שאלה לבעלי sony xf9005 על ARC
היי,
יש לי רסיבר דנון יחסית חדש שמחובר דרך ARC לטלוויזיה.
בצפייה בתוכן עם סאונד ב- dolby digital plus דרך ה-ARC הרסיבר מראה רק dolby digital.
ההגדרה של ה-output בטלוויזיה היא להעביר dolby digital plus ללא שינוי.
אולי הרסיבר לא מזהה את האות כמו שצריך דרך ה-ARC למרות שבשאר הכניסות הוא מזהה הכל מצויין.
השאלה שלי היא האם מישהו מקבל חיווי של dolby digital plus מהסוני שלו דרך ARC?
תודה לעוזרים.
יש לי רסיבר דנון יחסית חדש שמחובר דרך ARC לטלוויזיה.
בצפייה בתוכן עם סאונד ב- dolby digital plus דרך ה-ARC הרסיבר מראה רק dolby digital.
ההגדרה של ה-output בטלוויזיה היא להעביר dolby digital plus ללא שינוי.
אולי הרסיבר לא מזהה את האות כמו שצריך דרך ה-ARC למרות שבשאר הכניסות הוא מזהה הכל מצויין.
השאלה שלי היא האם מישהו מקבל חיווי של dolby digital plus מהסוני שלו דרך ARC?
תודה לעוזרים.
- kurko1992
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
- יצירת קשר:
סליחה ש מקפית את האשכול, אב יש לי בעיה גם עם הARC.
אם שאני מחבר משהו לא נכון או לא יודע מה, בסוף אגיד מה שהתכנים של LG שהיו אצלי היום בבית אמרו לי.
אז ככה, יש לי רסיור של ONKYO ש יש לו OUT HDMI (ARC), משם יוצר כבל 2.0 לTV, חיברתי אותו לHDMI 2 (ARC).
הרסיבר על DIRECT, כאשר אני שם סרט/סדרה במחשב או בנגן בלו ריי, הכל טוב.
כאשר אני רוצה לראות NETFLIX (מ הדפדפן, מ הAPP שהורדתי לווינדוס 10 או מ הTV עצמה) פשוט לא יוצא סאונד כאשר זה על ARC, אני חייב לשנות לרמקולים של הTV כדי שיצא סאונס.
מה אני מחבר לא נכון?
התכנים אמרו לי שברסיור זה כאילו OUT ו בTV זה IN/OUT וזה מבטל אחד את השני, משהו כזה הבנתי.
מה אני אמור לעשות?
תודה מראש על העזרה
אם שאני מחבר משהו לא נכון או לא יודע מה, בסוף אגיד מה שהתכנים של LG שהיו אצלי היום בבית אמרו לי.
אז ככה, יש לי רסיור של ONKYO ש יש לו OUT HDMI (ARC), משם יוצר כבל 2.0 לTV, חיברתי אותו לHDMI 2 (ARC).
הרסיבר על DIRECT, כאשר אני שם סרט/סדרה במחשב או בנגן בלו ריי, הכל טוב.
כאשר אני רוצה לראות NETFLIX (מ הדפדפן, מ הAPP שהורדתי לווינדוס 10 או מ הTV עצמה) פשוט לא יוצא סאונד כאשר זה על ARC, אני חייב לשנות לרמקולים של הTV כדי שיצא סאונס.
מה אני מחבר לא נכון?
התכנים אמרו לי שברסיור זה כאילו OUT ו בTV זה IN/OUT וזה מבטל אחד את השני, משהו כזה הבנתי.
מה אני אמור לעשות?
תודה מראש על העזרה