החזרת ARCHER C9 שנמצא על DDWRT לSTOCK
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
אם רוצים סיבה בכדי לפרק את המכשיר וללמוד את המיקומים של רכיבים השונים על הלוח אם שלו, אז אפשר גם להשתמש ב UART, אבל, אם רוצים לא להסתבך, אז יותר פשוט אפשר לבצע את זה דרך TFTP Recovery של ה BOOTLOADER . כמובן לבדוק לפני זה את הגרסת חומרה של המכשיר ולפעול בהתאם לגרסה הקיימית.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

·...
וב"זה" מדובר על מכשיר שיש לך בכלל ?
אם לא, אז למה לא להשתמש במדריך שמתאים למכשיר שכן יש לך ?
למשל לא במדריך פשוט כזה ?
https://wiki.dd-wrt.com/wiki/index.php/ ... overy_Mode
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
·למה אתה לא מסוגל פעם אחת בחיים שלך לתת לאנשים תשובה ענינית, בלי להתנשא מעליהם, בלי כל החשיבות העצמית הזאת, בלי כל הציניות הזאת.sys_admin כתב:אם רוצים סיבה בכדי לפרק את המכשיר וללמוד את המיקומים של רכיבים השונים על הלוח אם שלו, אז אפשר גם להשתמש ב UART, אבל, אם רוצים לא להסתבך, אז יותר פשוט אפשר לבצע את זה דרך TFTP Recovery של ה BOOTLOADER . כמובן לבדוק לפני זה את הגרסת חומרה של המכשיר ולפעול בהתאם לגרסה הקיימית....
למה?
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

·nir11 כתב:·למה אתה לא מסוגל פעם אחת בחיים שלך לתת לאנשים תשובה ענינית, בלי להתנשא מעליהם, בלי כל החשיבות העצמית הזאת, בלי כל הציניות הזאת.......
למה?...
עוד לא הבנת שפשוט לא מתייחסים לקשקושים ההזויים שאתה כותב בכל מקום כל פעם מחדש ולתסביכים שלך שאתה מציג אותם ברבים בכל תגובה כזו ?
כדאי לך כבר להתחיל להפנים את זה סוף סוף אחרי שנים ואולי זה יעזור לך בעתיד.
אני בסך הכל מראה. כנראה שאתה לא אוהב את מה שהיא משקפת לך, ולכן מטיח כל מני עלבונות שלא מזיזים כי הם סתם לא פוגעים.sys_admin כתב:·......
עוד לא הבנת שפשוט לא מתייחסים לקשקושים ההזויים שאתה כותב בכל מקום כל פעם מחדש ולתסביכים שלך שאתה מציג אותם ברבים בכל תגובה כזו ?
כדאי לך כבר להתחיל להפנים את זה סוף סוף אחרי שנים ואולי זה יעזור לך בעתיד....
אני מציע לך להסתכל פנימה ולנסות לשתף פה את הידע שלך מינוס כל ההערות הציניות שלך, שכל מטרתן להאדיר את עצמך.
·
-
esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
- נתן תודות: 328 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
חברים,
ביצעתי ניסיון להחזרה למצב סטוק לפי הנחיות בגוגל עם פרוטוקול TFTP כאשר אני מקבל את ההודעה הבאה בלוג:
Connection received from 192.168.0.86 on port 2306 [08/07 22:47:17.694]
Read request for file . Mode octet [08/07 22:47:17.694]
File : error 2 in system call CreateFile The system cannot find the file specified. [08/07 22:47:17.694]
הורדתי את הקובץ מהאתר של tplink
אשמח אם מישהו יוכל לסייע...
ביצעתי ניסיון להחזרה למצב סטוק לפי הנחיות בגוגל עם פרוטוקול TFTP כאשר אני מקבל את ההודעה הבאה בלוג:
File : error 2 in system call CreateFile The system cannot find the file specified. [08/07 22:47:17.694]
אשמח אם מישהו יוכל לסייע...
נערך לאחרונה על ידי esaly ב 08/07/2020 23:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
·nir11 כתב:·למה אתה לא מסוגל פעם אחת בחיים שלך לתת לאנשים תשובה ענינית, בלי להתנשא מעליהם, בלי כל החשיבות העצמית הזאת, בלי כל הציניות הזאת.......
למה?...
כל אחד ואופי הפרופיל שלו בפורום, סיסאדמין פה מראה גם עזרה וגם אופי
למשל אופי הפרופיל שלי לאשכול הזה הוא "תזרוק את הטיפילינק הזה לפח" ואני מראה רק אופי אבל עוזר באשכולות אחרים
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

·esaly כתב:חברים,
אשמח אם מישהו יוכל לסייע......
במדריך שנתתי מקודם כתוב בפרוש שלב אחרי שלב מה אתה נדרש לעשות. ובאחד השלבים גם מוסבר מה הוא שם של הקובץ שאתה צריך לתת למכשיר למשוך משרת TFTP שפתחת. ולפי ההודעה שאתה קיבלת, הקובץ זה שהנתב מנסה למשוך לא קיים כלל בשרת TFTP.
לפי הגרסה של חומרה זה צריך להיות למשל: archerc9v2_tp_recovery.bin , לצורך גרסת חומרה מספר 2. כך שדבר ראשון אתה צריך בכלל לדעת מה הגרסת חומרה של מכשיר שיש לך, אחרי זה להוריד את הקובץ המתאים מאתר היצרן ובסוף לשנות אותו לשם הנדרש ולמקם בתיקיה שהיא TFTP Root . זה כל הסיפור.
-
esaly
-
- חבר ותיק

@sys_admin
היי שוב, תודה על הסיוע המהיר.
מה שציינת זה בדיוק מה שעשיתי - יש לי גרסת חומרה 2 והורדתי את הקובץ בהתאמה מהאתר של TPLINK בלינק הבא:
https://www.tp-link.com/il/support/down ... /#Firmware
הורדתי את הקובץ Archer C9(UN)_V2_170511
שיניתי את השם ועדיין הוא לא מצליח לפי הלוג לקחת את הקובץ.
היי שוב, תודה על הסיוע המהיר.
מה שציינת זה בדיוק מה שעשיתי - יש לי גרסת חומרה 2 והורדתי את הקובץ בהתאמה מהאתר של TPLINK בלינק הבא:
https://www.tp-link.com/il/support/down ... /#Firmware
הורדתי את הקובץ Archer C9(UN)_V2_170511
שיניתי את השם ועדיין הוא לא מצליח לפי הלוג לקחת את הקובץ.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

·esaly כתב:עדכון : שמתי לב שלא שיניתי את הקובץ לarcherc9v2_tp_recovery.bin
אלא השארתי אותו על V1, האם זה קריטי לתהליך?...
כל זה כתוב בפשטות במדריך המפורט, שהם לא מדלגים שם על שום שלב
[imgbig]https://i.ibb.co/DYgssnd/c9g.jpg[/imgbig]
-
esaly
-
- חבר ותיק

·sys_admin כתב:·......
כל זה כתוב בפשטות במדריך המפורט, שהם לא מדלגים שם על שום שלב. במדריך שנתתי עליו קישור ישיר כבר בתחילת הדיון זה. אבל בכל זאת אני אצלם משם את השורות הרלוונטיות ואפילו אסמן את המילה המדויקת באדום.
[imgbig]https://i.ibb.co/DYgssnd/c9g.jpg[/imgbig]
תודה רבה... אני אנסה היום ואעדכן....