יש לי זוג רמקולים מדפיים (שלא מיועדים למחשב עקרונית) בהם אני משתמש למחשב TANNOY MERCURY V1
אני מאוד אוהב אותם ואת הסאונד שהם מוצאיים (כרגע הם מחוברים עם lepy lp-2020a
אבל - אני רוצה להשתמש בכרטיס קול קצת יותר רציני.
הבעיה שאני נתקל בה - החיבור של הרמקולים הוא חיבור כבל רמקול רגיל (נחושת) וכל כרטיסי הקול שאני רואה הם לחיבורים אחרים.
למישהו יש המלצה לכרטיס קול טוב (תקציב של נגיד עד 700 ש״ח) שיכול להתמודד עם חיבור רמקול רגיל, או לחילופים אם יש מתאם מכבל רמקול לכבל אחר שיתחבר לכרטיס קול?
תודה רבה
עזרה בנוגע לכרטיס קול למחשב לסטריאו עם רמקולים מדפיים רגילים
- HeadphoneGuru
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 77
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
@vertical
תחושת בטן שלי אומרת שאתה מחפש לשדרג קצת את רמת הסאונד שלך -
לכן זה מתחלק לשני רבדים :
המקור - שזה המחשב שלך
המגבר - שאתה חייב לרמקולים.
אין כזה שילוב שהוא רכיב במחשב, לכן האופציה היא :
1. לקנות כרטיס מחשב איכותי (כמו שיהודה הציעה) של AUSU או קריאטיב. לאסוס יש את סדרת ה ESSENCE שמאוד איכותית ואפילו אפשר להחליף את המגברים האופרטיבים על הלוח ולשדרג עוד יותר את הסאונד ולמצוא חתימה שנעימה לך.
2. אתה חייב מגבר איכותי יותר מה LEPY כי הוא בינוני ביותר. אתה לא תאמין כמה מגבר איכותי יעשה לך טוב לסאונד. במקרה זה יש מלא מגברים יד שניה (מגברי סטראו) כאן בלוח. למגבר תחבר כבל איכותי (200-300שח , כמובן שאפשר ביותר:)) מהמחשב וכבל סביר לרמקולים.
השדרוג יהיה משמעותי ואז גם תבין מה האמקולים שלך באמת יודעים לנגן.
תחושת בטן שלי אומרת שאתה מחפש לשדרג קצת את רמת הסאונד שלך -
לכן זה מתחלק לשני רבדים :
המקור - שזה המחשב שלך
המגבר - שאתה חייב לרמקולים.
אין כזה שילוב שהוא רכיב במחשב, לכן האופציה היא :
1. לקנות כרטיס מחשב איכותי (כמו שיהודה הציעה) של AUSU או קריאטיב. לאסוס יש את סדרת ה ESSENCE שמאוד איכותית ואפילו אפשר להחליף את המגברים האופרטיבים על הלוח ולשדרג עוד יותר את הסאונד ולמצוא חתימה שנעימה לך.
2. אתה חייב מגבר איכותי יותר מה LEPY כי הוא בינוני ביותר. אתה לא תאמין כמה מגבר איכותי יעשה לך טוב לסאונד. במקרה זה יש מלא מגברים יד שניה (מגברי סטראו) כאן בלוח. למגבר תחבר כבל איכותי (200-300שח , כמובן שאפשר ביותר:)) מהמחשב וכבל סביר לרמקולים.
השדרוג יהיה משמעותי ואז גם תבין מה האמקולים שלך באמת יודעים לנגן.