3 כתמי אור על טלוויזיה של LG

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Avishay1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 389
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #1 

עריכה:
טוב אז מסתבר שכדאי לבדוק בגוגל לפני שכותבים בפורום, מסתבר שזו תקלה מוכרת ופשוטה, יש תשובות בפורומים באנגלית וסרטוני הסבר ביוטיוב איך לפתוח ולתקן.
מאחורי הפאנל יש דיפיוזרים שמסתבר שמודבקים גרוע, חלקם נפלו, וחלקם עוד יפלו.
הוספתי תמונה מגוגל של הפאנל עם הדיפיוזרים.
צריך לפתוח את הטלוויזיה ולהדביק שוב עם דבק טוב את הפאנלים שנפלו.

עדיין לא פתחתי, אני מנחש שהדיפיוזרים עשויים מפלסטיק או זכוכית, יש דבק טוב ומומלץ כדי להדביק זכוכית או פלסטיק והאם זה אותו הדבק או שלכל חומר יש דבק אחר מומלץ?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אז קמנו היום לשחר של יום חדש ויש לנו בבית 3 שמשות חדשות 8O

ובנימה רצינית יותר, טלוויזיה של LG בת 5, שאנחנו ממש מרוצים ממנה (דגם 60LB589Y אם זה משנה משהו).
קמנו היום בבוקר ועל המסך מופיעים 3 ספוטים - כתמי תאורה, ללא שום רמז מקדים ו/או נזק פיזי שידוע לנו.
הכתמים מן הסתם מופיעים בכל מצב, ללא תלות בסוג התוכן שמופיע על המסך, כמובן שבקטעים כהים הם בולטים משמעותית.

להלן תמונה שצילמתי עם הטלפון, צילמתי מסך עם רעש לבן/שלג רק כי זה יותר בולט, אבל זה די בולט בכל התכנים.
עכשיו כשאני מסתכל במבט יותר בוחן בתמונה, נדמה לי שיש עוד איזורים בדרך לאותה תופעה.

בהנחה שלא בא לי להשקיע בטלוויזיה חדשה, יש מצב שניתן לתקן את זה?
יש טכנאי מומלץ - אמין ולא יקרן באיזור המרכז המורחב (נתניה עד רחובות, גמיש)

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

@Avishay1
·
יש גם שרשורים על זה פה בפורום. הלדים מתחממים והדבק שתופס את העדשות מתייבש עד שהעדשה נופלת.
העדשות הן מפלסטיק. בנוגע לדבר מומלץ, אין לי כל כך על מה להמליץ.
אפשר לנסות להשתמש באפוקסי שקוף, צריך רק לוודא שמה שאתה משתמש בו בטוח לשימוש בחום.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”