שלום לכולם,
אני מחפש מסך 55 אינץ לחדר השינה והסתכלתי בשרשורים בפורום וראיתי שכרגע הטלוויזיות הכי מומלצת בתקציב הזה מבחינת איכות תמונה הן:
Samsung 55Q70R
שאפשר למצוא בזאפ ב 3050 שקל מיבוא מקביל, או:
Samsung 55Q60R
שאפשר למצוא בזאפ ב 2400 שקל מיבוא מקביל, ואם רוצים אפשר לשדרג ליבואן רשמי + שנתיים אחריות ולהישאר מתחת ל 3000 שקל.
אני אבל קצת מודאג ממה שאומרים על האחריות של סמסונג בארץ והייתי מעדיף חברה אחרת, מישהו אולי מכיר אופציה למסך של LG או חברה אחרת בתקציב של עד בערך 3000 שקל עם מסך באיכות תמונה דומה או מעבר ל Q60R?
תודה!
אלמוג
המלצה לטלוויזיה 55 אינץ ב 3000 ש"ח
·DL כתב:שלום לכולם,
אני מחפש מסך 55 אינץ לחדר השינה והסתכלתי בשרשורים בפורום וראיתי שכרגע הטלוויזיות הכי מומלצת בתקציב הזה מבחינת איכות תמונה הן:
Samsung 55Q70R
שאפשר למצוא בזאפ ב 3050 שקל מיבוא מקביל, או:
Samsung 55Q60R
שאפשר למצוא בזאפ ב 2400 שקל מיבוא מקביל, ואם רוצים אפשר לשדרג ליבואן רשמי + שנתיים אחריות ולהישאר מתחת ל 3000 שקל.
אני אבל קצת מודאג ממה שאומרים על האחריות של סמסונג בארץ והייתי מעדיף חברה אחרת, מישהו אולי מכיר אופציה למסך של LG או חברה אחרת בתקציב של עד בערך 3000 שקל עם מסך באיכות תמונה דומה או מעבר ל Q60R?
תודה!
אלמוג...
אם היה מסך באותה איכות כמו Q60R אבל עם אחריות של LG (ח.י.) היית רואה את הפורום מפוצץ בשרשורים שממליצים עליו.
ואז לאף אחד לא היתה סיבה לקנות סמסונג, מה שהיה גורם ליבואן סמסונג להוריד מחירים, ואז היינו חוזרים לאותו מצב כמו היום.
למעשה ככה בדיוק הגענו למצב שבו אנחנו נמצאים היום.
מה שיש זה SM9000 שבערך באותה רמה (אפילו פחות טוב בדברים מסוימים) שנמכר במחיר גבוה יותר.
או SM8100/SM8600 שימכרו במחיר דומה, אבל יתנו איכות תמונה פחותה מ-Q60R.
בשורה התחתונה - אתה מקבל את מה שאתה משלם עליו.
יש לך סכום שאתה מקציב לקניה, ואז האפשרויות שלך הן:
א. לקנות את המסך הכי איכותי שנכנס לתקציב, בלי קשר למקור המסך (ואחריות) - Q70R
ב. לקנות את המסך הכי איכותי שנכנס בתקציב שהוא מיבוא רשמי - Q60R
ג. לקנות את המסך הכי איכותי שנכנס לתקציב ויש לו ספק שירות/אחריות טוב - SM8100/SM8600