מחלקת האירוויזיון מוסיקה של איגוד השידור האירופאי, רכשה לא מזמן ציוד לשידור אינטרנט לתמונת 4K
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78759
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
איש, זה שיר מתוך סרט של נטפליקס שנקרא Eurovision song contest שהוא סוג של בדיחה על הסרט הזה.
אין שום קשר ל-4K, לאירויזיון או לשום דבר.
אין שום קשר ל-4K, לאירויזיון או לשום דבר.
@oferlaor
·
אני לא יודע על איזה שיר אתה מתכוון כולל מה שם השיר הזה, בסרטון הזה בערוץ הרשמי של האירוויזיון, מראים שם ראיוניות עם אנשים בקשר לסרט הזה.
בגלל זה אני מאמין שמאיגוד השידור האירופאי, המחלקה שאחראית על תחרות האירוויזיון השתמשה בצלמים עם ציוד של איכות 4K שיצלמו את הראיוניות עם האנשים בקשר לסרט הזה.
זה נכון שבערוץ היו טיוב הרשמי של נטפליקס יש טריילר לסרט על האירוויזיון, אבל לא מראים שם ראיוניות עם אנשים בקשר לסרט האירוויזיון בערוץ היו טיוב הרשמי של תחרות האירווזיון.
·
אני לא יודע על איזה שיר אתה מתכוון כולל מה שם השיר הזה, בסרטון הזה בערוץ הרשמי של האירוויזיון, מראים שם ראיוניות עם אנשים בקשר לסרט הזה.
בגלל זה אני מאמין שמאיגוד השידור האירופאי, המחלקה שאחראית על תחרות האירוויזיון השתמשה בצלמים עם ציוד של איכות 4K שיצלמו את הראיוניות עם האנשים בקשר לסרט הזה.
זה נכון שבערוץ היו טיוב הרשמי של נטפליקס יש טריילר לסרט על האירוויזיון, אבל לא מראים שם ראיוניות עם אנשים בקשר לסרט האירוויזיון בערוץ היו טיוב הרשמי של תחרות האירווזיון.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78759
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
שוב, אין קשר. זה שהסרט נעשה בשילוב עם האירוויזיון זה ברור, כי אחרת אי אפשר היה לעשות חצי ממנו. מצד שני זה סרט של נטפליקס, הוא צולם על ידי ציוד שלהם ועבורם.
·oferlaor כתב:שוב, אין קשר. זה שהסרט נעשה בשילוב עם האירוויזיון זה ברור, כי אחרת אי אפשר היה לעשות חצי ממנו. מצד שני זה סרט של נטפליקס, הוא צולם על ידי ציוד שלהם ועבורם....
אז מה הסיבה שבערוץ היו טיוב הרשמי של נטפליקס אין את אותו הסרטון?
אני גם לא מוצא באתר האינטרנט הרשמי של נטפליקס את אותו סרטון שבו מראיינים אנשים בקשר לסרט הזה.
זה לא מחייב ביו טיוב שמי שרשום לתיזכורת סרטונים בערוץ נטפליקס, אז שהוא רשום גם לתיזכורת סרטונים מערוץ האירוויזיון.
נערך לאחרונה על ידי ראובןמופז ב 28/06/2020 11:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הסרט הזה קשור לאירוויזיון כמו ש Zoolander קשור לערוץ האופנה
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
גם אם היוצר של הסרט בכבודו ובעצמו יבוא לארץ, יפול על הברכיים, יבכה וישבע שאין לזה שום קשר לאירוויזיון, עדיין רמקולים לא יאמין לו.oferlaor כתב:איש, זה שיר מתוך סרט של נטפליקס שנקרא Eurovision song contest שהוא סוג של בדיחה על הסרט הזה.
אין שום קשר ל-4K, לאירויזיון או לשום דבר....
Batnun
.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
@Batnun
·גם,
אבל גם שהאח הגדול 2020 vip ישודר בערוץ הארווויזיון ב- 4k עם דולבי אטמוס
ולמרות שאפשר יהיה לראות את האח הגדול בנטפליקס לא יהיה לכך זכר בערוץ הרשמי של נטפליקס ביוטיוב....
·גם,
ולמרות שאפשר יהיה לראות את האח הגדול בנטפליקס לא יהיה לכך זכר בערוץ הרשמי של נטפליקס ביוטיוב....
·Batnun כתב:גם אם היוצר של הסרט בכבודו ובעצמו יבוא לארץ, יפול על הברכיים, יבכה וישבע שאין לזה שום קשר לאירוויזיון, עדיין רמקולים לא יאמין לו.......
Batnun
....
אני קראתי את תקציר הסרט הזה והסרט הזה מספר על זוג אנשים שגם רוצה להתחרות בתחרות האירוויזיון.
·Borderline1 כתב:@Batnun
·גם,
ולמרות שאפשר יהיה לראות את האח הגדול בנטפליקס לא יהיה לכך זכר בערוץ הרשמי של נטפליקס ביוטיוב.......
במה שאני ראיתי לא הייתה סדרה או סרט אחד שמשודרים בנטפליקס בלי איזכור על זה ביו טיוב בערוץ הרשמי של נטפליקס.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
האח הגדול vip 2020 והסרט על האירוויזיון וגם טהרן של תאגיד השידור הציבורי הם הסנונית שמבשרת על המזימה של ה deep state נגדך, ונסיון למנוע ממך גישה לתכנים כי הם עלו על זה שאתה משתמש רק ביוטיוב כמקור לתוכן
אני הייתי עושה על זה כתבה ב טלקום ניוז
אני הייתי עושה על זה כתבה ב טלקום ניוז