מה קורה אלופי קודי יקרים??
נכנסתי לעולם הקודי ממש לפני כשבוע כשקיבלתי את השילד פרו שלי 🙂 ואני משתמש בקודי נקי עם תיקיות סרטים מהרשת ומכונן חיצוני שמחובר לסטרימר.
יש לי מספר סרטים שהורדתי אותם בגרסאות שונות כדי לשחק להבין את ההבדלים בסאונד ובאיכות התמונה. האם יש דרך להגיד לקודי לאחד אותם לכדי "תמונה אחת" וכשאני אפתח אני אבחר את האיכות המתאימה לי?
כמו בפלקס - הוא מצמם תמונות ונותן לי לבחור איזה אודיו סטרים ואיזה ביט סטרים אני רוצה לנגן.
תודה רבה!
שאלה לגבי קודי - האם ניתן לאחד "תמונות" השקודי מציג בספריות?
@Dannino
·בוקר טוב
אותי מעניינת רק התמונה בספריה ומה שבתוך הספריה פחות (התמונה של הקובץ פחות מעניינת אותי).
אני שם את כולם באותה ספריה ומבדיל ביניהם בעזרת השם שלהם.
קודם כל אני סורק את הספריה עד שיש לי פוסטר.
אם השם ארוך לי מדי אני מקצר אותו כך שיהיה לי נוח.
ניתן להוריד את שם הסרט ולהשאיר רק את שם ההפצה והאיכות כדי להבדיל ביניהם.
לעשות בכמה ספריות יצר לי בלאגאן ולכן אני משתמש בספריה אחת.
בהצלחה
·בוקר טוב
אותי מעניינת רק התמונה בספריה ומה שבתוך הספריה פחות (התמונה של הקובץ פחות מעניינת אותי).
אני שם את כולם באותה ספריה ומבדיל ביניהם בעזרת השם שלהם.
קודם כל אני סורק את הספריה עד שיש לי פוסטר.
אם השם ארוך לי מדי אני מקצר אותו כך שיהיה לי נוח.
ניתן להוריד את שם הסרט ולהשאיר רק את שם ההפצה והאיכות כדי להבדיל ביניהם.
לעשות בכמה ספריות יצר לי בלאגאן ולכן אני משתמש בספריה אחת.
בהצלחה
@tolaat01
·
היי גבר, בוקר טוב
תודה על המענה המהיר!
למה זה ישנה לי אם אני אשים את כולם באותה הספרייה? לא הבנתי. עדיין יש לי את אותו הסרט כמה פעמים ובכמה גרסאות שונות. מה גם שהקודי לא מראה לי את שם הקובץ, רק את הרזולוציה, קידוד סאונד, מס' עורצים ואורך הסרט.
אני מתכוון שכמו בפלקס יהיה פוסטר אחד של הסרט וכשאני לוחץ עליו, יופיעו אופציות שלפיהן אבחר את הרזולוציה ואת קידוד הסאונד.
·
היי גבר, בוקר טוב
תודה על המענה המהיר!
למה זה ישנה לי אם אני אשים את כולם באותה הספרייה? לא הבנתי. עדיין יש לי את אותו הסרט כמה פעמים ובכמה גרסאות שונות. מה גם שהקודי לא מראה לי את שם הקובץ, רק את הרזולוציה, קידוד סאונד, מס' עורצים ואורך הסרט.
אני מתכוון שכמו בפלקס יהיה פוסטר אחד של הסרט וכשאני לוחץ עליו, יופיעו אופציות שלפיהן אבחר את הרזולוציה ואת קידוד הסאונד.
@Dannino
·היי
לא מכיר אופציה כזאת בקודי.
יש אפשרות שקודי יראה את שם הקובץ וככה אני מבדיל ביניהם.
אני עובד איתו באנדרואיד.
כדי לשנות תצוגה אני מזיז את העכבר או בשלט את החץ עד הסוף שמאלה ומקבל אפשרות לבחור (אני מעדיף אנגלית - אם אצלך בעברית אני חושב שזה יהיה בימין.)
בהצלחה
·היי
לא מכיר אופציה כזאת בקודי.
יש אפשרות שקודי יראה את שם הקובץ וככה אני מבדיל ביניהם.
אני עובד איתו באנדרואיד.
כדי לשנות תצוגה אני מזיז את העכבר או בשלט את החץ עד הסוף שמאלה ומקבל אפשרות לבחור (אני מעדיף אנגלית - אם אצלך בעברית אני חושב שזה יהיה בימין.)
בהצלחה