שרשור תגובות: התקדמות בפרוייקט 5G של פרטנר
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6602
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
מעניין איך מתכוונים להתגבר על אתגר פריסת התאים הסלולרים הרי ב 5G זקוקים להרבה יותר תאים (כמובן שזה דבר מבורך בגלל ההספק הנמוך יותר מכל תא). האם פשוט ירכיבו על עמודי תאורה או פיתרונות אחרים ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
@xsoft7
אני לא רואה סיבה שהחבילות לא יספיקו, הרי אתה לא תתחיל לצפות ביותר וידאו או סתם להוריד קבצים דרך הטלפון כי המהירות גבוהה יותר.
תחשבו על איזורים צפופים כמו קניונים או אירועי ספורט, שם המהירות תמיד נמוכה, פתרון כמו זה יכול פוטנציאלית לפתור את הבעיה.
אני לא רואה סיבה שהחבילות לא יספיקו, הרי אתה לא תתחיל לצפות ביותר וידאו או סתם להוריד קבצים דרך הטלפון כי המהירות גבוהה יותר.
תחשבו על איזורים צפופים כמו קניונים או אירועי ספורט, שם המהירות תמיד נמוכה, פתרון כמו זה יכול פוטנציאלית לפתור את הבעיה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73269
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
לא! אסור! 5G מביא קורונה!
תמיד רציתי לדעת איך זה להיות מהצד השני של המטבע, הצד ההזוי שמאמין בכל תיאוריית קונספירציה. עבד לי?
תמיד רציתי לדעת איך זה להיות מהצד השני של המטבע, הצד ההזוי שמאמין בכל תיאוריית קונספירציה. עבד לי?
@xsoft7
·לא.
גם בדור 4 ניתן בתנאי מעבדה להגיע למהירויות מעל 1Gb/s , כך שזה לא אומר דבר.
בפרט, מכרז הדור 5 כבר התקיים ומשרד התקשורת הקצה את ורק תדרים בתחום ה sub-6 - בעיקר 700 מגה-הרץ ו 3500 מגה-הרץ. כמו ברוב העולם, בישראל לא הולך להיות mmwave 5G , לפחות לא בעשור הקרוב.
·לא.
גם בדור 4 ניתן בתנאי מעבדה להגיע למהירויות מעל 1Gb/s , כך שזה לא אומר דבר.
בפרט, מכרז הדור 5 כבר התקיים ומשרד התקשורת הקצה את ורק תדרים בתחום ה sub-6 - בעיקר 700 מגה-הרץ ו 3500 מגה-הרץ. כמו ברוב העולם, בישראל לא הולך להיות mmwave 5G , לפחות לא בעשור הקרוב.