הרסיבר מכבה את עצמו מעוצמת קול מסוימת
היי,
יש לי בעיה.
יש לי רסיבר של קנווד.הוא מחובר דיגיטלית לDVD.
כאשר אני רואה סרטים או מחבר מחשב לרסיבר,כאשר עוצמת הקול גוברת הוא לפתע נכבה והאור של ההדלקה האדום פשוט מהבהב.מה שצריך לעשות זה לכבות ולהדליק אותו שוב.
כרגע ניתן לשמוע רק בווליום די נמוך וזה די מבאס.
מישהו יודע למה? האם הוא מנסה להגן על הרמקולים או משהו?
תודה.
יש לי בעיה.
יש לי רסיבר של קנווד.הוא מחובר דיגיטלית לDVD.
כאשר אני רואה סרטים או מחבר מחשב לרסיבר,כאשר עוצמת הקול גוברת הוא לפתע נכבה והאור של ההדלקה האדום פשוט מהבהב.מה שצריך לעשות זה לכבות ולהדליק אותו שוב.
כרגע ניתן לשמוע רק בווליום די נמוך וזה די מבאס.
מישהו יודע למה? האם הוא מנסה להגן על הרמקולים או משהו?
תודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
יותר סביר שהוא פשוט לא עומד בעוצמה שהוא צריך לדחוף לרמקולים (או, לחלופין, שהוא לא תקין).
תבדוק את העכבה של הרמקולים מול העכבה שמכוון ברסיבר.
תבדוק את העכבה של הרמקולים מול העכבה שמכוון ברסיבר.
- liran-yosef
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני חושב שהרסיבר שלך נכנס לפרוטקשן ועל מנת להגן על עצמו הוא נכבה.
מה גודל הרמקולים שלך? ועם איזה חיווט אתה משתמש?
מה גודל הרמקולים שלך? ועם איזה חיווט אתה משתמש?
זה באמת בדר"כ קורה כאשר ההתנגדות של הרמקולים בתדר מסויים נמוכה מדי, והמגבר נכנס להגנה על מנת לא להינזק. קרה לי פעם כשחיברתי רמקול של 4 אום ליציאה שמוגדרת כ "מינימום" 12 אום, וכל פעם בווליום גבוה המגבר נכבה, עד שהבנתי למה.
יש אפשרות ברסיבר להגדיר את גודל הרמקולים: קטן,בינוני,גדול. אם אני אשנה את הגודל זה ישנה את זה?
והאם זה יהיה ביחס הפוך? זאת אומרת,אם אני אגדיר ברסיבר שיש לי רמקולים קטנים הוא יתנתק מהר יותר (בווליום נמוך יותר) מאשר אם אני אגדיר כרמקולים גדולים?
יכול להיות שרמקול אחד מבין החמישה או הסאב גורם לזה ומספיק לנתק רק אותו?
תודה רבה לכולכם בינתיים...
והאם זה יהיה ביחס הפוך? זאת אומרת,אם אני אגדיר ברסיבר שיש לי רמקולים קטנים הוא יתנתק מהר יותר (בווליום נמוך יותר) מאשר אם אני אגדיר כרמקולים גדולים?
תודה רבה לכולכם בינתיים...
האפשרות הזאת לא מתייחסת לגודל הפיזי של הרמקול אלא ליכולת שלו להפיק תדרים מסוימים.
זה לא יכול להיות מהסאב מאחר ולסאב יש הגברה עצמית משלו
זה לא יכול להיות מהסאב מאחר ולסאב יש הגברה עצמית משלו
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תראה ברמקולים דינאמיים בד"כ העכבה שלהם נופלת בעיקר בבאסים, לכן אם תכוון את הרמקולים על "קטנים" (מה שיגרום לבאסים להישלח לסאב ולא לרמקולים) ייגרום למגבר להיתאמץ פחות ויכול להיות שזה ייפתור את הבעיה. אולם, אתה צריך סאב כדי להשלים את התדרים שעכשיו לא נשלחים לרמקולים.demon כתב:יש אפשרות ברסיבר להגדיר את גודל הרמקולים: קטן,בינוני,גדול. אם אני אשנה את הגודל זה ישנה את זה?
תודה רבה לכולכם בינתיים......
הבעיה במקור היא שאתה גורם לרסיבר להתאמץ מעבר לגבול ההגנה שלו. זה כנראה נגרם מכך שהרמקולים שלך קשים לדחיפה והמגבר לא חזק מספיק. בנוסף לכך מה שבטוח הוא שאתה פשוט שהשכנים שלך סובלים.....