Wifi calling לא באמת עובד-צריך המלצה למגבר סלולארי
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום,
Wifi calling לא באמת עובד אצלנו ויש המון ניתוקים. ביררתי לגבי מגבר סלולארי ואמרו לי שבגלל שבבית יש מספר קומות צריך 3 אנטנות פנימיות שמחוברות בצורה חוטית ביניהן, הבעיה היא שאין לי דרך להעביר כבלים בין הקומות בצורה אסתטית . האם מישהו מכיר מערכת דומה שהאנטנות הפנימיות מחוברות אחת לשניה בצורה אלחוטית בדומה לרפיטר וויפי?
תודה
Wifi calling לא באמת עובד אצלנו ויש המון ניתוקים. ביררתי לגבי מגבר סלולארי ואמרו לי שבגלל שבבית יש מספר קומות צריך 3 אנטנות פנימיות שמחוברות בצורה חוטית ביניהן, הבעיה היא שאין לי דרך להעביר כבלים בין הקומות בצורה אסתטית . האם מישהו מכיר מערכת דומה שהאנטנות הפנימיות מחוברות אחת לשניה בצורה אלחוטית בדומה לרפיטר וויפי?
תודה
- Lyonia
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
·Eargasma כתב:יש לחברות הסלולר מודם שמתחבר לראוטר הביתי ומייצר אנטנה סלולרית קטנה בבית/משרד, הקליטה חזקה ומגיעה גם אל השכנים. נותנים רק ללקוחות עסקיים עם מס קווים מינימלי מסוים... נסה להשיג...
השם של קופבה הזאת פמטוסל
הגדרת מילה "מודם" זה משהו אחר לחלוטין
אל תשכחו שזה שידור ברמה מאוד מאוד נמוכה, אבל עדיין שידור סלולרי בסלון
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

@Lyonia
·
שאלתי את פרטנר בזמנו אם יש להם, אני לקוח עסקי והם די ניסו להתחמק מזה ולדחוף לי את wifi calling ואמרו לי שההגדרות אצלי לא נכונות. יש אפשרות לקנות פרטי קופסא כזאת ולנסות?
אם הפמטוסל מחובר לאינטרנט זה לא בדיוק כמו wifi calling?
·
שאלתי את פרטנר בזמנו אם יש להם, אני לקוח עסקי והם די ניסו להתחמק מזה ולדחוף לי את wifi calling ואמרו לי שההגדרות אצלי לא נכונות. יש אפשרות לקנות פרטי קופסא כזאת ולנסות?
אם הפמטוסל מחובר לאינטרנט זה לא בדיוק כמו wifi calling?
- Lyonia
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
·זה לא ניתן לקנות בפרטי מחוץ לספק רשת סלולרי. כתבתי פה בעבר, אבל לזה יש סיבות רציניות. בנושא של WiFi calling, זה פתרון טוב, אבל למה לא עובד עצלך קשה להגיד, אולי wifi לא כל כך טוב או אינטרנט.... לי חבל שחברות שלנו לא נותנות פתרונות לביתים עם בעיות קליטה. רק פלאפון התחילו לא מזמן שזה קיים שנים. אני שמעתי סיפור מחבר שלי בארצות הברית שקיבל חינם ממפעיל שלו לפני משהו כמו 16 שנה! בסדר לא חייב להיות חינם, אבל עדיין למה לא.plataoplomo כתב:@Lyonia
·
אם הפמטוסל מחובר לאינטרנט זה לא בדיוק כמו wifi calling?...
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
גם אני עם סיפורי WiFi Calling (רשת פלאפון).
אצלי ספציפית אני רואה ששיחות מתחברות אבל הטלפון לא מחבר את הצד שלי, אז אני שומע את הצד השני ואותי לא שומעים.
לפי מה שהבנתי יש כמה סיבות לזה שהמנגנון לא עובד באופן חלק (לפחות אצלי):
1. כנראה שצריך ״לעזור״ לשירות ולפתוח פורטים בראוטר. עוד לא הצלחתי לקבל תשובה איזה פורטים צריך לפתוח ולכן גם לא פתחתי.
2. כל הרעיון של WiFi Calling מסתמך על הרעיון שתהיה יכולת למכשיר לעבור ל VoLTE כשקליטת ה WiFi לא טובה. אצלי לדוגמא, במידה והשיחה נעשתה באמצעות WiFi ויצאתי מטווח ה WiFi, השיחה תתנתק כי אין VoLTE בסביבת הבית.
יש אפשרות בטלפון להפעיל את WiFi Calling אבל לתעדף שיחות על הרשת הסלולרית. ככה זה אצלי, ובינתיים זה סביר.
מיותר לציין שבפלאפון לא יודעים לתת תשובות.
אגב, השירות בחינם.
אצלי ספציפית אני רואה ששיחות מתחברות אבל הטלפון לא מחבר את הצד שלי, אז אני שומע את הצד השני ואותי לא שומעים.
לפי מה שהבנתי יש כמה סיבות לזה שהמנגנון לא עובד באופן חלק (לפחות אצלי):
1. כנראה שצריך ״לעזור״ לשירות ולפתוח פורטים בראוטר. עוד לא הצלחתי לקבל תשובה איזה פורטים צריך לפתוח ולכן גם לא פתחתי.
2. כל הרעיון של WiFi Calling מסתמך על הרעיון שתהיה יכולת למכשיר לעבור ל VoLTE כשקליטת ה WiFi לא טובה. אצלי לדוגמא, במידה והשיחה נעשתה באמצעות WiFi ויצאתי מטווח ה WiFi, השיחה תתנתק כי אין VoLTE בסביבת הבית.
יש אפשרות בטלפון להפעיל את WiFi Calling אבל לתעדף שיחות על הרשת הסלולרית. ככה זה אצלי, ובינתיים זה סביר.
מיותר לציין שבפלאפון לא יודעים לתת תשובות.
אגב, השירות בחינם.
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@plataoplomo
·אולי כדאי שתרכוש את הסט האלחוטי של TENDA MW3 שעולה עכשיו בסביבות 250 שח כולל משלוח לארץ.
אני אישית לא התקנתי אותו, אבל לפי התיאורים שקראתי באמזון ובביקורות, אולי הוא ייסגור לך את בעיית הכיסוי האלחוטי בקומות.
הוא אמור ליצור רשת אחידה בעלת אותו השם ולעבור באופן חלק בין היחידות.
קח בחשבון שהוא נותן סט כתובות IP שונות מהרשת הראשית (אני חושב ....192.168.5), אבל במקרה שלך לא נראה לי שזה יהווה בעיה.
https://www.aliexpress.com/item/33014328341.html
·אולי כדאי שתרכוש את הסט האלחוטי של TENDA MW3 שעולה עכשיו בסביבות 250 שח כולל משלוח לארץ.
אני אישית לא התקנתי אותו, אבל לפי התיאורים שקראתי באמזון ובביקורות, אולי הוא ייסגור לך את בעיית הכיסוי האלחוטי בקומות.
הוא אמור ליצור רשת אחידה בעלת אותו השם ולעבור באופן חלק בין היחידות.
קח בחשבון שהוא נותן סט כתובות IP שונות מהרשת הראשית (אני חושב ....192.168.5), אבל במקרה שלך לא נראה לי שזה יהווה בעיה.
https://www.aliexpress.com/item/33014328341.html
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

@Fish72
·
התקנתי שלישייה של deco 5. לא חושב שזה קשור לפריסת וויפי פשוט wifi calling בעייתי . אולי באמת צריך לפתוח פורטים או לחילופין לשים מגבר סלולארי
·
התקנתי שלישייה של deco 5. לא חושב שזה קשור לפריסת וויפי פשוט wifi calling בעייתי . אולי באמת צריך לפתוח פורטים או לחילופין לשים מגבר סלולארי
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
@Fish72 זרקת פה משהו מעניין - גם אני עם M5....
מצד שני, ה M5 אצלי מוגדר כנקודת גישה ולא אחראי על הניתוב (1900ACS עם DD-WRT אחראי לזה).
מצד שני, ה M5 אצלי מוגדר כנקודת גישה ולא אחראי על הניתוב (1900ACS עם DD-WRT אחראי לזה).