המלצות וחוות דעת - 65׳ lg/samsung - פתוח להצעות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
OriSmaja פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני מתלבט במשך תקופהן לגבי 65' לסלון,

התקציב יחסית מוגבל (סביב ה5000 +-),

האופציות הרלוונטיות ביותר זה SM9500 של lg ״שזכיתי״ בה במכרז ברשת ב4900 ש״ח.
האופציות הנוספות זה q60r ואולי גם q70r שאצליח לדחוס בתקציב, ספק יבואן רשמי ספק לא(לגבי ה70).

יש את ה9005 של סוני, החשש היחידי שלי הוא העובדה שהמסך ישן באופן יחסי, איכות התמונה נפלאה, אבל פקטורים אחרים כמו מעבד, תגובתיות ועדכונים גם מהווים חלק מהשיקול.

פאנל הips של lg ידוע לשמצה(כמו כל ips) בשחורים הלא כ״כ שחורים שלו, ואני תוהה כמה המסך מצליח לפצות על החסרונות שלו בקונטרסט ובכהים מבחינה תוכנתית.
לגבי סמסונג יש את סיפורי האימה על היבואנים השונים, כולל סמליין הרשמיים, שזה בטח לא מעודד.
הכל זה פשרות, ובטח שבתקציב שלי, המטרה היא לנסות למקסם את התמורה לכסף ולהנות ככל האפשר מנטפליקס(בעיקר) ודומיו.

תודה!

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #2 

OriSmaja כתב:שלום לכולם,

אני מתלבט במשך תקופהן לגבי 65' לסלון,

התקציב יחסית מוגבל (סביב ה5000 +-),

האופציות הרלוונטיות ביותר זה SM9500 של lg ״שזכיתי״ בה במכרז ברשת ב4900 ש״ח.
האופציות הנוספות זה q60r ואולי גם q70r שאצליח לדחוס בתקציב, ספק יבואן רשמי ספק לא(לגבי ה70).

יש את ה9005 של סוני, החשש היחידי שלי הוא העובדה שהמסך ישן באופן יחסי, איכות התמונה נפלאה, אבל פקטורים אחרים כמו מעבד, תגובתיות ועדכונים גם מהווים חלק מהשיקול.

פאנל הips של lg ידוע לשמצה(כמו כל ips) בשחורים הלא כ״כ שחורים שלו, ואני תוהה כמה המסך מצליח לפצות על החסרונות שלו בקונטרסט ובכהים מבחינה תוכנתית.
לגבי סמסונג יש את סיפורי האימה על היבואנים השונים, כולל סמליין הרשמיים, שזה בטח לא מעודד.
הכל זה פשרות, ובטח שבתקציב שלי, המטרה היא לנסות למקסם את התמורה לכסף ולהנות ככל האפשר מנטפליקס(בעיקר) ודומיו.

תודה!
...
·
מה לגבי לקחת את הסוני, ואז לבטל את כל החסרונות שלו בבת אחת, ע״י הוספת סטרימר?

OriSmaja פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@mdk_25
·
אני לא שולל, אבל כן תוהה אם המעבד המיושן(באופן יחסי) יהיה לאגי או שגילו יהיה ניכר בפעולות אחרות שהן לא בהכרח שימוש במערכת ההפעלה של המסך?
אני לא נוטה לשדרג כל כך מהר, ולכן העיניין כן מטריד אותי במידה מסוימת, אבל יכול להיות שלא לצדק.
מעבר לזה, המסך חורג במעט מהתקציב, אבל הבנתי שאם כן מוצאים אחד בחנות פיסית, ישנה אפשרות סבירה שהם יתנו אותו בהנחה כזו או אחרת.

תודה

eldan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 477
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #4 

@OriSmaja
· ממליץ לך על q70r 65 נמכרת עכשיו זאפ ב 4600 ואם זו חנות פיזית אולי יורידו לך עוד .
ה q70 מדורגת הכי גבוה מהטלווזיות שרשמת כך על פי rtings . קישור - https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q70-q70r-qled
ה q70r בקטגוריה של ה qled שהוא מתחרה ב oled של lg וסוני.
ה sm9500 וגם ה סוני 9005 הם “מסכי פרמיום “ שזה אומר שהם קטגורית רמה מתחת ל qled ו oled .
שתבין יש מסכים בסיסים - רגילים של 4k אחריהם מסמכי פרימיום ואחריהם ה qled וה oled של lg , סמסונג וסוני .

idansc
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

@eldan
·
מדובר על יבוא מקביל, אם לבן אדם חשוב מערכת ההפעלה הדיפולטיבית שלא יקנה יבוא מקביל.
בכל מקרה q70r מספקת יתרונות רק עבור גיימינג, ובכל מקרה לדעתי גיימרים צריכים לא להתפשר ולקנות טלויזיה עם hdmi 2.1

OriSmaja פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה על הייעוץ פה חברים,

בגדול, ממה שהבנתי זה שאם יש משהו שעוד פחות מוצלח מהיבואן הרשמי של סמסונג, זה היבואנים המקבילים.
הלוואי שהייתי יכול למצוא q70r אפילו ב5000, אני יכול למתוח קלות את התקציב, אבל להגיע לטריטוריה של 6000 זה כבר בעייתי יותר.

אגב, בישפאר מסתבר שמוכרים עכשיו את הסוני מעודפים/תצוגה במחיר מפתה מאוד (4500) - השאלה הגדולה היא אם זה מעודפים או מתצוגה, אבל אני בספק כמה הם יהיו מוכנים לשתף פעולה עם השאלה. הם עדיין מוכרים את הסוני כחדשה באיזור ה5500. מצאתי גם בטיפה פחות בזאפ, ויש כמובן את הq60r במחירים יחסית אטרקטיבים גם ביבוא רשמי.
הsm9500 תהיה נחותה ביחס לאלו שהזכרנו מבחינת איכות תמונה נטו לצפיה בסרטים/סדרות(לרוב נטפליקס).

אחלה סופ״ש

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

OriSmaja כתב:תודה על הייעוץ פה חברים,

בגדול, ממה שהבנתי זה שאם יש משהו שעוד פחות מוצלח מהיבואן הרשמי של סמסונג, זה היבואנים המקבילים.
הלוואי שהייתי יכול למצוא q70r אפילו ב5000, אני יכול למתוח קלות את התקציב, אבל להגיע לטריטוריה של 6000 זה כבר בעייתי יותר.

אגב, בישפאר מסתבר שמוכרים עכשיו את הסוני מעודפים/תצוגה במחיר מפתה מאוד (4500) - השאלה הגדולה היא אם זה מעודפים או מתצוגה, אבל אני בספק כמה הם יהיו מוכנים לשתף פעולה עם השאלה. הם עדיין מוכרים את הסוני כחדשה באיזור ה5500. מצאתי גם בטיפה פחות בזאפ, ויש כמובן את הq60r במחירים יחסית אטרקטיבים גם ביבוא רשמי.
הsm9500 תהיה נחותה ביחס לאלו שהזכרנו מבחינת איכות תמונה נטו לצפיה בסרטים/סדרות(לרוב נטפליקס).

אחלה סופ״ש
...
·
מה לגבי האפשרות לחכות עם הקניה עד מבצעי בלאק פריידי בנובמבר?

OriSmaja פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

@mdk_25
·
לא חשבתי על זה, אבל אם זה יהיה שווה את ההמתנה, זה עומד על הפרק מבחינתי.
יש משהו ספציפי שהיית ממליץ לחכות לו/לכוון אליו?

תודה

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

OriSmaja כתב:@mdk_25
·
לא חשבתי על זה, אבל אם זה יהיה שווה את ההמתנה, זה עומד על הפרק מבחינתי.
יש משהו ספציפי שהיית ממליץ לחכות לו/לכוון אליו?

תודה
...
·
האמת היא שזה הימור.
מצד אחד המחירים ירדו, ולכן XF9005 או Q70R ביבוא רשמי כבר יכולים להכנס גם לתקציב הצנוע יותר.
מצד שני, אי אפשר לדעת אם ישאר מלאי שלהם. במיוחד הסוני, שהיא כבר בת שנתיים.
ובנוסף יכנסו כבר דגמי 2020, אז יכול להיות שQ80T או XH9005 כבר יהיו במחיר דומה...

HellWarrior
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

היתה לי בבית SM9500 למשך חודש וחצי והחזרתי אותה. הבלומינג בחדר חשוך והקונטרסט הנורא (כתוביות לבנות על רקע כהה הופכות לכהות באותו איזור) גרמו לכך. מעבר לכך, התמונה מאוד יפה וחדה והטלויזיה נהדרת לחדרים מוארים. כנראה הכיוון הוא OLED בנובמבר.
נערך לאחרונה על ידי HellWarrior ב 11/07/2020 21:58, נערך פעם 1 בסך הכל.

OriSmaja פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

@HellWarrior
·
תודה! זה לגמרי מאשש את החששות שהיו לי, אבל אין כמו חוות דעת מניסיון.

הסוני קרובה לתקציב, אני אנסה להשתתף בכמה מכירות פומביות או להשיג אותה בחנות פיסית בתקציב או קצת מעל, כנל לגמרי הסמסונג, אם אצליח לשים יד על אחת מהן בכל מה שיותר קרוב ל5 מאשר ל6 כנראה שאלך על זה, אם לא - אמתין.

DonkeyKong
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 173
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #12 

אני יכול לחזק גם היום לגבי חווית השירות עם סמליין/אלקטרוניקס פרו לגבי מוצר אחר. אני מספיק זמן פה בפורום ואתה חושב שאתה רואה הכל בארץ מבחינת שירות, אבל באמת שזה שירות גרוע כל כך שלא נתקלתי בו עד היום.

yoshkin_kot
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

q70r

שליחה #13 

קניתי לפני שבועיים את Q70R. אין יותר דגם הזה אצל יבואן מקביל. אז שלמתי 5600
לטלויזיה יש כמה נקודות לא נוכות עד מעצבנות, שתצתרח לחיות איתם יום יום:
- הִשׁתַקְפוּת די חזק של מקורות אור - חלון, תאורת בית. חייב לוודע שחלון לא יפריע אור ביום
- זוויות צפיה - עדיף מול הטלויזיה כי שינוי בתמונה רואים די מהר. עד כמה זה מפריע - הכל אישי.
- כתוביות בסצנות חשוחות הופחות להיות פחות בהירות . סמים לב לזה.
- בסצנות חשוחות לפעמים חסר פרטים, יותר מדי שחור. אפשר לשחק אם הגדרות קצת. אני מעדיף יותר פרטים משחור עמוק.
- בשלט חכם אין כפתור SOURCE. לא הגיוני ובגלל זה מעצבן ביותר.
Smart is not smart at all. The Remote Destop to control Windows PC is working, but to stream from DLNA or SMB share impossible

דברים טובים שהופתעתי מהם:
- רואים יחסית טוב ארוצים של הוט, אפילו במרחק של 2.5מ
- שלט משתלט על כוספת הוט
- סאונד יחסית טוב לטלויזיה. (לחווית קולנוע עדיין חייב מערכת)

OriSmaja פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

@yoshkin_kot @DonkeyKong

תודה חברים.

בדיוק הבוקר התקשרתי לסמליין לשאול כמה שאלות בנוגע לאחריות, התקנה וכו׳ - אני לא מחפש נחמדות מוגזמת או שירותיות אמריקאית, אבל הנציג היה קצר, ולא סבלני בעליל, זה לא מה שימנע ממני לקנות מסך שלהם, אבל חוות הדעת האחרות בנוגע לקריאות שירות דווקא כן.
כרגע אני נוטה למתוח את התקציב במעט ופשוט ללכת על הסוני x900f.

DonkeyKong
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 173
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #15 

@OriSmaja
·
על זה בדיוק דיברתי. מה שמדהים הוא שזה לא סיפור חדש ולא נראה שלסמליין בכלל איכפת שזה המצב. מדהים איך חברות כאלה עדיין שורדות.

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #16 

כי יש אנשים שקונים סמסונג.
תשאל את כל האנשים שמתלוננים על השירות למה הם קנו סמסונג מלהתחילה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”