שאלה שמסקרנת אותי לגבי תשלום למודמים של הוט

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

חשבתי לקנות מודם שמתאים לתשתית הוט וככה לוותר על המודם/ראוטר הנכה שהם מספקים. נוכחתי לגלות שלא ניתן לרכוש מודם באופן פרטי (באופן חוקי בכל מקרה) ובעצם משתמשי הוט מחוייבים בציוד של הוט.

מה שלא ברור לי זה, איך הם יכולים לגבות תשלום (כ- 11.90שח לחודש) על ציוד שאין לו אלטרנטיבה מבחינת לקוח פרטי?

בזמנו אם אני זוכר נכון בזק הפסיקו לחייב על המודמים שלהם מאותה סיבה.

אגב,

אני יודע שאפשר להגדיר את הראוטר של הוט כברידג' ולשדך לו ראוטר טוב ואני יודע שעם קצת מאמץ אפשר גם לגרום להוט לוותר על התשלום החודשי לראוטר (שני הדברים שאני בד"כ גם עושה). אך זה לא העקרון.

mosheamsalem56
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 354
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #2 

אני משווה את זה לחברות הסלולר
שכאשר אתה רוצה קו חדש אתה צריך לקנות כרטיס סים
הרי מה תעשה עם קו בלי הסים ?
חתימה חתימתית !

liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #3 

@mosheamsalem56

אתה משלם על כרטיס סים באופן חד פעמי, לא תשלום חודשי. מעדיף לשלם למודם באופן חד פעמי כמו שציינתי בהודעה הקודמת ועוד יותר טוב אם זה יהיה אחד שאני אוכל לבחור בעצמי.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #4 

liam כתב:@mosheamsalem56

אתה משלם על כרטיס סים באופן חד פעמי, לא תשלום חודשי. מעדיף לשלם למודם באופן חד פעמי כמו שציינתי בהודעה הקודמת ועוד יותר טוב אם זה יהיה אחד שאני אוכל לבחור בעצמי.
...
נדמה לי שפעם מישהו אמר שאם מתווכחים מספיק אפשר לקנות מהם את המודם אבל המחיר הוא כזה שזה לא משתלם בעליל.

זה נשמע כמו משהו שאולי שווה לפנות אליו למשרד התקשורת. אף אחד לא עשה את זה לאחרונה כי ב-7 שנים האחרונות היה לך שר תקשורת שמעניין אותו רק מה כתוב עליו / על הבוס שלו בעיתונות ולא התעניין בתשתיות, אבל אולי עכשיו יהיה שונה.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”