התלבטות בין סוני ל lg בגודל 65 לרכישה בחודש חודשיים הקרובים
היי
אני מעונין לרכוש טלויזיה 65 אינץ חדשה לסלון.
אני מתלבט בין הסוני KD65XF9005 לבין ה LG 65NANO90.
האיכות נשמעת נהדרת בסוני אבל אני מודאג שהדגם מ 2018......מה עדיף לדעתכם? דגם חדש של lg או דגם מומלץ מאד לפי הפורום אבל ישן. (אם אני ארכוש עוד חודשיים אני כבר ממש מתקרב ל 2021 ואז זה דגם מלפני 3 שנים כמעט...).
תודה מראש.
אני מעונין לרכוש טלויזיה 65 אינץ חדשה לסלון.
אני מתלבט בין הסוני KD65XF9005 לבין ה LG 65NANO90.
האיכות נשמעת נהדרת בסוני אבל אני מודאג שהדגם מ 2018......מה עדיף לדעתכם? דגם חדש של lg או דגם מומלץ מאד לפי הפורום אבל ישן. (אם אני ארכוש עוד חודשיים אני כבר ממש מתקרב ל 2021 ואז זה דגם מלפני 3 שנים כמעט...).
תודה מראש.
הייתי באותה התלבטות בערך.
אני חוזר על מה שקראתי, לא שיש לי מושג באמת.
XF9005 - מעבד חלש יחסית והטלויזיה כנראה לא תקבל עדכוני אנדרואיד. תהיה בעיה בעתיד להוריד או לעדכן אפליקציות.
XG9505 יותר טובה ומתקדמת, אבל אין אותה במלאי.
NANO90 - סובלת מבעיות השחורים כיאה פאנל IPS, למרות ש RTINGS כצבו שהיא יותר טובה באספקט הזה מהדגמים של שנה שעברה.
ולבסוף קניתי XH95 של סוני. אמנם יקרה יותר, אבל ראיתי אותה בתצוגה והתלהבתי.
XF9005 - מעבד חלש יחסית והטלויזיה כנראה לא תקבל עדכוני אנדרואיד. תהיה בעיה בעתיד להוריד או לעדכן אפליקציות.
NANO90 - סובלת מבעיות השחורים כיאה פאנל IPS, למרות ש RTINGS כצבו שהיא יותר טובה באספקט הזה מהדגמים של שנה שעברה.
ולבסוף קניתי XH95 של סוני. אמנם יקרה יותר, אבל ראיתי אותה בתצוגה והתלהבתי.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
XF9005, מסך מעולה, לטעמי עם התמונה הכי טובה שיש מבין מה שרשמת,
מצד שני מדובר בדגם של 2018, והמעבד קצת יותר חלש,
שורה תחתונה, אם תצליח להשיג אותה, היא לגמרי שווה את זה (לטעמי טובה יותר מה XG9505 שכביכול מחליפה אותה)
מצד שני מדובר בדגם של 2018, והמעבד קצת יותר חלש,
שורה תחתונה, אם תצליח להשיג אותה, היא לגמרי שווה את זה (לטעמי טובה יותר מה XG9505 שכביכול מחליפה אותה)
·dmitrys כתב:XF9005 - מעבד חלש יחסית והטלויזיה כנראה לא תקבל עדכוני אנדרואיד. תהיה בעיה בעתיד להוריד או לעדכן אפליקציות.
...
הכל נכון.
אבל אני מניח שכשאתה קונה טלויזיה זה ליותר משנתיים.
ואז מה יקרה ב-2022 כשהטלויזיה שלך (דגם 2020) תהיה בת שנתיים והמעבד שלה יהיה חלש יחסית (לטלויזיות של 2022) והיא תפסיק לקבל עדכונים ב-2021?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@mdk_25
·
יחבר סטרימר ב-200 שקלים עם אנדרויד עדכני.
·
יחבר סטרימר ב-200 שקלים עם אנדרויד עדכני.
הדגם שקנית כבר נמצא כאן בארץ ? ואם כן מה מחירו ?dmitrys כתב:הייתי באותה התלבטות בערך.
ולבסוף קניתי XH95 של סוני. אמנם יקרה יותר, אבל ראיתי אותה בתצוגה והתלהבתי....
אל תתקוף אותי, אני הדגשתי שאין לי מושג ואני רק חוזר על מה שקראתי. לפי מה שהבנתי, יש הבדל גדול במעבדים. לא יודע מה יהיה בעוד שנתיים, אני חששתי לקנות היום טלויזיה שהיא כבר בת שנתיים.mdk_25 כתב:·......
הכל נכון.
אבל אני מניח שכשאתה קונה טלויזיה זה ליותר משנתיים.
ואז מה יקרה ב-2022 כשהטלויזיה שלך (דגם 2020) תהיה בת שנתיים והמעבד שלה יהיה חלש יחסית (לטלויזיות של 2022) והיא תפסיק לקבל עדכונים ב-2021?...
וחוץ מזה, לא ראיתי אותה בעיניים, אבל את XH כן ראיתי, וליד אולד.
·dmitrys כתב:אל תתקוף אותי, אני הדגשתי שאין לי מושג ואני רק חוזר על מה שקראתי. לפי מה שהבנתי, יש הבדל גדול במעבדים. לא יודע מה יהיה בעוד שנתיים, אני חששתי לקנות היום טלויזיה שהיא כבר בת שנתיים.......
וחוץ מזה, לא ראיתי אותה בעיניים, אבל את XH כן ראיתי, וליד אולד....
סליחה, אבל אני ממש לא תקפתי אותך!
אני סך הכל הדגשתי את הכשל הלוגי בקו המחשבה שלך.
לא כל אחד שלא מסכים איתך אוטומטית תוקף אותך...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@mdk_25
·
נכון.
·
נכון.
לפי RTINGS , ה H עולה על ה F בכל פרמטר.idansc כתב:בקשר לסוני, הייתרון הבולט של H מול F זה hdmi 2.1.
מבחינת ניגודיות ואיכות תמונה, רבים מציינים שהH פחות טוב מהF, ואף מזכיר את E שבא לפני ה F....
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1
לא רק ששמת פה את דגן הפרימיום 950 ולא את 900, אפילו כאן הניגודיות טובה יותר בf. ניגודיות זה פרמטר קריטי לאיכות ת תמונה.dmitrys כתב:לפי RTINGS , ה H עולה על ה F בכל פרמטר.......
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1...
@tzur2
·
אין ספק ש KD65XF9005 בכמה רמות מעל ה lg . לפי abt ה KD65XF9005 של סוני הוא המסך הפרמיום הכי טוב לשנת 2018 נכון שלא כולם יסכימו עם זה אך זה מסך מצוין מאוד . וזה לא נכון שלא יוצאו עידכונים לסוני בגלל שזה אנדרואיד . אל תאמינו לשמועות ברשת !!
·
אין ספק ש KD65XF9005 בכמה רמות מעל ה lg . לפי abt ה KD65XF9005 של סוני הוא המסך הפרמיום הכי טוב לשנת 2018 נכון שלא כולם יסכימו עם זה אך זה מסך מצוין מאוד . וזה לא נכון שלא יוצאו עידכונים לסוני בגלל שזה אנדרואיד . אל תאמינו לשמועות ברשת !!
אולי טעיתי, אבל בארץ הדגם נקרא XH9505, אז הנחתי שבארה"ב זה X950H.idansc כתב:לא רק ששמת פה את דגן הפרימיום 950 ולא את 900, אפילו כאן הניגודיות טובה יותר בf. ניגודיות זה פרמטר קריטי לאיכות ת תמונה..........