מחפש המלצה על ספק ותשתית
שלום,
לאחר טרטור גדול ושירות לקוי אני רוצה לעזוב את בזק ולעבור לחברה אחרת שמספקת בנדל. עדיין לצערי אני מעדיף שהתשתית תהיה של בזק ולא הוט.
למישהו יש חווית גלישה טובה בצורה הזו?
שואל כי נתקלתי מקרים שכשמשלמים לבזק כבאנדל הכל תקין אבל הפוך (תשלום לספק) יש בעיות.
כאילו בזק גורמים לבעיה כדי שהכל ישולם להם.
יכולים להמליץ על חברה טובה שמספקת 100 מגה (אין תשתית פייבר) ומאפשרת לקבל מהם ראוטר dual band?
לאחר טרטור גדול ושירות לקוי אני רוצה לעזוב את בזק ולעבור לחברה אחרת שמספקת בנדל. עדיין לצערי אני מעדיף שהתשתית תהיה של בזק ולא הוט.
למישהו יש חווית גלישה טובה בצורה הזו?
שואל כי נתקלתי מקרים שכשמשלמים לבזק כבאנדל הכל תקין אבל הפוך (תשלום לספק) יש בעיות.
כאילו בזק גורמים לבעיה כדי שהכל ישולם להם.
יכולים להמליץ על חברה טובה שמספקת 100 מגה (אין תשתית פייבר) ומאפשרת לקבל מהם ראוטר dual band?
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
בזק בינלאומי... היחידים שדרכם תקבל תשתית שהיא לא שוק סיטונאי, וספק איכותי, ומכאן 0 בעיות.
בסופו של דבר, ההבדל בספקים הוא מספר ורוחב הפס של הצמתים בניתוב הגלישה שלך בארץ ובחו"ל. ספק זול = ניתוב רע = גלישה רעה, בעיקר בשעות העומס. (וזאת בלי להתשב בזה שרובם שמים אותך מאחורי NAT כפול ועוד ועוד) כמובן שלבזק בינלאומי והוטנט הניתובים הטובים ביותר, הם מחזיקים בצמתים הגדולים...
בעיני החשבון פשוט. עדיף לשלם פרימיום.
בסופו של דבר, ההבדל בספקים הוא מספר ורוחב הפס של הצמתים בניתוב הגלישה שלך בארץ ובחו"ל. ספק זול = ניתוב רע = גלישה רעה, בעיקר בשעות העומס. (וזאת בלי להתשב בזה שרובם שמים אותך מאחורי NAT כפול ועוד ועוד) כמובן שלבזק בינלאומי והוטנט הניתובים הטובים ביותר, הם מחזיקים בצמתים הגדולים...
בעיני החשבון פשוט. עדיף לשלם פרימיום.
נערך לאחרונה על ידי Eargasma ב 19/07/2020 14:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
@boubi
כל תשתית שתשלם עליה לא דרך בזק נחשבת שוק סיטונאי.
פשוט דרך בזק בינלאומי - הסיטונאי הוא לא סיטונאי.....
אני אישית סגרתי מולם מחיר בלי כל אתרי השוואת המחירים, שווה נסיון.
*שים לב שאתה סוגר על 100U - עם 5 מגה העלאה
כל תשתית שתשלם עליה לא דרך בזק נחשבת שוק סיטונאי.
פשוט דרך בזק בינלאומי - הסיטונאי הוא לא סיטונאי.....
אני אישית סגרתי מולם מחיר בלי כל אתרי השוואת המחירים, שווה נסיון.
*שים לב שאתה סוגר על 100U - עם 5 מגה העלאה