בזק מאיימת מיום שלישי שלא להמשיך לשווק ללקוחות שלה את הספקית בזק בינלאומי
אחת ההנאות הכי גדולות שלי בחיים הייתה אתמול בערב.
אחרי ששלשום חוברתי לסיבים של פרטנר,התקשרתי אתמול להוט ולבזק בינלאומי שבקישתי
להתנתק,שתי החברות במשך 4 שעות על הקו ניסו לעשות הכל מהכל כדי להציע לי להישאר,
חצי שנה חינם,שנה גיימר חינם,2 כבשים מתנה ומוקדן אחד הציע אפילו את הבת שלו אם אני לא טועה.
ולא נחסוך מכם שהתקשרו אלי מ 2 החברות יותר מ8 פעמים כל אחת לשאול לסיבה שבגינה אני עוזב?
וכל פעם הסברתי מחדש שעברתי לסיבים,ואז נאמר לי אבל קודם תבדוק שזה טוב,ואני עונה שזה הרבה יותר טוב
מה 500 מגה ניתוקים שהיה לי אצלכם,והפינג בשמיים,אז אולי רק נקפיא לך את המנוי שאלו?
והייתה אחת אפילו ששאלה למה אתה צריך 1000 מגה לא מספיק 500 יציב בהוט? לאאאאאאאאא עניתי ממש לא.
התעקשתי על ביטול ואפילו מילאתי פרטים באתר nenek.co.il ורק אחרי שקיבלתי למייל אישור שהתנתקתי
התרווחתי בכורסא והרמתי כוסית יין.
הסתיימה לה תקופה ללא ספק ואני מאחל שהיא תגיע במהרה
לכל חברי הפורום.
משנת 2014 אני כותב מיילים לחברת חשמל לאנלמיטד על חיבור הבניין שלנו לסיבים ולאחר מכן לסלקום ופרטנר,הגעתי הכי גבוה שרק ניתן כמעט עד שר התקשורת
בעצמו,קיבלתי הבטות שגרמו לי לשלוח 2 מיילים במקום אחד,ממש כמו בחומות של תקווה חחחח,ובסוף זה באמת קרה.
הבוקר התקשר מוקדן של הוט,ה9 במספר ושאל כדרך אגב "אפשר לשאול למה התנתקת?"שתקתי,לאחר מכן ביקשתי ממנו את שמו המלא והודעתי לו שאני קרוב לוודאי הולך להגיש תלונה במשטרה על הטרדה,לא פחות ולא יותר.
הבחור נבהל קצת,והבטיח לי שיותר אף אחד לא יתקשר להציק לי ושהוא מציין את הדברים באותיות קידוש לבנה ענקיות.
שבת שלום חברים
אחרי ששלשום חוברתי לסיבים של פרטנר,התקשרתי אתמול להוט ולבזק בינלאומי שבקישתי
להתנתק,שתי החברות במשך 4 שעות על הקו ניסו לעשות הכל מהכל כדי להציע לי להישאר,
חצי שנה חינם,שנה גיימר חינם,2 כבשים מתנה ומוקדן אחד הציע אפילו את הבת שלו אם אני לא טועה.
ולא נחסוך מכם שהתקשרו אלי מ 2 החברות יותר מ8 פעמים כל אחת לשאול לסיבה שבגינה אני עוזב?
וכל פעם הסברתי מחדש שעברתי לסיבים,ואז נאמר לי אבל קודם תבדוק שזה טוב,ואני עונה שזה הרבה יותר טוב
מה 500 מגה ניתוקים שהיה לי אצלכם,והפינג בשמיים,אז אולי רק נקפיא לך את המנוי שאלו?
והייתה אחת אפילו ששאלה למה אתה צריך 1000 מגה לא מספיק 500 יציב בהוט? לאאאאאאאאא עניתי ממש לא.
התעקשתי על ביטול ואפילו מילאתי פרטים באתר nenek.co.il ורק אחרי שקיבלתי למייל אישור שהתנתקתי
התרווחתי בכורסא והרמתי כוסית יין.
הסתיימה לה תקופה ללא ספק ואני מאחל שהיא תגיע במהרה
לכל חברי הפורום.
משנת 2014 אני כותב מיילים לחברת חשמל לאנלמיטד על חיבור הבניין שלנו לסיבים ולאחר מכן לסלקום ופרטנר,הגעתי הכי גבוה שרק ניתן כמעט עד שר התקשורת
בעצמו,קיבלתי הבטות שגרמו לי לשלוח 2 מיילים במקום אחד,ממש כמו בחומות של תקווה חחחח,ובסוף זה באמת קרה.
הבוקר התקשר מוקדן של הוט,ה9 במספר ושאל כדרך אגב "אפשר לשאול למה התנתקת?"שתקתי,לאחר מכן ביקשתי ממנו את שמו המלא והודעתי לו שאני קרוב לוודאי הולך להגיש תלונה במשטרה על הטרדה,לא פחות ולא יותר.
הבחור נבהל קצת,והבטיח לי שיותר אף אחד לא יתקשר להציק לי ושהוא מציין את הדברים באותיות קידוש לבנה ענקיות.
שבת שלום חברים
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
כשהתנתקתי מבזב"ל, התקשרה מישהי ושאלה למה אני מתנתק.ozrimat כתב:ולא נחסוך מכם שהתקשרו אלי מ 2 החברות יותר מ8 פעמים כל אחת לשאול לסיבה שבגינה אני עוזב?...
עניתי לה שזה ממש לא עניינה. היא התעקשה, אז אמרתי לה שאני שורף את הבית ולא יהיה יותר אינטרנט בכתובת הזו.
אמרה לי "למה אתה מדבר אלי ככה".
עניתי לה שהיא חודרת לפרטיות שלי, וממש לא עניינה למה אני מתנתק.
אדם בוגר יכול להחליט שהוא מתנתק בלי לקבל מהם אישור שהסיבה מספיק טובה עבורם.