התחברות סיבים פרטנר/סלקום למערכת הוט פייבר בוקס4K (כבל רשת)?
השבוע הזמנתי התקנה לפייבר 1000 של פרטנר מול הנציגת שירות וטכנאי שהיה על הקו הובהר לי שאין בעיה להתחבר למערכת של הוט טלוויזיה (בוקס ומיני בחדרים) ובכך לשמור על WiFi בכל הבית ידוע לי שהציוד של הוט יודע לתמוך עד 500מגה וזה בסדר אין חברת תקשורת שיודעת לתת יותר מזה בממירי tv ביום ההתקנה המתקין אמר שהם לא יכולים להתחבר לפייבר בוקס4K של הוט 🤷🏽♂ שלחתי אותם והתקשרתי לסלקום הסברתי להם על מה שקרה לי עם פרטנר הם צחקו ואמרו שום בעיה!!! 1000 בנתב הראשי שלהם ו500 בחדרים דרך הציוד של הוט שוב טכנאי סלקום הגיע ואותו סיפור אי אפשר יצרתי קשר עם הוט כלקוח חדש שרוצה רק Tv בלי אינטרנט ושאלתי אותם האם אפשר להתחבר למערכות שלהם עם הסיבים של סלקום בעזרת כבל רשת כמגדילי טווח לWiFi ונאמר לי במפורש שכן אין שום בעיה 🤷🏽♂🤦🏽♂ יצרתי קשר עם סלקום והפעם הם נתנו הוראה מפורשת למתקין להגיע ולעשות התקנה ולראות אם זה תופס אני אישית לא רואה שום בעיה שזה לא יתפוס🤷🏽♂ מומחים או כאלה שיש להם את הקומבינציה הזאת עם המערכות של הוט מוזמנים להגיב תודה🙏🏽
@FullBoost
·
מדהים כל פעם מחדש השטיות שנציגי מכירות שולפים מהמותן בשביל למכור....
אין שום בעיה שתהיה לך תשתית של סלקום פייבר במקביל לתשתית של הוט אבל מן הסתם הפייברים ימשיכו לספק את הטלויזיה והאינטרנט של הוט. אני לא מבין למה אתה מצפה? בין כה וכה אם אתה מתנתק מהוט תצטרך להחזיר להם את כל הציוד שלהם ואם אתה לא מתנתק מהוט אז שהציוד שלהם ממשיך לעבוד ללא שינוי. על אף שזה מאד מוזר, אפשר שתהיה לך תשתית סלקום פייבר במקביל לתשתית הוט אבל היא כמובן בלתי תלויה ואין קשר ביניהן (אפשר לקנות ראוטר פרטי מתקדם שתומך בכמה חיבורי רשת ולהגדיר load balancing או fail over אבל אני מנחש שזה לא הכיוון שלך).
הפתרון היותר מקובל, הוא להתנתק לגמרי מהוט ולהתחבר לכל השירותים שאתה צריך מסלקום (או לחילופין להשאר בהכל בהוט). לדעתי סלקום יכולים גם לספק פתרון חדרים הרחוקים, כנראה פתרון mesh ו/או מוקות בדומה לפתרון של הוט. אולי מישהו שיש לו פתרון כזה מסלקום יכול לחוות דעה על האיכות של הפתרון של סלקום. דווקא על פתרון הפייברים של הוט שמעתי רק דברים רעים....
לבסוף, אני מקווה שברור שהפתרון הכי טוב הוא לרשת את כל הבית בכבלי רשת ובמיוחד אם זו דירה שלך אז זה שווה את ההשקעה החד פעמית ויחסוך לך כסף וכאבי ראש לטווח הרחוק.
·
מדהים כל פעם מחדש השטיות שנציגי מכירות שולפים מהמותן בשביל למכור....
אין שום בעיה שתהיה לך תשתית של סלקום פייבר במקביל לתשתית של הוט אבל מן הסתם הפייברים ימשיכו לספק את הטלויזיה והאינטרנט של הוט. אני לא מבין למה אתה מצפה? בין כה וכה אם אתה מתנתק מהוט תצטרך להחזיר להם את כל הציוד שלהם ואם אתה לא מתנתק מהוט אז שהציוד שלהם ממשיך לעבוד ללא שינוי. על אף שזה מאד מוזר, אפשר שתהיה לך תשתית סלקום פייבר במקביל לתשתית הוט אבל היא כמובן בלתי תלויה ואין קשר ביניהן (אפשר לקנות ראוטר פרטי מתקדם שתומך בכמה חיבורי רשת ולהגדיר load balancing או fail over אבל אני מנחש שזה לא הכיוון שלך).
הפתרון היותר מקובל, הוא להתנתק לגמרי מהוט ולהתחבר לכל השירותים שאתה צריך מסלקום (או לחילופין להשאר בהכל בהוט). לדעתי סלקום יכולים גם לספק פתרון חדרים הרחוקים, כנראה פתרון mesh ו/או מוקות בדומה לפתרון של הוט. אולי מישהו שיש לו פתרון כזה מסלקום יכול לחוות דעה על האיכות של הפתרון של סלקום. דווקא על פתרון הפייברים של הוט שמעתי רק דברים רעים....
לבסוף, אני מקווה שברור שהפתרון הכי טוב הוא לרשת את כל הבית בכבלי רשת ובמיוחד אם זו דירה שלך אז זה שווה את ההשקעה החד פעמית ויחסוך לך כסף וכאבי ראש לטווח הרחוק.
·FullBoost כתב:@eran405
בקיצור אין שום בעיה להתחבר למוקה עם כבל רשת דרך הנתב של סלקום...
אם המוקות בנפרד מהפייברים אז אין בעיה (עדיין אל תצפה מהטכנאי של סלקום לעשות את זה בשבילך). חשבתי שכל הקטע של הפייברים זה שהמוקות הם חלק ממכשרי הפייבר, אני טועה? ואם המוקה בנויה בתוך הפייבר אז איך אתה יכול לחבר את הפייבר הראשי לרשת של סלקום הוא הרי מחובר לרשת של הוט? אני מפספס פה משהו?