הטיפים הטובים ביותר למכונת מנוף-לה פבוני,אלקטרה וכו
שלום לכולם,
אני יודע שהיו כמה שרשורים בנושא אבל הרצון הוא שיהיה פוסט מובנה שבו ישתפו בעלי מכונות מנוף למיניהן את הידע שלהם למען זה שרק קנה אחת כזו או לאחד עם ותק שהיה רוצה ללמוד עוד מחכמת ההמונים, ובשפת הקודש.בכל זאת קצת ציונות בתקופת הקורונה הטרופה שעוברת עלינו (:
אשמח אם תדבקו בתבנית הבאה על מנת שלא יהיה עוד שרשור מעייף מלא מלל אלא שרשור תמציתי ומלמד.
מכונה:
ותק:
שותה לרוב:
והחלק החשוב ביותר-
1-3 טיפים שהקפיצו את הרמה של הקפה שלכם הכי הרבה שחשוב לשתף עם אחרים.יכול להיות כל דבר,אפילו אם זה משהו לא יישומי לכולם כמו "מטחנת niche ב3000 שח".
אני יודע שהיו כמה שרשורים בנושא אבל הרצון הוא שיהיה פוסט מובנה שבו ישתפו בעלי מכונות מנוף למיניהן את הידע שלהם למען זה שרק קנה אחת כזו או לאחד עם ותק שהיה רוצה ללמוד עוד מחכמת ההמונים, ובשפת הקודש.בכל זאת קצת ציונות בתקופת הקורונה הטרופה שעוברת עלינו (:
אשמח אם תדבקו בתבנית הבאה על מנת שלא יהיה עוד שרשור מעייף מלא מלל אלא שרשור תמציתי ומלמד.
מכונה:
ותק:
שותה לרוב:
והחלק החשוב ביותר-
1-3 טיפים שהקפיצו את הרמה של הקפה שלכם הכי הרבה שחשוב לשתף עם אחרים.יכול להיות כל דבר,אפילו אם זה משהו לא יישומי לכולם כמו "מטחנת niche ב3000 שח".
אני אתחיל ואשמח לשיתוף פעולה- זו השקעה של דקה בשבילכם וזאת עזרה בלתי רגילה לרבים אחרים.
מכונה- לה פבוני אירופיקולה שנת 2018
ותק-שנה פלוס
לרוב שותה-אספרסו
טיפים-
1.טמפר, משקל בדיוק של 0.1 גרם,מד טמפרטורה שמחובר לראש-חובה.
2.שימוש בסלסלה הכפולה בלבד
3.לאחר שנה של העמסת 16 גרם והפעלת כוח רב מידי על המנוף הבנתי שהמשקאות הטובים ביותר יגיעו מ15 גרם והפעלה כח מתונה מאוד(תיאור סובייקטיבי אבל בכל זאת,יד אחת על המנוף וכמעט ללא מאמץ)
4.נייקד פורטפילטר- מאוד מאוד חשוב, לא לוותר על כך-לקחתי את הפורטפילטר לחרט בתל אביב-100 שח עבודה.
מכונה- לה פבוני אירופיקולה שנת 2018
ותק-שנה פלוס
לרוב שותה-אספרסו
טיפים-
1.טמפר, משקל בדיוק של 0.1 גרם,מד טמפרטורה שמחובר לראש-חובה.
2.שימוש בסלסלה הכפולה בלבד
3.לאחר שנה של העמסת 16 גרם והפעלת כוח רב מידי על המנוף הבנתי שהמשקאות הטובים ביותר יגיעו מ15 גרם והפעלה כח מתונה מאוד(תיאור סובייקטיבי אבל בכל זאת,יד אחת על המנוף וכמעט ללא מאמץ)
4.נייקד פורטפילטר- מאוד מאוד חשוב, לא לוותר על כך-לקחתי את הפורטפילטר לחרט בתל אביב-100 שח עבודה.
זו בהחלט נקודת התורפה של המכונה בגלל המבנה שלה. הפתרונות הם לקרר את הראש עם מגבת רטובה. לשטוף את הפורטפילטר במים קרים וכו וכמובן לסגור את המכונה ולחכות שתתקרר
קראתי שדווקא במובן של יציבות הטמפ של הראש הדור הראשון של המכונה היה הטוב ביותר.
אני הייתי מגדיר אותה כמכונה לאיש אחד
קראתי שדווקא במובן של יציבות הטמפ של הראש הדור הראשון של המכונה היה הטוב ביותר.
אני הייתי מגדיר אותה כמכונה לאיש אחד
מה בקשר לדגם החדש, לה פבוני אספרטו, עם שעון החליטה? יקר מאד ביחס לביצוע, אבל יפה בהתאם לעיני המתבונן:
https://www.lapavoni.com/en/product/esp ... tto-esped/
https://www.lapavoni.com/en/product/esp ... tto-esped/