סט חדש אחרי הרבה זמן...
את המכונה האחרונה שלי מכרתי ב 2015 euro2000
עכשיו קניתי מכונה lelit mara x
האמת עד לפני כמה חודשים לא הכרתי את החברה הזאת אבל אחרי קראת וראיית לא מעט ביקורות הבנתי שיש פה מכונה עם פיתוח חדשני במחיר מעולה.
ומטחנה sette 270wi
המכונה מ Bella Barista יצא 4321 ש"ח + 800 מיסים
המטחנה מ Crema יצא 1910 ש"ח + 480 מיסים
הגיע תוך 3 ימים
מבעלי ה 270wi על איזו דרגת טחינהכוונתם אותה?
עכשיו קניתי מכונה lelit mara x
האמת עד לפני כמה חודשים לא הכרתי את החברה הזאת אבל אחרי קראת וראיית לא מעט ביקורות הבנתי שיש פה מכונה עם פיתוח חדשני במחיר מעולה.
ומטחנה sette 270wi
המכונה מ Bella Barista יצא 4321 ש"ח + 800 מיסים
המטחנה מ Crema יצא 1910 ש"ח + 480 מיסים
הגיע תוך 3 ימים
מבעלי ה 270wi על איזו דרגת טחינהכוונתם אותה?
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
סט נהדר, תתחדש!
אצלי כשהמטחנה הייתה חדשה הטחינה שנתנה תוצאה טובה הייתה 12D, אבל זה כמובן משתנה בהתאם לסוג הפולים ומכונת הקפה שלך, ומשתנה בהדרגה עם הזמן. היום כיוון המקרו על 7, שזו טחינה הרבה יותר דקה מאשר כשהמטחנה הייתה חדשה. כיוון המיקרו משתנה בד"כ בין B ל-H, בהתאם לסוג הפולים ורמת הטריות שלהם.
אצלי כשהמטחנה הייתה חדשה הטחינה שנתנה תוצאה טובה הייתה 12D, אבל זה כמובן משתנה בהתאם לסוג הפולים ומכונת הקפה שלך, ומשתנה בהדרגה עם הזמן. היום כיוון המקרו על 7, שזו טחינה הרבה יותר דקה מאשר כשהמטחנה הייתה חדשה. כיוון המיקרו משתנה בד"כ בין B ל-H, בהתאם לסוג הפולים ורמת הטריות שלהם.
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 320
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
תתחדש! עושה רושם של מכונה שנותנת תמורה מעולה למחיר.
- פלנש
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 540
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
@noam
·
תתחדש!
רק לשם בירור, כשאתה אומר "מיסים" אתה מתכוון דמי משלוח עד הדלת + מכס?
ועוד שאלה- האם היו לך הפתעות כשהמשלוח הגיע לארץ (מיסים שלא ידעת עליהם לכתחילה והיית צריך פתאום להשיג כדי לשחרר את החבילה)? תודה, ותהנה מהסט!
·
תתחדש!
רק לשם בירור, כשאתה אומר "מיסים" אתה מתכוון דמי משלוח עד הדלת + מכס?
ועוד שאלה- האם היו לך הפתעות כשהמשלוח הגיע לארץ (מיסים שלא ידעת עליהם לכתחילה והיית צריך פתאום להשיג כדי לשחרר את החבילה)? תודה, ותהנה מהסט!
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

@פלנש
·
אני מניח שדמי המשלוח נכללו במחיר ההזמנה, כי משם מחשבים את המיסים.
לגבי הפתעות, מעבר למע"מ יש תשלום של "דמי טיפול" (מורכב מכמה סעיפים, אבל זה לא באמת מעניין), שאני לא יודע על דרך לחשב אותו מראש, לרוב זה באיזור ה-3 אחוז, אבל לאחרונה גיליתי על בשרי שהוא יכול להגיע גם ל-7 אחוז עבור הזמנות בסכום גבוה יותר.
·
אני מניח שדמי המשלוח נכללו במחיר ההזמנה, כי משם מחשבים את המיסים.
לגבי הפתעות, מעבר למע"מ יש תשלום של "דמי טיפול" (מורכב מכמה סעיפים, אבל זה לא באמת מעניין), שאני לא יודע על דרך לחשב אותו מראש, לרוב זה באיזור ה-3 אחוז, אבל לאחרונה גיליתי על בשרי שהוא יכול להגיע גם ל-7 אחוז עבור הזמנות בסכום גבוה יותר.
@Clockwork_Orange
·
ככלל אצבע תמיד תמיד צריך להוסיף 20%. ככל שהמוצר יקר יותר זה ירד טיפה ויתקרב למע"מ, ככל שהמוצר זול יותר זה יעלה קצת מעל ה 20%. זה הכל עניין של מסים ודמי שחרור אל מול עלות המוצר.
גם במקרה הזה אם תיקח את כל העלויות תקבל 20%.
·
ככלל אצבע תמיד תמיד צריך להוסיף 20%. ככל שהמוצר יקר יותר זה ירד טיפה ויתקרב למע"מ, ככל שהמוצר זול יותר זה יעלה קצת מעל ה 20%. זה הכל עניין של מסים ודמי שחרור אל מול עלות המוצר.
גם במקרה הזה אם תיקח את כל העלויות תקבל 20%.
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

@ozeltzex
·
אז אולי dhl דפקו אותי, אבל על ההזמנה האחרונה שלי, בסכום 1880 יורו, שילמתי סה"כ 24% עבור מע"מ ועלויות נוספות.
·
אז אולי dhl דפקו אותי, אבל על ההזמנה האחרונה שלי, בסכום 1880 יורו, שילמתי סה"כ 24% עבור מע"מ ועלויות נוספות.
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

@ozeltzex
·
אני בטוח שלא דפקו אותי, זו סתם היתה צורת ביטוי, רק רציתי להמחיש שקשה לחזות את התוספת שתיגבה.
אם למשל כל הבירוקרטיה של ייפוי כוח ושחרור ממכס הייתה מתעכבת, יכול להיות שהייתי משלם גם דמי אחסון, כמו שמישהו פה אמר שגבו ממנו.
בכל אופן, אני מסכים שבהרבה מקרים המחירים בארץ הם כאלה שזה לא באמת משנה, החסכון בהזמנה מחו"ל הוא עצום.
·
אני בטוח שלא דפקו אותי, זו סתם היתה צורת ביטוי, רק רציתי להמחיש שקשה לחזות את התוספת שתיגבה.
אם למשל כל הבירוקרטיה של ייפוי כוח ושחרור ממכס הייתה מתעכבת, יכול להיות שהייתי משלם גם דמי אחסון, כמו שמישהו פה אמר שגבו ממנו.
בכל אופן, אני מסכים שבהרבה מקרים המחירים בארץ הם כאלה שזה לא באמת משנה, החסכון בהזמנה מחו"ל הוא עצום.
אחלה מכונה (הלליט , אוטוטו מתחדש עם שלי ..
למי שמעוניין לגבי מחירים , בדקתי לכם בחנות הולנדית מחירים כולל משלוח (ולא כולל מיסים וכ'ו)
Lelit Bianca € 2107,-
Lelit MaraX € 1582,-
@noam
אם אתה בענייני עץ, ראיתי את התוסף הזה ל marax שנותן לה מראה של ביאנקה...
[img2=1733x2374]https://i.redd.it/t8vwglx68j851.jpg[/img2]
למי שמעוניין לגבי מחירים , בדקתי לכם בחנות הולנדית מחירים כולל משלוח (ולא כולל מיסים וכ'ו)
Lelit Bianca € 2107,-
Lelit MaraX € 1582,-
@noam
אם אתה בענייני עץ, ראיתי את התוסף הזה ל marax שנותן לה מראה של ביאנקה...
[img2=1733x2374]https://i.redd.it/t8vwglx68j851.jpg[/img2]
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

·dgent כתב:אחלה מכונה (הלליט , אוטוטו מתחדש עם שלי ..
Lelit Bianca € 2107,-
Lelit MaraX € 1582,-...
קצת יקר. הבחור פה קנה את ה-MaraX בסכום נמוך בהרבה מ-Bella Barista, ואני את הביאנקה מאלקטרוס ב-1880 יורו כולל משלוח.
·רק שאלתי בשביל החבר׳ה בארץ הקודש , אין חי קשר לחנות.Clockwork_Orange כתב:·......
קצת יקר. הבחור פה קנה את ה-MaraX בסכום נמוך בהרבה מ-Bella Barista, ואני את הביאנקה מאלקטרוס ב-1880 יורו כולל משלוח....
אבל מה שמעניין איתי זה איך השגת את הביאנקה במחיר הזה , היא עולה פה 1900לפחות בלי משלוח (מה האתר של אלקטרוס?)
עריכה :
תודה לגוגל , מניח שהתכוונת ל elektros.it
מצחיק שבתוך אירופה אני לא יכול להשיג מחיר כזה...
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

@dgent
·
https://www.elektros.it/il/en/coffee_ma ... l162t.html
מה שכן, זה מחיר בלי מע"מ אירופאי, כי את המע"מ משלמים בארץ, עם מע"מ זה 1990, אז אני מניח שזה מסתדר.
יש מצב שגם בחנות הזו המחיר עבור רכישה מחוץ לאיחוד יהיה נמוך יותר.
·
https://www.elektros.it/il/en/coffee_ma ... l162t.html
מה שכן, זה מחיר בלי מע"מ אירופאי, כי את המע"מ משלמים בארץ, עם מע"מ זה 1990, אז אני מניח שזה מסתדר.
יש מצב שגם בחנות הזו המחיר עבור רכישה מחוץ לאיחוד יהיה נמוך יותר.