיה ואלו גם היו הראשונים שהשתמשו בפיצול הסוללה הראשית ל- 2 על מנת להכפיל את קצב ההטענה.

[imgurpng]bOaKeX2[/imgurpng]

בנימה אישית, אפשר להתנסח בצורה פחות צורמת, כאן זה לא פייסבוק.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #4 

יפה מאד, גם כיום עם ה וואווי p30 pro טעינה של 40 וואט זה שינוי מהותי מכל מה שהיה לי עד כה ובעיקר שהיא יציבה בכל מצב כולל ברכב.
הטעינה הפכה ללא אישו.
אם הטעינה שלהם ב 125וואט עובדת (לא רק באנטרטיקה ולא רק עם מסך כבוי) אז זה כבר באמת פריצת דרך משמעותית בכל עניין הסוללות.

eran89
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

שום נימה צורמת זאת עובדה.
תראה איזה יופי כתבת וכמה אינפורמציה למדתי ממנה,אני ממש רציני אם זה לא היה מובן, 14 חישנים לא בדיוק מצטיירים בתמונה תסכים איתי.
אם ארצה כתבה בלי שום הסבר יש הרבה אתרים שיספקו לי את הצורך הזה.
בתור אתר טכנולוגי מהמובילים, על סף הבודדים, בנוף הישראלי אני מצפה בדיוק לנתונים הטכנים שרשמת.
אני קורא כתבות כדי ללמוד ולא לצאת בהרגשה שדחפו לי פרסומת, אני מתנצל אבל זאת ההרגשה שאני יצאתי ממנה, זה בדיוק הרי מה שבאג יתהדרו בו בקרוב אז איפה הערך המוסף כאן?.
מתנצל זיו אבל אתה יותר ממוזמן לראות מה ההבדל בין כתבות סופר מושקעות ומפורטת שאתה מעלה לבין אחרים.
אם כבר מפרסמים משהו ואני לא מכריח אף אחד לעשות זאת אז להוסיף עוד פיסקה שתיים בדיוק כמו שרשמת עכשיו זה מה שירגיש לפחות לי כערך מוסף,ולמה לקרוא את הדברים האלה דווקא כאן ולא באתרי חדשות שהקשר בינהם לטכנולוגיה הוא מקרי לחלוטין.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”