לאחר כמה חודשים, פתאום הפניית פורטים נכשלת בהוט 4K - נפתר !
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4786
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
אתמול שמתי לב שפתאום ה-qb לא עובד. בדקתי את העניין והפורטים אכן חסומים לפי canyouseeme .
הספק הוא הוטנט, דיברתי איתם, בדקתי ואני לא ב-NAT אבל ליתר ביטחון העברתי לסינון תכנים ו-dns של גוגל והם אמרו שראו תקלת תשתית בהוט. בשיחה עם הוט הנציג אישר שהוא רואה תקלת תשתית.
התקלה, כמו שהם כל כך אוהבים בהוט, היא "עוצמות". האם יש סיכוי ש"עוצמות" גבוהות מידי מונעות הפניית פורטים ?
יש למישהו רעיון אחר (חוץ מלקנות נתב...) ?
הספק הוא הוטנט, דיברתי איתם, בדקתי ואני לא ב-NAT אבל ליתר ביטחון העברתי לסינון תכנים ו-dns של גוגל והם אמרו שראו תקלת תשתית בהוט. בשיחה עם הוט הנציג אישר שהוא רואה תקלת תשתית.
התקלה, כמו שהם כל כך אוהבים בהוט, היא "עוצמות". האם יש סיכוי ש"עוצמות" גבוהות מידי מונעות הפניית פורטים ?
יש למישהו רעיון אחר (חוץ מלקנות נתב...) ?
נערך לאחרונה על ידי ChinggisKhan ב 07/07/2020 9:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

כמובן, חסום...
מחר בבוקר אמור להגיע טכנאי ולטפל בבעיית העוצמות. זה נשמע כאמור כמו קשקוש אבל ניתן להם ניסיון לפתור את זה.
מחר בבוקר אמור להגיע טכנאי ולטפל בבעיית העוצמות. זה נשמע כאמור כמו קשקוש אבל ניתן להם ניסיון לפתור את זה.
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

עדכון:
התמיכה של הוט זו לא באמת תמיכה, אחרי ששכנעו אותי שהחסימה מגיעה מהוטנט ועברתי לבזק בינלאומי (אין שינוי, הכל חסום, גם לפלקס ופורט 80 אפילו) אני מתלבט.
מאמין, מה שהכחשתי לעצמי כל הזמן, שזה מגיע מפייבר 4K ולכן שוקל לקנות נתב (לא תכננתי הוצאה כזו כרגע, אבל אם כבר אולי נעבור לציוד רציני יותר Asus RT-ax88u ? UBi DM ?).
יש למישהו רעיון לפתרון אחר ?
התמיכה של הוט זו לא באמת תמיכה, אחרי ששכנעו אותי שהחסימה מגיעה מהוטנט ועברתי לבזק בינלאומי (אין שינוי, הכל חסום, גם לפלקס ופורט 80 אפילו) אני מתלבט.
מאמין, מה שהכחשתי לעצמי כל הזמן, שזה מגיע מפייבר 4K ולכן שוקל לקנות נתב (לא תכננתי הוצאה כזו כרגע, אבל אם כבר אולי נעבור לציוד רציני יותר Asus RT-ax88u ? UBi DM ?).
יש למישהו רעיון לפתרון אחר ?
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

@rm1
·
כמובן שעשיתי את זה... הבעיה שלי היא לא רק ב-qb, גם בפלקס ובסרביו יש בעיות. כאמור גם כל בדיקה canyouseeme ו-yougetsignal מראה שהכל סגור
·
כמובן שעשיתי את זה... הבעיה שלי היא לא רק ב-qb, גם בפלקס ובסרביו יש בעיות. כאמור גם כל בדיקה canyouseeme ו-yougetsignal מראה שהכל סגור
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני לא יודע מה זה פייבר 4K. זה נתב? אני משער מהשאלה שלך שאו שזה נתב או שיש לך רכיב אחר של הוט שמהווה נתב.ChinggisKhan כתב:עדכון:
יש למישהו רעיון לפתרון אחר ?...
אם אכן זה המצב, יש לך גישה לניהול שלו? הכל פתוח שם?
אולי אני מפספס משהו...
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

·כן, זה ממיר-מודם-נתב של הוט. כמובן שהפנתי את הפורטים בנתב..kingikra כתב:אני לא יודע מה זה פייבר 4K. זה נתב? אני משער מהשאלה שלך שאו שזה נתב או שיש לך רכיב אחר של הוט שמהווה נתב.......
אם אכן זה המצב, יש לך גישה לניהול שלו? הכל פתוח שם?
אולי אני מפספס משהו......
זה גם עבד מעולה עד לפני שבוע.
ניסתי עדכון, איפוס להגדרות יצרן ושוב הפניה. כלום. אף לא פורט אחד.
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אוקיי,
אז מצאתי את הבעיה, די פשוט האמת. לא מאמין שלא חשבתי על זה. כל ההפניות שלי לא הצליחו והיו חסומות ומתוך יאוש אפשרתי UPNP (שאני אף פעם לא מאפשר) וזה עובד ! אפשרתי, הפעלתי את כל מה שצריך, פתח את הפורטים, ביטלתי UPNP. הכל עובד !
אני מניח שיש איזה באג תוכנה בנתב שלא מאפשר/מכיר שהפניה הידנית אבל כן באוטומטית. הזוי...
אני מתרגש (מוריד במהירות של 50 MbS!!!)...
אז מצאתי את הבעיה, די פשוט האמת. לא מאמין שלא חשבתי על זה. כל ההפניות שלי לא הצליחו והיו חסומות ומתוך יאוש אפשרתי UPNP (שאני אף פעם לא מאפשר) וזה עובד ! אפשרתי, הפעלתי את כל מה שצריך, פתח את הפורטים, ביטלתי UPNP. הכל עובד !
אני מניח שיש איזה באג תוכנה בנתב שלא מאפשר/מכיר שהפניה הידנית אבל כן באוטומטית. הזוי...
אני מתרגש (מוריד במהירות של 50 MbS!!!)...