שאלות לגבי הובלת טלויזיה ותלייה על מתקן בקיר
רכשתי טלויזיה נחמדה לחדר :
מסך טלוויזיה 49 אינץ LG UHD UM7340
אני עשיתי איסוף עצמי מחנות כי החנות יחסית קרובה אלי, האם לדעתם אני אוכל לקחת את זה באוטו ?
אמנם האוטו קטן , אבל אפשר להוריד את המושבים האחוריים ואז זה יכול להיכנס לפי המידות. אז האם אני יכול לקחת את ככה או שאני צריך הובלה ולשלם ?
שאלה שניה, כרגע בחדר יש לי samsung 40 , במסגרת כל ההתעניינות בכל מיני חנויות ודגמים, היה מוכר אחד שסיפר לי שמתקן התליה שיש לי כרגע שמחזיק את סמסונג 40, אמרו להחזיק גם את 49....האם זה נכון ?
אם כן , לפיכך אני לא צריך התקנה ולא טכנאי אלא רק לשים אותה במקום הטלויזיה הקודמת.
אם יש עיצות , אשמח!
תודה רבה !
מסך טלוויזיה 49 אינץ LG UHD UM7340
אני עשיתי איסוף עצמי מחנות כי החנות יחסית קרובה אלי, האם לדעתם אני אוכל לקחת את זה באוטו ?
אמנם האוטו קטן , אבל אפשר להוריד את המושבים האחוריים ואז זה יכול להיכנס לפי המידות. אז האם אני יכול לקחת את ככה או שאני צריך הובלה ולשלם ?
שאלה שניה, כרגע בחדר יש לי samsung 40 , במסגרת כל ההתעניינות בכל מיני חנויות ודגמים, היה מוכר אחד שסיפר לי שמתקן התליה שיש לי כרגע שמחזיק את סמסונג 40, אמרו להחזיק גם את 49....האם זה נכון ?
אם כן , לפיכך אני לא צריך התקנה ולא טכנאי אלא רק לשים אותה במקום הטלויזיה הקודמת.
אם יש עיצות , אשמח!
תודה רבה !
אתמול אספתי מהחנות טלויזיה 65 אינץ' והובלתי אותה בבגאז'. רכב סקודה אוקטביה , לא סטיישן.
לא צריכה להיות שום בעיה להוביל 49 אינץ' ברכב קטן.
והמוכר כנראה צודק, 49 אינץ' שוקל בקושי 15 קילו, כל מתקן אמור להחזיק את זה.
לא צריכה להיות שום בעיה להוביל 49 אינץ' ברכב קטן.
והמוכר כנראה צודק, 49 אינץ' שוקל בקושי 15 קילו, כל מתקן אמור להחזיק את זה.