היי ,
רכשתי את הטוחן אשפה InSinkErator Evolution 200 המעולה הזה מאמזון UK לפני כשנה.
הוא טוחן מצויין , יחד עם זאת בטחינה משמיע רעש חדש , כאילו משהו יחסית משוחרר בפנים,
כאשר לוחצים על עצירה הוא ממשיך להסתובב עוד כמה שניות,
בשירות של הטוחן הפנו אותי לניגא שאמרו באדיבות שהם לא מטפלים במוצר שנקנה מאמזון
זקוק לעצתכם לפתרון
בעיה בטוחן אשפה InSinkErator Evolution 200
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
תנתק את הטוחן מהחשמל, תוציא את הגומי בפתח של הכיור, תכניס את היד ותנסה להרגיש אם לא נתקע שם גרעין עיקש או אפילו משהו שלא נחשב ל״אורגני״ מספיק ולכן לא מתפרק.
אצלי מצאתי כבר כמה פעמים חתיכות מכלים שנשברו או דברים קשים אחרים. מוציאים בעדינות וטוחן חוזר לשקט האופייני שלו.
לגבי הפסקה האחרונה - ״בשירות של הטוחן הפנו אותי לניגא שאמרו באדיבות שהם לא מטפלים במוצר שנקנה מאמזון״, כשקניתי את הטוחנים שלי (לפני כ 3 שנים) שאלתי את InSinkerator לגבי זה ש״ניגא״ לא מוכנים לתת שירות והם החזירו תשובה ש״אין כזה דבר, תפנה אלינו ואנחנו נפתח את הפניה אצלם״. אתה מוזמן לנסות...
אצלי מצאתי כבר כמה פעמים חתיכות מכלים שנשברו או דברים קשים אחרים. מוציאים בעדינות וטוחן חוזר לשקט האופייני שלו.
לגבי הפסקה האחרונה - ״בשירות של הטוחן הפנו אותי לניגא שאמרו באדיבות שהם לא מטפלים במוצר שנקנה מאמזון״, כשקניתי את הטוחנים שלי (לפני כ 3 שנים) שאלתי את InSinkerator לגבי זה ש״ניגא״ לא מוכנים לתת שירות והם החזירו תשובה ש״אין כזה דבר, תפנה אלינו ואנחנו נפתח את הפניה אצלם״. אתה מוזמן לנסות...