כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
בצער רב אני מוכר את ה SVS PB 2000 שלי לקראת קניית של שני sb 2000 .
הסאב ברשותי 6 שנים, בקושי עבד בגלל הצודקת.
מגיע עם הכבל חשמל שלו כמובן וכמה ספוגים שאילתרתי לבידוד.
למי שחדש בתחום: הסאב יותר מתאים לצפייה בסרטים בגלל שהוא ported.
אני מתל אביב.
מחיר 2000 ש"ח.
יום טוב!
אילתור של הפרדת הסאב מהריצפה וניסיון לרכך את ההחזר מהקירות.
מכסה מנוע סגור
מכסה מנוע פתוח. הייתי צריך טיפה לנקות את הספוג למטה, מאז שמיקמתי אותו מעולם לא פתחתי את הגריל...
הסימנים על הגומייה של הוופר זה וויש שהעברתי בגלל האבק בשביל התמונה.
נערך לאחרונה על ידי lagolaspen ב 16/07/2020 13:27, נערך 8 פעמים בסך הכל.
@lagolaspen
תתחדש, מציע לך ללכת על דגם ה-Pro 2000 ולו רק בגלל האפשרות לשלוט על 2 הסאבים באמצעות האפליקציה.
יותר נוח מאשר להתחיל לקמבן גישה לפאנל ההגברה מאחורה.
lagolaspen כתב:תודה רבה על המידע! עדיין זוכר את הקבוצת הרכישה הענקית שאירגנת, מלך!
אני בהחלט הולך על ה pro בדיוק בגלל הפיצ׳רים שכתבת.
...
חחח, כמה מים עברו מאז...
רק שאתה מוריד את האפליקציה, תחבר קודם סאב אחד, תצמד אותו. תן לו שם, נגיד: סאב ימין.
ואחרי שעשית את זה, אז תחבר את הסאב השני ותצמד אותו עם שם: סאב שמאל.
כי אם תדליק יחדיו את שניהם האפליקציה תזהה שיש לך 2 סאבים ואתה לא תדע מי זה מי.
לגבי המחיר שאתה דורש, לטעמי נמוך מדיי ואתה בכיף יכול להעלות אותו בכמה מאות בודדות של שקלים.
בהצלחה במכירה ותתחדש !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
בהצלחה במכירה
רק לא מבין משו,כל פעם שמישהו מבקש
המלצה לסאב 90 אחוז מההמלצות על
החברה הזו!
ומשום מה לוחות יד 2 די מלאים מהמותג הזה!
איך אם הוא כזה מוצלח?
amitbak כתב:בהצלחה במכירה
החברה הזו!
איך אם הוא כזה מוצלח?
...
כי זו אחת החברות היחידות שמיובאות לארץ שהפוקוס שלה הוא סאבים (אחר כך הוסיפו עוד סוגי רמקולים). בנוסף המחירים שלהם יותר הגיוניים מסאבים של חברות גדולות.
אני בקושי רואה SVS בלוחות יד שנייה. בעיקר יש שם סאבים פחיים עם טרמינל קליפסים או כאלו שעקרו ממערכות מיני או סאונדבאר.
@lagolaspen
שום חוכמה ושום נעליים. פשוט אוהב להגיע עם נתונים ועובדות ולא "קישקושים".
אגב, יש לך טעות הקלדה כי אין סיכוי שהסאב הזה אצלך 8 שנים. הסדרה הזו לא הייתה קיימת ב-2012.
לגבי הספוגים, אל תיעלב אבל מעבר לאיך שזה נראה (נגיד לא משהו...), אני בספק אם זה משפיע בצורה כלשהי על הסאונד.
אולי משכך טוב יותר את הסאב עצמו מתחת אבל הספוגים מסביב לדעתי לא עושים כלום.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
avihuli כתב:@lagolaspen
שום חוכמה ושום נעליים. פשוט אוהב להגיע עם נתונים ועובדות ולא "קישקושים".
אגב, יש לך טעות הקלדה כי אין סיכוי שהסאב הזה אצלך 8 שנים. הסדרה הזו לא הייתה קיימת ב-2012.
לגבי הספוגים, אל תיעלב אבל מעבר לאיך שזה נראה (נגיד לא משהו...), אני בספק אם זה משפיע בצורה כלשהי על הסאונד.
אולי משכך טוב יותר את הסאב עצמו מתחת אבל הספוגים מסביב לדעתי לא עושים כלום.
...
אמרתי חכמה כמחמאה, לא התכוונתי להעליב. אתה אכן מתבסס על עובדות, קראתי לא מעט פוסטים שלך.
חחח סתם זרקתי 8, לא היה לי כח להיזכר. אז כנראה שהיה פחות נו שויין.
מזל שאישתי לא חברה פה בפורום, אני לא יודע איך היא סבלה את המראה הזה כמה שנים טובות, אבל זה בהחלט הסוף שלהם.
שמתי אותו על משכך מאולתר, האחוריים אמורים לשמש כ bass trap בשקל. אולי הם עשו ואולי לא, מה שכן זה כבר לא רלוונטי.
החברה הזו!
איך אם הוא כזה מוצלח?
...
עוד חוזר הניגון... מזכיר לי את הסיפור של "גרגרים וזרעונים".
9 סאבים (כולל המכירה הזו) שהועלו למכירה: בסטטוס של נמכרו או בוטלה המכירה ע"י המוכר או עדיין זמינים בלוחות.
מול 4 מודעות שספציפיות אנשים מחפשים לקנות סאב של SVS.
קיצור, "מלא" זה יחסי...
.
@lagolaspen
מה פתאום נעלבתי. נהפוך הוא... רק רציתי להגיד שממש לא יותר חכם ממך.
ולא זורקים סתם מספרים, לבטח לא 8 שנים, חחח...
כי אם כן - אז המחיר שביקשת בהתחלה אכן היה ריאלי.
בכל מקרה, אם אני לא טועה הסדרה הזו הושקה לקראת אמצע 2014 והיא החליפה את סדרת ה-NSD שהייתה עד אז.
.
החברה הזו!
איך אם הוא כזה מוצלח?
...
·הלוואי והלוחות היו מלאים לפני כחודש, כשחיפשתי אחד כזה יד 2 לא היה אפילו אחד של SVS.
עכשיו בלוחות יש מספר כאלה למכירה ובמידה והמחיר טוב, ממליץ לחטוף אותם מהר.
הSB2000 עושה אצלי עבודה מעולה בחודש שהוא אצלי ובמידה וארצה לשדרג את הסטאפ, אוסיף עוד אחד כזה בדיוק.