הפלזמה הבריאה + מסקנות קצת עגומות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
gershon17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

הסיפור בהמשכים עדיין לא נגמר, כצפוי.

למי שלא עקב, הפלזמה שלי (פוג'יטסו 50 אינץ' שקניתי לפני טיפה יותר משנתיים) התקלקלה, והסכימה להראות רק את החצי התחתון של התמונה. הגיעו טכנאים, לקחו אותה למעבדה, ואתמול בישרו לי שמדובר ב"מעגל מסך מקולקל" שצריך לתקן. אפשר לשפץ ואפשר להחליף בחדש. מאחר ובשני המקרים מדובר היה באחריות של חצי שנה, העדפתי לשפץ (השיפוץ עלה פחות משליש מההחלפה). עכשיו מספרים לי שהטלוויזיה כבר תלויה שוב על הקיר, ושרואים בה תמונה שלמה ולא רק חצי תמונה.

עד כאן העדכון הטכני. עכשיו לאזהרה לכל מי שאוהב שירות טוב: תתרחקו מיניר. הבלגן שלהם שם פשוט לא יאומן. אין ספק שהם כולם מתכוונים לטוב, אבל יכולת הביצוע שלהם היא, נו, בקיצור - תתרחקו מיניר. למה? אוה.

הטלוויזיה התקלקלה ביום ראשון שעבר בערב. ביום שני התקשרתי, ענתה לי הפקידה שאחראית על תיקונים, שמעה את הסיפור, הסבירה לי כמה יעלה לי להזמין טכנאי, הסבירה לי שאם הם לוקחים את הטלוויזיה למעבדה היא חוזרת "תוך יומיים שלושה", וקבעה לי טכנאי ליום שלישי בין שתיים וחצי לארבע. עד כאן, הכל טוב ויפה.

ביום שלישי היא מתקשרת לספר לי שבגלל שזו פלזמה 50 אינץ', היא צריכה לשלוח שני טכנאים, אבל טכנאי אחד חולה ולכן הם לא יוכלו להגיע היום. רציתי לקבוע טכנאים ליום רביעי, אבל היא הסבירה לי שרק "עוד יום יומיים" היא תוכל לקבוע תור לזוג טכנאים. אחרי דין ודברים, וקצת איום מצידי, פתאום הסתבר לה שהם יכולים להגיע בין 16:30 ל-17:30 ביום שלישי. ואכן, הם הגיעו. לא אהבתי את זה במיוחד, אבל עדיין - דברים כאלה קורים. טכנאים יכולים לחלות, ולפעמים פקידות לא חושבות על פתרונות יצירתיים אלא אם כן מכריחים אותן.

הגיעו הטכנאים בשעה סבירה, הסבירו שצריך לקחת את הטלוויזיה למעבדה, הכניסו אותה לקופסה והי-הופ - נסעו. לא לפני שהסבירו שקודם כל זו בעיה מוכרת, וחוץ מזה שנברר ביום חמישי ויודיעו לנו מה קורה.

ביום חמישי בבוקר התקשרתי לברר מה קורה. "עד הערב נחזיר לך תשובה" אמרה לי הפקידה הנמרצת. חיכיתי וחיכיתי שיחזרו אלי, אבל הם לא חזרו. לפני חמש בערך אני התקשרתי. "אה, כן, עד יום ראשון בצהרים נחזיר לך תשובה". פה כבר התחלתי להתעצבן. מה זה עוד יום ראשון בצהרים? אמרת עד היום בערב, מה קרה? "היתה להם בעיה דחופה אחרת". ולמה לא הודעת לי במקום להשאיר אותי לחכות? "-". לא התקבלה תשובה מוצלחת. טוב, נחכה יום ראשון.

ביום ראשון בבוקר התקשרתי. טל שחר ענה בכבודו ובעצמו ואמר "אם אני אמרתי שתקבל תשובה על יום ראשון בצהרים, תקבל תשובה עד יום ראשון בצהרים". ואכן, ביום ראשון בצהרים באמת חזרה תשובה (והפעם בלי שהייתי צריך להתקשר בעצמי). קבענו שהטכנאי יגיע אלי היום בין 14 ל-16. חברתי שתחיה הגיע במיוחד הביתה מוקדם, והמתינה. והמתינה. והמתינה. ב-16:00 היא מתקשרת ליניר, והפקידה מסבירה "נכון, יש עיכוב, הוא יגיע עד 17". ב-17:00 הוא עדיין לא הגיע, אז אני התקשרתי ליניר. הפקידה כבר מזמן הלכה הביתה. "הנה, הוא עוד כמה דקות מגיע לפה ואז יגיע אליך מיד". למה לא הודעתם? לא הודענו, זה "באמת לא בסדר".

עד כאן שירות באמת שערורייתי (לאחר פעמיים ולא להודיע? זה זלזול נוראי בלקוחות), אבל יכול להיות שזו החלקה חד פעמית שנבעה מבלגן רגעי.

אז זהו, שלא. אמא שלי, כזכור, הזמינה NEC בגודל 50 אינץ' לסלון המשופץ שלה. בגלל השיפוץ, הטלוויזיה עדיין לא הותקנה (היא אולי תותקן ביום חמישי, אלא אם כן נחזיר אותה). החנות בה קנינו ביקשה בכל זאת להוביל את הטלוויזיה אלינו (אין לי שום טענות לחנות, רק ליניר). הם דיברו עם יניר, וקבעו להגיע ביום חמישי (לפני שבועיים) בשעות הבוקר (9 עד 13, אבל אני לא בטוח).

הם לא הגיעו. פשוט לא באו. לא הודיעו, לא התקשרו, לא איחרו בחצי שעה - פשוט נעלמו. "טעות פקידה", זה מה שהם אמרו שזה, וגם התנצלו ואמרו שזה "באמת לא בסדר".

בטווח של שבועיים וטיפה, אנשי השירות השונים של חברת יניר הצליחו לאחר או לא להופיע ארבע פעמים (לאמא שלי, להחזיר לי תשובה, והיום פעמיים), בלי לטרוח להתקשר ולהודיע. ארבעה איחורים בשבועיים מצביעים על ניהול לא תקין (הם צריכים יותר טכנאים בדחיפות). ארבעה איחורים בלי להתקשר ולהודיע מצביעים על זלזול מוחלט בלקוחות. ארבע פעמים. בשבועיים.

יכול להיות שכבר לא נוכל להחזיר את ה-NEC (עברו יותר משבועיים מאז שקנינו אותה, ולא נכנס למאבק גדול בגלל זה). אבל חוץ מזה, אנחנו כבר לא נקנה שום דבר שיניר מספקים לו את השירות (לא הביתה, ולא ציוד מחשבים לחברה). שימצאו אנשים אחרים לזלזל בהם ככה. מי שלא אוהב שמזלזלים בו - עדיף שלא יקנה אצלם גם.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

gershon17, אני משתתף בצערך ובעצבים שלך.
אם זה היה באירלנד, הייתי אומר ניחא (השירות פה יותר גרוע מסיבות אחרות), אבל אחרי פעמיים וכלקוח לא "קטן", הייתי מצפה לפיצוי כלשהו על עגמת הנפש ואיבוד ימי עבודה.

אני מניח שזה חלק מההתנפלות על המסכים הדקים...בכל זאת זה לא תירוץ.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

shmulikwe
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #3 

MartinHSabag כתב:gershon17, אני משתתף בצערך ובעצבים שלך.
אם זה היה באירלנד, הייתי אומר ניחא (השירות פה יותר גרוע מסיבות אחרות), אבל אחרי פעמיים וכלקוח לא "קטן", הייתי מצפה לפיצוי כלשהו על עגמת הנפש ואיבוד ימי עבודה.

...
יותר גרוע מזה?
איזה בעיות יש לאירים שלנו אין בישראל?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #4 

בעיות של מודעות ושיש להם דברים אחרים יותר חשובים....עזוב זה נושא אחר...
About.me

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #5 

ברשותי מסך פלזמה XR3 של נק המיובא על ידי יניר.

אני מסכים עם כל מילה שכתבת, אכן יש להמנע מלרכוש מוצרי חברה שכך מתיחסת ללקוחות. אני מקווה שלא אצטרך לעבור את מה שאתה עברת באיזה שלב בעתיד.

בהצלחה

ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro

gershon17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

shmulikwe כתב:
MartinHSabag כתב:gershon17, אני משתתף בצערך ובעצבים שלך.

...
יותר גרוע מזה?
איזה בעיות יש לאירים שלנו אין בישראל?
...
המון גשם, בירה סמיכה מדי, והם נוהגים בצד הלא נכון של הכביש...

doron_amedey
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3149
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #7 

סילחו לי חברים, אך אני לא רואה זאת כחברה עם שירות גרוע, הם באו לקחו והחזירו מתוקן.
אם אתם רוצים סיפורי שרות שלא כדאי לקנות קיראו על סקאל ,(לי יש סיפור עם מכונת כביסה מקולקלת שהיא יותר קריטית מ-TV בכל אספקט, כבר חודש! 5 טכנאים ואין תיקון).
אני מסכים שהיו פה טעויות של ניהול, אבל בחייכם...ה-TV תוקנה? עובדת? לקח עוד יום, תאמין לי שלא תתקל בשרות לא טוב.
אין לי ביקורת אישית כלפיך, (ואין לי קשר ליניר), אך לפי סיפורים ששמעתי בפורום על יניר לאורך תקופה ארוכה, שהם החליפו פלסמות עם פיקסל 1 דפוק! בלי שאלות ועוד ...בואו לא נמהר כמו כל עמינו להשמיץ על כל בעיה.
זו רק דעתי ומקווה שלא פגעתי באיש, אין זו כוונתי.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #8 

להחליף פלאזמה עם פיקסל אחד דפוק זה לא שירות מדהים, לאור העובדה כי יש מספיק חנויות שיחליפו לך(אני יודע שסינמה פרדיסו והעולם הדיגיטלי יחליפו, לא יודע איך אצל חנויות אחרות... אבל עצם זה שאני לא מכיר חנות שלא תחליף, כבר אומר שאין בזה שום דבר יותר מדי מיוחד)

eliran
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

לפעמים שירות בחברות גדולות תלוי על מי אתה נופל, ואם הוא ביום טוב או רע.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #10 

sunny_jim כתב:להחליף פלאזמה עם פיקסל אחד דפוק זה לא שירות מדהים, לאור העובדה כי יש מספיק חנויות שיחליפו לך(אני יודע שסינמה פרדיסו והעולם הדיגיטלי יחליפו, לא יודע איך אצל חנויות אחרות... אבל עצם זה שאני לא מכיר חנות שלא תחליף, כבר אומר שאין בזה שום דבר יותר מדי מיוחד)
...
ברור לך שחנויות אלו לא סופגות את ההחלפה עליהן אלא מקבלות גיבוי של היבואן (יניר) לכך, כן?
ככה שהקרדיט להחלפה היא לא לחנות אלא שוב, ליבואן.
About.me

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #11 

השירות הגרוע של סקאל הוא דבר ידוע מזה זמן רב. אני קונה רק מוצרים של יבואן ראשי כמו ט.ר לפיוניר וכד'.

לגבי השירות של יניר אני חושב שמגיע ללקוח פיצוי. בתחילת השנה הרכבתי 5 מזגני אלקו חדשים והיתה לי תקלה באחד מהם. טכנאי לא אבחן נכון וניסה להפיל הסיפור על המתקין. לאחר התקלה אובחנה אותו חלק הוחלף בחדש 3 פעמים בגלל שהשניים הראשונים קצת הרעשו (מנוע חשמלי), אלקו האריכה האחריות כפיצוי בחצי שנה נוספת עקב הטעם הרע של השירות.

ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro

AVI_B
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #12 

carmonle כתב:השירות הגרוע של סקאל הוא דבר ידוע מזה זמן רב. אני קונה רק מוצרים של יבואן ראשי כמו ט.ר לפיוניר וכד'.

לגבי השירות של יניר אני חושב שמגיע ללקוח פיצוי. בתחילת השנה הרכבתי 5 מזגני אלקו חדשים והיתה לי תקלה באחד מהם. טכנאי לא אבחן נכון וניסה להפיל הסיפור על המתקין. לאחר התקלה אובחנה אותו חלק הוחלף בחדש 3 פעמים בגלל שהשניים הראשונים קצת הרעשו (מנוע חשמלי), אלקו האריכה האחריות כפיצוי בחצי שנה נוספת עקב הטעם הרע של השירות.

ערן[/quot]

כל הכבוד,כך זה צריך להיות.
...

gershon17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

doron_amedey כתב:סילחו לי חברים, אך אני לא רואה זאת כחברה עם שירות גרוע, הם באו לקחו והחזירו מתוקן.
...
ברור שהם באו, לקחו והחזירו מתוקן. הם חייבים כיבואנים. בדרך הם הפגינו חוסר מקצועיות (לא טכני, אבל עדיין) וזלזול בוטה. זה שירות גרוע בספר שלי, ואני לא מוכן לקבל כזה.

לגבי פיצוי, אני צריך להחליט עד כמה בא לי לריב איתם עכשיו, כי האמת היא שממש אין לי חשק, והם בעצמם כמובן שלא התנדבו להתקשר ולהציע משהו (במקרה הזה אני דווקא לא מאשים אותם...).

talshar
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 41

נכון הלקוח תמיד צודק

שליחה #14 

ותמיד יש מה לשפר !!!!!!!

שרות זה דבר קצת כפוי טובה אשר נבנה במאמץ רב לאורך הרבה שנים.
נכון שלפעמים יש לקוח לא מרוצה אך תמיד יש המון שמאוד מרוצים ולא רצים לספר לחברה.

אני מאמין שבגישה קצת יותר חיובית מהלקוח הוא היה מקבל גם פיצוי (כי לכל מטבע יש שני צדדים) אבל נכון, הלקוח תמיד צודק.
גם אים חסכנו לו בתיקון קרוב ל 4000 שקל (הייצרן ממליץ להחליף את הכרטיס ולא לתקן) וגם אולי בגלל שהעיכוב נבע מעיכוב אצל לקוח אחר שניסינו לעזור לו הרי ללקוח זה לא איכפת.

נכון אסור לאחר ללקוח אך עדיין מדובר על שעתיים איחור . שזה הרבה אך עדיין סביל

עדיין אני מאמין שבגישה נכונה ולא "הכל מגיע לי " אפשר תמיד לקבל יותר

טל שחר מנהל שרות ביניר מערכות

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #15 

אבא שלי לימד אותי משהו מאוד חשוב פעם בנוגע לשירות:

"הלקוח לא תמיד צודק, אבל הוא תמיד הלקוח"....
About.me

Croc
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2114
שם מלא: גנאדי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #16 

קודם כל - אני רואה לטובה שהם תיקנו את המכשיר בהצלחה ותוך פרק זמן כו קצר.
אני מקווה שגם המחיר היה סביר.

להתעצבן על זה שהבטיחו תשובה עד סוף היום אבל החזירו בצהריים של יום למחרת - זה לדעתי מוגזם.
בטח בארץ.

אי הגעה ללא הודעה זה אכן חוצפה.

בקיצור - יש בסיפור שלך הרבה צדדים חיוביים דווקא.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”