מחפש מטחנת קפה יד-2 לאספרסו
יש לי ascaso I mini שככל הידוע לי המנגנון שלה זהה ל I steel. אצלי במטחנה האגירה לא מזערית בכלל.. אם זה חשוב אז צריך לשים לב לפני שקוניםEQUINOX כתב:@IBA
אהלן. אני מוכר Ascaso I steel במצב חדש.
אם אתה לא מכיר, מדובר במטחנה קומפקטית מאוד, עם אגירה מזערית וכיוונון מאוד מדויק באמצעות מנגנון של בורג חלזוני....
·מצטער.. לא רואה הודעה.. אולי זה קשור לזה שאני משתמש חדש 🤷🏼‍♂️EQUINOX כתב:כתבתי לך בפרטי.........
בכל אופן זה הג'אנק מייל שלי: (לא מעוניין להשאיר את הכתובת הראשית בפורום 🙏)
[email protected]
תודה וסופשבוע נעים
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אני תוהה איך הגעת למסקנה המוזרה הזו. יש הרבה חסרונות למטחנות הזולות של אסקסו, אבל אמינות היא לא אחת מהן. המטחנות האלה מחזיקות שנים ללא שום בעיה, ואת זה אני כותב מניסיון שלי (עם אסקסו i-mini בת עשר שיש לנו במשרד) ושל אנשים אחרים שאני מכיר שמשתמשים במטחנות האלה.Boriss כתב:אל תזרוק כסף לפח. מטחנות קומפקטיות כמו ascaso וכאלה עם מנוע של מברשות פחמן וגיר זה *** שמחזיק בקושי זמן אחריות....
הי בוריס,Boriss כתב:אל תזרוק כסף לפח. מטחנות קומפקטיות כמו ascaso וכאלה עם מנוע של מברשות פחמן וגיר זה *** שמחזיק בקושי זמן אחריות. תקנה מאצר זול משומש רגיל של בית קפה , תחליף דוזר למשפך ותקצר הופך ותהיה לך מטחנה אמיתית...
אני רואה שאתה חבר חדש פה, זו ההודעה הראשונה שלך ב-HTCafe.
האם באמת יש לך מספיק ניסיון עם מטחנות של אסקסו כדי לקבוע שיש להן בעיית אמינות?
אישית עשיתי חיפוש בכל הפורומים פה ובשנתיים האחרונות מצאתי רק פוסט אחד של מישהו שחווה בעיה עם המטחנות של אסקסו, וגם אצלו זה בגלל שחיקה של כפתור האקטיבציה.
יותר מזה, חברים רבים ומנוסים בפורום קנו אותה כמטחנת כניסה, מחזיקים אותה 8-9 שנים, וממליצים עליה בפה מלא
("מכונה טובה, אמינה לשנים, ותתאים גם למכונות אספרסו מתקדמות ").
האם ראית שנעשה עוול ל-IBA? מישהו ניסה למכור לו מוצר במחיר מופקע?
אתה חושב שאתה נוהג כשומרוני טוב כשאתה מתפרץ לפוסט מכירה ומעיר בבוטות ונחרצות?
בהחלט יש מקום לדעות שונות, קצת מוזר שזה נעשה בדרך שבחרת ובלוח יד שניה.
@EQUINOX
·
לכל אחד מותר לחוות את דעתו זה בסדר. באופן אישי לא הבחנתי בבוטות בהערה של בוריס,פשוט חווה את דעתו. סהכ כולנו פה בשביל לעזור אחד לשני ללמוד וללמד.ובייחוד שזה לא פוסט ייעודי שפרסמת אלא פותח הפוסט כיוון גם לשמוע על דגמים נוספים והמלצות.
ועכשיו לדעתי- אני משתמש במטחנה של לליט pl043mmi, שעלותה חדשה כ900 שח ואני מאוד מרוצה וזו גם אופציה טובה,היא גם חמודה ופצפונת שזה יתרון. מבחינת אמינות אני חושב שלא תיפול עם מטחנות כאלה(כל ה38 קוניות כולל אסקסו) מה שכן הן מחממות את הקפה, אוגרות יחסית הרבה קפה, רועשות באופן יחסי וכמובן לא יתנו את אותה איכות של מטחנות יקרות יותר אבל כמטחנת כניסה ואם אתה שותה אספרסו בלבד זו אחלה אופציה.
·
לכל אחד מותר לחוות את דעתו זה בסדר. באופן אישי לא הבחנתי בבוטות בהערה של בוריס,פשוט חווה את דעתו. סהכ כולנו פה בשביל לעזור אחד לשני ללמוד וללמד.ובייחוד שזה לא פוסט ייעודי שפרסמת אלא פותח הפוסט כיוון גם לשמוע על דגמים נוספים והמלצות.
ועכשיו לדעתי- אני משתמש במטחנה של לליט pl043mmi, שעלותה חדשה כ900 שח ואני מאוד מרוצה וזו גם אופציה טובה,היא גם חמודה ופצפונת שזה יתרון. מבחינת אמינות אני חושב שלא תיפול עם מטחנות כאלה(כל ה38 קוניות כולל אסקסו) מה שכן הן מחממות את הקפה, אוגרות יחסית הרבה קפה, רועשות באופן יחסי וכמובן לא יתנו את אותה איכות של מטחנות יקרות יותר אבל כמטחנת כניסה ואם אתה שותה אספרסו בלבד זו אחלה אופציה.
@EQUINOX
אני לא סתם שולח תגובות. יש לי מטחנה אסקאסו מתה. קניתי בספורה חדשה. 3 שנים שימוש ביתי - קצר בעוגן מנוע. מטחנות כאלה הן אותו דבר, רק עיצוב שונה בפנים יש מנוע חלש לא אמין עם מברשות והרבה פלסטיק. פירקתי אותה יש גם בלאי בגיר - הרבה עבק של פלסטיק. אין שם שום חלק שבנוי לאמינות. במאצר אין גיר, אין מברשות, אין פלסטיק, כל המסבים אמיתיים עם עיגולים. אין שום חופש וזה חשוב גם לאיכות של קפה.
אני לא סתם שולח תגובות. יש לי מטחנה אסקאסו מתה. קניתי בספורה חדשה. 3 שנים שימוש ביתי - קצר בעוגן מנוע. מטחנות כאלה הן אותו דבר, רק עיצוב שונה בפנים יש מנוע חלש לא אמין עם מברשות והרבה פלסטיק. פירקתי אותה יש גם בלאי בגיר - הרבה עבק של פלסטיק. אין שם שום חלק שבנוי לאמינות. במאצר אין גיר, אין מברשות, אין פלסטיק, כל המסבים אמיתיים עם עיגולים. אין שום חופש וזה חשוב גם לאיכות של קפה.
אין ספק שמאצר מטחנה בליגה אחרת אבל האמת שכמעט ולא שומעים על בעיות כמו שאתה מתאר ממשתמשים אחרים ברשת. אבל זה באמת מעניין תגיד בוריס באיזה עומס המטחנה עבדה? משימוש ביתי של כמה כוסות ביום היא לא אמורה לשבוק חיים אפילו אם יש חלקים מפלסטיק