מטען אלחוטי לסמארטפון Anker PowerWave 10W - כ 131 ש"ח
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
Anker PowerWave Wireless Charger 10W Wireless Lightning Fast Charging Stand, Qi-Certified, Compatible with iPhone XR/XS/X/8, Fast Charging Technology for Samsung S9/S8 etc. (Power Supply Not Included)
בהזמנת 2 מטעים המחיר פר מטען יורד לכ 93 ש"ח!
https://www.amazon.co.uk/dp/B07DBXZZN3? ... uage=en_GB
בהזמנת 2 מטעים המחיר פר מטען יורד לכ 93 ש"ח!
https://www.amazon.co.uk/dp/B07DBXZZN3? ... uage=en_GB
-
Huber
- חבר במועדון HT

גם לי - 3 בבית ואחד במשרד, מאז שיש לי אותם שכחתי מה זה לחבר כבל לפלאפון או לרדת מתחת ל 80-90 אחוז סוללה במהלך היום 
-
Huber
- חבר במועדון HT

lolmit - מצאתי את זה יותר זול בארץ?
אותי לא מעניין מחיר המשלוח, כמה מיסים אני משלם, כמה המוצר עולה - אותי מעניין מה המחיר הסופי של הכל מול המחיר בארץ.
ד"א - מה שאתה כן יכול לעשות זה להזמין יותר ממוצר אחד כך המשלוח פר מוצר ירד משעותית (לרב). כפי שנתתי בדוגמא בדיל הזה בדיוק, אם תזמין 2 מטענים (ולמי אין יותר מסמארטפון אחד בבית כיום?) המחיר פר מוצר יורד דרסטית.
אותי לא מעניין מחיר המשלוח, כמה מיסים אני משלם, כמה המוצר עולה - אותי מעניין מה המחיר הסופי של הכל מול המחיר בארץ.
ד"א - מה שאתה כן יכול לעשות זה להזמין יותר ממוצר אחד כך המשלוח פר מוצר ירד משעותית (לרב). כפי שנתתי בדוגמא בדיל הזה בדיוק, אם תזמין 2 מטענים (ולמי אין יותר מסמארטפון אחד בבית כיום?) המחיר פר מוצר יורד דרסטית.