טלוויזיה 65 אינץ' בתקציב עד 3600, יבוא מקביל
@Avishay1
·
ממליץ לך להתרחק מיבוא מקביל - , , יכולים להחליף לך את השלטים , את החלקים , שפה שהיא לא עברית ולעיתים אפילו לא אנגלית ,אין תמיכה בעדכוני תוכנה … בקיצור
אתה לא יודע מה תקבל … זה בדיוק כמו יבוא מקביל בסלולר … שלא נדבר על השירות כי פשוט אין שירות !…
לפחות בסמליין זה יבוא מסודר עם כל מה שצריך ...
·
ממליץ לך להתרחק מיבוא מקביל - , , יכולים להחליף לך את השלטים , את החלקים , שפה שהיא לא עברית ולעיתים אפילו לא אנגלית ,אין תמיכה בעדכוני תוכנה … בקיצור
אתה לא יודע מה תקבל … זה בדיוק כמו יבוא מקביל בסלולר … שלא נדבר על השירות כי פשוט אין שירות !…
לפחות בסמליין זה יבוא מסודר עם כל מה שצריך ...
·avidror כתב:מציע לא לרכוש מתמוז אלקטרוניקה
יש לי נסיון רע מאוד איתם
אין שרות, אין חלקים
תקרא קצת פה
https://www.facebook.com/shufersal/post ... 7400187116...
אז תכתוב פוסט גם פה בפורום.
הרבה אנשים שואלים פה על טלויזיות מיבוא מקביל - ואף אחד לא מספר להם את מה שרשמת...
מדובר על מרדף אחרי תמוז במשך מספר חודשים לאחר שהטלויזיה נלקחה למעבדה שלהם לא היו להם חלקים ולא קבלתי שום צפי לתיקון (פלסמה שנרכשה בשופר סל, היה דיון ארוך פה)mdk_25 כתב:·......
אז תכתוב פוסט גם פה בפורום.
הרבה אנשים שואלים פה על טלויזיות מיבוא מקביל - ואף אחד לא מספר להם את מה שרשמת......
אני אקצר כי רק לכתוב על זה מעצבן אותי שוב:
אין סוף טלפונים
אין סוף הבטחות
המתנה אין סופית על הקו
מכתב איום בתביעה - התעלמות טוטאלית
הכל מוקלט ממש קומדיה של טעויות
רק טלפון עם צעקות לראש מחלקת סחר בשופרסל עזרה לקדם את תמוז
קבלתי טלויזיה חילופית בתוספת תשלום (כאילו שילמתי על התיקון) ולא פלסמה לאחר כמעט 4 חודשים ללא טלויזיה בבית
היום כל מוצר שאני קונה אני שואל מי נותן האחריות, עם תמוז סיימתי לעולמי עד
-
Avishay1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
·תודה על האזהרה, חשוב לדעת!avidror כתב:מציע לא לרכוש מתמוז אלקטרוניקה
יש לי נסיון רע מאוד איתם
אין שרות, אין חלקים
תקרא קצת פה
https://www.facebook.com/shufersal/post ... 7400187116...
האמת ששמעתי על תמוז גם לפני זה דברים שליליים, השאלה אם גם י. שלום כ"כ גרוע שלקנות יבוא מקביל ממנו זה לא נורא.
@Avishay1
·
כל היבואנים המקבילים לא יכולים להיות כמו היבואן הרשמי מסיבה פשוטה מאוד - פשוט אין להם יבוא מסודר עם סמסונג ...
בשירות כל היבאונים כולל הרשמי גרועים ...
אתה לא יודע מה תקבל מיבוא מקביל !! ראה הודעה קודמת שלי … תחפש בגוגל ותמצא מלא מאמרים כולל כאן על יבואנים מקבלים כולל על י . שלום .
·
כל היבואנים המקבילים לא יכולים להיות כמו היבואן הרשמי מסיבה פשוטה מאוד - פשוט אין להם יבוא מסודר עם סמסונג ...
אתה לא יודע מה תקבל מיבוא מקביל !! ראה הודעה קודמת שלי … תחפש בגוגל ותמצא מלא מאמרים כולל כאן על יבואנים מקבלים כולל על י . שלום .
-
Avishay1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
·מסכים, זה לגמרי מה שקראתי פה בפורום במספר פוסטים.eldan כתב:@Avishay1
·
אתה לא יודע מה תקבל מיבוא מקביל !! ראה הודעה קודמת שלי … תחפש בגוגל ותמצא מלא מאמרים כולל כאן על יבואנים מקבלים כולל על י . שלום ....
אבל אם כולם גרועים כולל הרשמי, לפחות נקנה זול.
הדבר היחיד שמפריע לי שזה רק שנה אחריות.
לגבי שפה ממילא לא מעניין אותי עברית, כל המכשור בבית שלי באנגלית כי תרגומים לעברית אף פעם לא כאלה מוצלחים.
ממשק גם לא כזה חשוב לי, כי אני עובד עם סטרימר משלי.
וגם שלט לא מעניין אותי כי אני עובד עם שלט אוניברסלי