אהלן,
אנחנו עוברים דירה בקרוב, ונקודת הכניסה של קו הטלפון/סיב אופטי לדירה מאוד מרוחקת מהיכן שאני רוצה שיימצא הראוטר (מזנון בסלון).
לפי מה שאני מבין, אני יכול לקנות רק מודם כדי לחבר אליו את קו הבזק הנוכחי שלי (100) או בעתיד את הסיב האופטי (עם מתאם), שיישב קרוב לנקודת הכניסה לדירה - וממנו לשלוח RJ45 עד ל- VR600 בסלון?
אני צריך שהראוטר יהיה שם כדי לחבר אליו (פיזית) את הטלוויזיה, yesULTRA, ואת המחשב. כמו כן הוא בנקודה מצוינת לקליטת ווייפיי בשאר חלקי הבית.
אופציה ב', היא פשוט להניח את ה- VR600 ליד נקודת הכניסה, ואז להיאלץ לקנות מאריך טווח ווייפיי ולשים אותו איפשהו בסלון? מרגיש לי שפחות אופטימלי, אבל אפשרי. (החיבור הפיזי היחיד שחשוב לי זה המחשב, וזה עדיין יהיה אפשרי דרך הקיר).
אשמח להמלצות למודם תואם שכזה, ו/או לאסטרטגיות רישות טובות יותר.
תודה!
נק' כניסת טלפון לדירה רחוקה - עזרה במציאת מודם שיחובר ל- VR600?
-
smch
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- שם מלא: smch
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אוקיי, במעבר מעמיק יותר על הפורום, מתברר שאין יותר דבר כזה "רק מודם"?
מה הפתרון אז? לקנות עוד ראוטר משולב מודם, ולשים אותו רק במצב מודם?
אם כן, איזה הכי מומלץ (שוב, בשימוש רק כמודם)? בלי לשבור את הכיס כמובן.
* במידה והוא מתחבר לבזק, כל מה שצריך זה רק לחבר בינו לבין ה- VR600 (לכניסת ה- LAN4/WAN)?
* במידה והוא מתחבר לסיבים (סלקום, בבניין שלנו), צריך לחבר בין הסיב לבין ה"מודם" מתאם כלשהו, נכון? איזה מתאם?
תודה שוב!
מה הפתרון אז? לקנות עוד ראוטר משולב מודם, ולשים אותו רק במצב מודם?
אם כן, איזה הכי מומלץ (שוב, בשימוש רק כמודם)? בלי לשבור את הכיס כמובן.
* במידה והוא מתחבר לבזק, כל מה שצריך זה רק לחבר בינו לבין ה- VR600 (לכניסת ה- LAN4/WAN)?
* במידה והוא מתחבר לסיבים (סלקום, בבניין שלנו), צריך לחבר בין הסיב לבין ה"מודם" מתאם כלשהו, נכון? איזה מתאם?
תודה שוב!
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
אם אתה יכול להעביר כבל רשת מנקודת חיבור הבזק, לסלון, אתה יכול להעביר גם חוט טלפון לשם, באותו מסלול.
ואז לשים את המודם ראוטר שלך בסלון.
ואז לשים את המודם ראוטר שלך בסלון.
-
smch
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- שם מלא: smch
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
מאמין שאתה צודק (כמובן שאצטרך לדבר על זה עם הקבלן).Amir64 כתב:אם אתה יכול להעביר כבל רשת מנקודת חיבור הבזק, לסלון, אתה יכול להעביר גם חוט טלפון לשם, באותו מסלול.
ואז לשים את המודם ראוטר שלך בסלון....
השיקול הנוסף בסנריו הזה הוא- מה קורה אם אני רוצה להחליף לסיב אופטי? גם אותו (אלוהים יודע איך) אצטרך להעביר באותו מסלול עד לראוטר?
מודה ומתוודה שענייני קבלנות ושיפוץ (וספציפית תעלות תקשורת וכו') - ממני והלאה.