התלבטות- טלוויזיה 65" לסלון לצפייה בסרטים/סדרות
שלום, אני מתלבטת בין סוני דגם 9005 לבין lg דגם sm9000/9500
מבחינת מחיר לא ראיתי הבדל גדול..
הבעיה העיקרית זה שהבנתי שיש בעיה בצפייה בנטפליקס דרך הסוני, ואני מעוניינת בטלויזיה בעיקר לצפייה בסרטים/סדרות דרך נטפליקס וסלקום טיוי.
האם סטרימר מי בוקס יכול לפתור את הבעיה?
או שכדאי פשוט ללכת על אחד הדגמים של lg?
תודה מראש..
הבעיה העיקרית זה שהבנתי שיש בעיה בצפייה בנטפליקס דרך הסוני, ואני מעוניינת בטלויזיה בעיקר לצפייה בסרטים/סדרות דרך נטפליקס וסלקום טיוי.
תודה מראש..
·ליאת_p כתב:שלום, אני מתלבטת בין סוני דגם 9005 לבין lg דגם sm9000/9500
תודה מראש.....
למיטב ידיעתי הבעיה היא רק בתכני DV בטלויזיה של סוני.
בכללי זהו דגם מומלץ מאוד, עם value-for-money מהטובים בשוק.
עובדה שגם עכשיו, שנתיים אחרי שיצא, זה אחד הדגמים הפופולריים (והמומלצים) פה בפורום.
נ.ב.
כן, כל סטרימר יפתור את הבעיה, כי היא בעיקרון תוכנתית באפליקציית נטפליקס בטלויזיה. (או אולי בנגן ה-DV המובנה)
@ליאת_p
כן, מיבוקס גרוע בלי קשר לטלויזיה.
אין לי המלצה לסטרימר אחר, כי אין לי. אבל בטוח אפשר לשאול פה או לחפש בגוגל. אנשים ממליצים על נוידיה שילד.
איזו בעיה יש לסוני עם הנטפליקס מלהתחילה? לא אמורה להיות שום בעיה.
כן, מיבוקס גרוע בלי קשר לטלויזיה.
אין לי המלצה לסטרימר אחר, כי אין לי. אבל בטוח אפשר לשאול פה או לחפש בגוגל. אנשים ממליצים על נוידיה שילד.
איזו בעיה יש לסוני עם הנטפליקס מלהתחילה? לא אמורה להיות שום בעיה.
מניסיון עם הסוני שיש לי 9005 הטרימר שלה המובנה מדהים!!!איכות וידאו מושלמת והכל עובד טוב,נטפליקס,קודי, ויוטוב.
ניסיתי את הסטרימר של שיאומי שעולה 200 שח והתאכזבתי מאיכות הוידאו שלו , זה לא זה .
חיברתי למסך גם את האפל טיוי 4k ואני לא רואה שום הבדל בינו לבין הטרימר המובנה של הסוני.
המובנה שלו מספיק חזק ועם איכות וידאו מעולה!.
ניסיתי את הסטרימר של שיאומי שעולה 200 שח והתאכזבתי מאיכות הוידאו שלו , זה לא זה .
חיברתי למסך גם את האפל טיוי 4k ואני לא רואה שום הבדל בינו לבין הטרימר המובנה של הסוני.
המובנה שלו מספיק חזק ועם איכות וידאו מעולה!.
·nirok כתב:@dmitrys
·
אין שום בעיה בנטפליקס בסוני. בכללי כל העניין של ה-DV והממשק ה"איטי" יצא מפרופורציה....
https://www.hometheater.co.il/vt343336.html