סמסונג q80r בייבוא מקביל (תמוז)
שלום לכולם,
יודע שהנושא נטחן במספר שרשורים אבל מכיוון ואין תשובה חד משמעית והאופציות שלי מוגבלות - אשמח לייעוץ.
הזמנתי סמסונג" q80r 55 בייבוא מקביל ובמחיר מצויין (למעלה מ1000 פחות מהיבואן הרשמי).
בגדול - כנראה שהייתי מעדיף ללכת מראש על סמליין ולחסוך את כאב ראש וחוסר הוודאות אך הדגם הנ"ל אינו במלאי יותר ומוחלף בסדרת ה t. פשוט אין להשיג.
מבלי להכנס יותר מדי להשוואות בין הדגמים, אני מעדיף את ה 80r על ה 80t כי הוא פשוט דגם טוב יותר. כמובן שה t גם יותר יקר, ללא תמורה ממשית.
הבוקר התקשרו אלי מהחנות להזהיר אותי שבייבוא מקביל אין לי חיבור לענן של סמסונג ולא אקבל עדכוני גרסאות.
בשרשורים אחרים ראיתי הפחדות לגבי אפליקציות, שפה וכ"ו.
מוכן לקחת את הסיכון מבחינת שירות כי בעיני ההפרש שווה את זה, אבל רוצה להבין יותר טוב את ההבדל מבחינת המוצר עצמו.
יכול לוותר על עברית אם הממשק באנגלית.
יכול לוותר על עדכונים אוטומטיים במידה וניתן לעדכן באמצעות dok.
על אפליקציות מקומיות כמו mako אין לי בעיה לוותר גם כן, אבל נטפליקס, יוטיוב וכאלו זה לא ממש בא בחשבון.
האם מישהו יכול לעזור לעשות סדר ?
יודע שהנושא נטחן במספר שרשורים אבל מכיוון ואין תשובה חד משמעית והאופציות שלי מוגבלות - אשמח לייעוץ.
הזמנתי סמסונג" q80r 55 בייבוא מקביל ובמחיר מצויין (למעלה מ1000 פחות מהיבואן הרשמי).
בגדול - כנראה שהייתי מעדיף ללכת מראש על סמליין ולחסוך את כאב ראש וחוסר הוודאות אך הדגם הנ"ל אינו במלאי יותר ומוחלף בסדרת ה t. פשוט אין להשיג.
מבלי להכנס יותר מדי להשוואות בין הדגמים, אני מעדיף את ה 80r על ה 80t כי הוא פשוט דגם טוב יותר. כמובן שה t גם יותר יקר, ללא תמורה ממשית.
הבוקר התקשרו אלי מהחנות להזהיר אותי שבייבוא מקביל אין לי חיבור לענן של סמסונג ולא אקבל עדכוני גרסאות.
בשרשורים אחרים ראיתי הפחדות לגבי אפליקציות, שפה וכ"ו.
מוכן לקחת את הסיכון מבחינת שירות כי בעיני ההפרש שווה את זה, אבל רוצה להבין יותר טוב את ההבדל מבחינת המוצר עצמו.
יכול לוותר על עברית אם הממשק באנגלית.
יכול לוותר על עדכונים אוטומטיים במידה וניתן לעדכן באמצעות dok.
על אפליקציות מקומיות כמו mako אין לי בעיה לוותר גם כן, אבל נטפליקס, יוטיוב וכאלו זה לא ממש בא בחשבון.
האם מישהו יכול לעזור לעשות סדר ?
- Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
·הייRonnysh4 כתב:התקשרתי לתמוז, הם טוענים שאין הבדל בשום פרמטר בינם לבין המסך מסמליין. עדכונים, אפליקציות, שפה - הכל אותו דבר.
אחכה שהמסך יגיע ואעדכן....
מתי המסך אמור להגיע?
מכיוון שגם אני בדילמה על לרכוש מוצר מייבוא מקביל וקצת חושש עם כל ההפחדות שיש בפורום
אשמח שיהיה לך את המסך תעדכן לגבי
שפה עברית
אפליקציות מובנות (יוטיוב,נטפליקס,חנות אפליקציות)
אפליקציות צד ג (פרטנר טיוי,מאקו טיוי,רשת 13
תודה!
@Ronnysh4
היו הרבה פוסטים בפורום על יבוא מקביל , בגדול , אחריות קצרה , יבואן שמתנער מהאחריות, שפה לא עברית , לעיתים אפילו לא אנגלית !,
שלטים לא מקוריים … תחפש בפורום ותימצא מלא פוסטים על יבוא מקביל … זה ניחוש שאתה עושה כי אתה לא יודע מה תקבל …
היו הרבה פוסטים בפורום על יבוא מקביל , בגדול , אחריות קצרה , יבואן שמתנער מהאחריות, שפה לא עברית , לעיתים אפילו לא אנגלית !,
שלטים לא מקוריים … תחפש בפורום ותימצא מלא פוסטים על יבוא מקביל … זה ניחוש שאתה עושה כי אתה לא יודע מה תקבל …
- Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
תודה רבה!eldan כתב:@Ronnysh4
שלטים לא מקוריים … תחפש בפורום ותימצא מלא פוסטים על יבוא מקביל … זה ניחוש שאתה עושה כי אתה לא יודע מה תקבל …...
אחליט להוסיף 400 שקל ולקחת יבואן רשמי