הגעה לארץ של LG CX 48

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
yaronshani פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

היי,
אני עובד כרגע עם מסך 43 אינצ IPS של פיליפס כמסך מחשב. אני מתכנת איתו, ואני מחפש להחליף אותו, עקב כך שאני רוצה להשתמש בו לשימושים אחרים.
יש לי את הLG C9 65, ואני מאוד מרוצה ממנה, והיא גורמת למסך IPS שלי להיראות כמו חיקוי סיני זול בSEGMENT של הצבעים.
אני כבר הרבה זמן מחפש להחליף את המסך שלי, ואני כבר בשלב שאני צריך להחליט מה לעשות.
חשבתי על הLG CX 48, עקב 120 HZ עם FREESYNC שמאוד חסר לי (בעבודה עם CAD אני חווה הרבה Vertical Tearning), וללא CHROMA SUBSUMPLANING, וכמובן עצם העבודה שזה OLED, והצבעים יהיו מאוד מדייקים.

בגדול מבחינת המחיר אני מוכן ללכת עם הCX 55, הבעיה שהיא תיהיה גדולה מדי למרחק שאני עובד ממנו (איזור ה90 CM). עכשיו ה43 לדעתי לא גדול מדי לצורה שאני עובד בה, 48 לדעתי כבר יהיה גדול\גדול מדי, ו55 כבר לא באמת אפשרי.
דיברתי עם ח"י לגבי הCX 48 במאי, נאמר לי שתגיע ביוני\יולי.
דיברתי איתם כרגע, נאמר לי שהם לא מביאים אותה (לפחות כרגע לטענתם).
האם מישהו יודע האם הCX 48 תגיע בייבוא מקביל אולי? אולי הנציג של ח"י פשוט לא ידע?
אני מאוד מפחד שאנחנו במצב של אוסטרליה
https://www.reddit.com/r/OLED/comments/ ... a_for_the/
ואז זה אומר שאני צריך לוותר על הרעיון של OLED, וללכת לתחום המסכי מחשב, שהוא OVER PRICED ומלא בגימיקים שטותיים.
אם למישהו יש מידע פנימי על הנושא, אני אשמח לשמוע לפני שאני מקבל החלטה.

orvon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

הי, אני גם מאוד מעוניין בCX48. דיברתי עם LG ישראל, אמרו לי שהדגם לא יהיה בארץ. חשבתי להזמין מBH אבל יש בזה מלא חסרונות. אשמח שתעדכן אם תמצא :)

DarkWolf789
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 375
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

orvon כתב:הי, אני גם מאוד מעוניין בCX48. דיברתי עם LG ישראל, אמרו לי שהדגם לא יהיה בארץ. חשבתי להזמין מBH אבל יש בזה מלא חסרונות. אשמח שתעדכן אם תמצא :)
...
·גם אני רציתי את הדגם הזה

מה החסרון בלהזמין מחול ?

mordsxx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #4 

yaronshani כתב:היי,
אני עובד כרגע עם מסך 43 אינצ IPS של פיליפס כמסך מחשב. אני מתכנת איתו, ואני מחפש להחליף אותו, עקב כך שאני רוצה להשתמש בו לשימושים אחרים.
...
מאד לא חכם להשתמש במסך הזה בתור מסך PC ובמיוחד לשימושים כמו תיכנות, הדפסה או גלישה באינטרנט.
הסיכון לצריבה הוא גדול מאד.

yaronshani פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

כל הדף של LG מלא בתוכן של GSYNC, אני די בטוח שGSYNC עובד רק בPC, כלומר LG כן משווקים את המסכים הללו לשימוש במחשב.
אכן שימוש GAMING הוא שונה משימוש משרדי, אך גם בGAMING יש HUDים ודברים אחרים שיכולים להיצרב, ואנשים שעובדים עם ה55 בתצורה הזאת בינתיים לא מדווחים על צריבות בעולם הזה ממה שיוצא לי לראות. בנוסף, משווקים את הטלוויזיות האלה עקב הINPUT LAG הנמוך שלהן (באמצעות PC MODE שמגדירים בטלווזיה), ששוב משמש מחשבים.
בגדול גם בשימוש לא משרדי דברים יכולים להיצרב, כמו הלוגו של ערוצים, זה חלק מהסיכון בOLED\PLASMA.
בסוף עם שומר מסך של 2 דקות במחשב, הסיכוי פוחת.
אני כן מבין אם היבואן לא רוצה להביא אותה כי הוא מפחד שישתמשו בה כמסך מחשב והיא תיצרב בתצורה הזו, וזה בסדר, אך לא בטוח שזו הסיבה, עקב כך
שאפשר לקנות את ה55 ולהשתמש בו כמסך מחשב, כמו שהרבה חבר'ה עושים עד שיצאה ה48 INCH.

orvon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

דיברתי היום עם נציג של סוני בישראל. A9 OLED שלהם בגודל 48" יהיה בישראל בעוד חודש. הייתי מעדיף CX של LG אבל בסוף אקח את סוני כי CX לא תהיה כאן לפי מה שהם אומרים. הבדל באיכות (לפי ביקורות) לא משמעותי. לא מבין את LG, מספר לא קטן של הקונים ילכו על SONY בגלל הגודל למרות שהיו מעדיפים את LG אבל מה לעשות, אין אותו. סביר להניח שגם ישארו עם סוני אחרי זה כי זה גם עניין של הרגל.

DrHD
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 10 פעמים

שליחה #7 

@orvon
·
הוא לא משתלב טוב עם הPS5 לא?

orvon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

לא יודע לגבי PS5, נראה לי שסוני דווקא כן תשתלב טוב אבל אישית לא צריך בשביל זה. 55" פשוט גדולה לי מדי.

verborn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 235
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #9 

קשה לי להאמין שיבואן LG ייתן לסוני להתבסס לבד בנתח שוק ב-OLED 48".

yaronshani פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

מישהו מכיר את היבואן? ישפאר במקרה? איך הם עם צריבות/הרחבת אחריות ביחס לח"י? מה לגבי freesync וביצועי hdmi 2.0 ו2.1? Chroma subsampling? המון מידע שאני מכיר מLG אך לא על סוני. בנוסף יש צפי לטווח מחירים?

orvon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

verborn כתב:קשה לי להאמין שיבואן LG ייתן לסוני להתבסס לבד בנתח שוק ב-OLED 48".
...
·

זה מה שכתבו לי מLG לגבי CX48: " היי ..., הדגם המבוקש לא יגיע לארץ."
אין לי סיבה ממשית לא להאמין להם. אז מה שנשאר זה Sony.

HellWarrior
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 10 פעמים

שליחה #12 

הייתי בכל זאת מחכה קצת...גם על סדרת BX לא ממש נותנים מידע וכנראה יש לכך סיבה עסקית

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #13 

orvon כתב:דיברתי היום עם נציג של סוני בישראל. A9 OLED שלהם בגודל 48" יהיה בישראל בעוד חודש. הייתי מעדיף CX של LG אבל בסוף אקח את סוני כי CX לא תהיה כאן לפי מה שהם אומרים. .
...
·
עבר הרבה יותר מחודש מאז שישפאר אמרו לך שה "OLED 48 שלהם יגיע לארץ.
מה התחדש מאז....?

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”