עזרה בזיהוי רמקול
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
בוקר טוב,
זהו רמקול של פטיפון "נייד" משנות החמישים / תחילת השישים), אשר כפי הנראה שימש גם כמכסה עליון של כל היחידה
אם תסיר את שני הברגים מהמכסה האחורי שלו (בצד שבו רואים את הכבל) ותצלם מה כתוב על הרמקול - יהיה כפי הנראה ניתן לזהות אותו יותר בפרוטרוט
זהו רמקול של פטיפון "נייד" משנות החמישים / תחילת השישים), אשר כפי הנראה שימש גם כמכסה עליון של כל היחידה
אם תסיר את שני הברגים מהמכסה האחורי שלו (בצד שבו רואים את הכבל) ותצלם מה כתוב על הרמקול - יהיה כפי הנראה ניתן לזהות אותו יותר בפרוטרוט
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
שים לב כתוב "phillips Magnet" ולא "Phillips speaker" ההנחה שלי - המגנט יוצר ע"י פיליפס הרמקול ע"י יצרן אחר..אולי אותם GC שאני לא מצליח למצוא. מקובל באותה תקופה שלכל יצרן היתה התמחות אחרת. לפיליפס היתה בלי ספק התמחות ברמקולים אך בגלל מגבלו ומיסוי במקום היצור, כפי הנראה היה כדאי יותר כלכלית להביא מגנטים מפיליפס להרכיב רמקולים במקום אחר.. יכול להיות אפילו במדינה אחרת באירופה ניסיתי לחפש לא מעט.. לא הצלחתי.
ה DATE CODE של הרמקול לדעתי הוא שבוע 20 של שנת 1960
ההנחה שלי שהרמקול הזה שיך לפטיפון נייד משנות השישים. לפי בולי הקנייה משנת 1968 המכשיר יוצר עוד קודם והובא ארצה - יתכן ע"י עולים חדשים. אין לנו מושג איך נראה המכשיר אותו כיסה המכסה ששימש גם כרמקול. אני בטוח שהרמקול עדיין נשמע נחמד...דומה למשהו כמו בלינק למטה..
https://www.worthpoint.com/worthopedia/ ... -408761415
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק