מחפש המלצה לרסיבר חדש
היי,
לאחרונה הרסיבר עושה לי הרבה בעיות והחלטתי שהגיע הזמן להביא אחד חדש.
הרסיבר שברשותי אינו תומך ב4k וכל המכשירים מחוברים ישירות לטלויזיה (לא מפריע לי), הרסיבר מחובר לטלויזיה עם כבל hdmi ומעביר רק סאונד.
אני מחפש רסיבר עד בערך 2000 שח, 5.1, עדיפות לחיבור bt אבל לא חובה, אם רסיבר 4k ישפר את הסאונד אז עדיף
לרסיבר הנוכחי שלי יש מיקרופון שמתחבר אליו ועוזר לכוון את הרמקולים - בהחלט עדיפות
הרסיבר הנוכחי שלי מסתנכרן עם הטלויזיה - השלט של הטלויזיה שולט בווליום של הרסיבר ומכבה את הרסיבר כשהטלויזיה נכבת - מאד חשוב לי.
אודה מאד לעזרתכם 🙏🏻
לאחרונה הרסיבר עושה לי הרבה בעיות והחלטתי שהגיע הזמן להביא אחד חדש.
הרסיבר שברשותי אינו תומך ב4k וכל המכשירים מחוברים ישירות לטלויזיה (לא מפריע לי), הרסיבר מחובר לטלויזיה עם כבל hdmi ומעביר רק סאונד.
אני מחפש רסיבר עד בערך 2000 שח, 5.1, עדיפות לחיבור bt אבל לא חובה, אם רסיבר 4k ישפר את הסאונד אז עדיף
לרסיבר הנוכחי שלי יש מיקרופון שמתחבר אליו ועוזר לכוון את הרמקולים - בהחלט עדיפות
הרסיבר הנוכחי שלי מסתנכרן עם הטלויזיה - השלט של הטלויזיה שולט בווליום של הרסיבר ומכבה את הרסיבר כשהטלויזיה נכבת - מאד חשוב לי.
אודה מאד לעזרתכם 🙏🏻
@manboy
·
היי גבר,
בכדי לעזור לך להתמקד או לכוון אותך, יש כמה פרטים שצריך ממך:
איזה רסיבר היה לך קודם?
לאילו רמקולים הוא מחובר?
האם אתה מעוניין באחד חדש או יד2?
בנוסף, יכולת התמיכה ב- 4k לא קשורה כלל לאיכות הסאונד שהרסיבר מוציא. אילו 2 תכונות נפרדות.
·
היי גבר,
בכדי לעזור לך להתמקד או לכוון אותך, יש כמה פרטים שצריך ממך:
איזה רסיבר היה לך קודם?
לאילו רמקולים הוא מחובר?
האם אתה מעוניין באחד חדש או יד2?
בנוסף, יכולת התמיכה ב- 4k לא קשורה כלל לאיכות הסאונד שהרסיבר מוציא. אילו 2 תכונות נפרדות.
היי,
תודה רבה לך.
הרסיבר שיש לי הוא denon avr 1612 מלפני 7-8 שנים, אני בתכלס מרוצה ממנו פשוט התחיל לעשות בעיות.
לרסיבר מחוברת במערכת רמקולים של פיוניר(2 רצפתיים קדמיים, סנטר ו2 אחוריים קטנים), בנוסף מחובר סאב וופר של cambridge audio שקיבלתי מתנה מחבר ואיני יודע את הדגם (הכיתוב נשחק).
מעדיף אחד חדש ולא יד2 - מוכן גם לעלות עד 2500 שח אם התקציב לא מספיק.
מבחינת ה4k, אם לא משפיע על הסאונד אז בתכלס לא משנה לי.
כן יהיה אסטתי יותר לחבר הכל לרסיבר במקום לטלויזיה אבל תלוי במחיר, אם ההפרש לא משמעותי אז שיהיה כבר 4k.
תודה רבה לך.
הרסיבר שיש לי הוא denon avr 1612 מלפני 7-8 שנים, אני בתכלס מרוצה ממנו פשוט התחיל לעשות בעיות.
לרסיבר מחוברת במערכת רמקולים של פיוניר(2 רצפתיים קדמיים, סנטר ו2 אחוריים קטנים), בנוסף מחובר סאב וופר של cambridge audio שקיבלתי מתנה מחבר ואיני יודע את הדגם (הכיתוב נשחק).
מעדיף אחד חדש ולא יד2 - מוכן גם לעלות עד 2500 שח אם התקציב לא מספיק.
מבחינת ה4k, אם לא משפיע על הסאונד אז בתכלס לא משנה לי.
כן יהיה אסטתי יותר לחבר הכל לרסיבר במקום לטלויזיה אבל תלוי במחיר, אם ההפרש לא משמעותי אז שיהיה כבר 4k.
@manboy
·
אני בקטע של כן לחשוב קדימה וראייה לעתיד. אין לדעת מתי ואם תבוא עליך מחלת "השדרגת" הבאה
כל רסיבר חדש היום תומך ב- 4k אז אין סיבה למה לא לקנות לדעתי. כמו כן, יש כאלו שתומכים בסט של 7.1 רמקולים ופה יש לך הרחבה של התשתית להוספת רמקולים נוספים בהמשך.
תראה למשל את Denon AVRX2400H
או Pioneer VSX933 או 831
Onkyo TXSR444
Marantz NR1508 או 1608
Yamahaa RXV683 או 485
כפי שראית, לא חסר. תקציב כבר מוגדר לך אז כבר אתה במקום טוב חח
קרא עליהם קצת, תראה סרטונים וביקורות והעצה הכי טובה שיתנו לך פה היא ללכת לשמוע - לתת לאוזן להחליט.
·
אני בקטע של כן לחשוב קדימה וראייה לעתיד. אין לדעת מתי ואם תבוא עליך מחלת "השדרגת" הבאה
כל רסיבר חדש היום תומך ב- 4k אז אין סיבה למה לא לקנות לדעתי. כמו כן, יש כאלו שתומכים בסט של 7.1 רמקולים ופה יש לך הרחבה של התשתית להוספת רמקולים נוספים בהמשך.
תראה למשל את Denon AVRX2400H
או Pioneer VSX933 או 831
Onkyo TXSR444
Marantz NR1508 או 1608
Yamahaa RXV683 או 485
כפי שראית, לא חסר. תקציב כבר מוגדר לך אז כבר אתה במקום טוב חח
קרא עליהם קצת, תראה סרטונים וביקורות והעצה הכי טובה שיתנו לך פה היא ללכת לשמוע - לתת לאוזן להחליט.
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
פיוצ'ר אודיו וידאו צקלג 21 ת"א.
חנות מיתמחה שרות סופר אמין ומיקצועי.
חנות מיתמחה שרות סופר אמין ומיקצועי.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2