שלום לכולם,
בשעה טובה הגיע אלי החבילה מהונג-קונג, ובתוכה נמצא זה:
http://eshop.diyclub.biz/product_info.p ... cts_id=214
לא הגיעו עם הקיט (מורכב) שום ניירות, ואין בנמצא מידע ברשת על המוצר הזה.
מכיוון שהידע שלי באלקטרוניקה קצת לוקה, כמה שאלות לי:
על המעגל מצויין 12V AC, ובאתר מצויין שצריך 2A. אני מבין שצריך שנאי שמוציא מתח כזה. אני יודע שאפשר לקנות כאלה שמיועדים לנורות הלוגן במחיר שווה לכל נפש.
האם אפשר לחבר שנאי שמוציא DC? אם כן, איזה מתח צריך?
ראיתי שקיימים היום שנאים אלקטרונים (switching?) לנורות הלוגן. מכיוון שאני מניח שהם יותר קטנים משנאי סטנדרטי, השימוש בהם יכול להיות רלוונטי. האם תורגש איזו פגיעה בצליל בשימוש בשנאי כזה?
מאור
שנאי לBUFFER
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתה לא צריך ספק רק את השנאי שלו בכל חנות אלקטרוניקה תוכל למצא שנאי לא ממותג של 2A 12V המחיר בסביביות 30 שקל שנאים של הלוגן אומנם מתאימים (שוב השנאים התירדיאלים, לא הממותגים) אבל האיכות שלהם די מפוקפקת.
אין לך מה להיסתבך פשוט לקנות שנאי ערום ולחבר ישירות ללוח שלך, חיבור של החשמל בבית 220V AC יוציא 12V AC
רצוי להוסיף פיוז לפני השנאי.
המלצה אישית חמה אתה נשמע קצת חסר ניסיון שזה בסדר כאשר עובדים עם מתחים נמוכים אבל אתה משחק פה עם 220V וזרם שיכול להרוג. תעשה לעצמך טובה ותן למישהו בעל ניסיון לפחות לעבור על מה שעשיתה לפני שאתה מחבר את זה למתח רשת.
אין לך מה להיסתבך פשוט לקנות שנאי ערום ולחבר ישירות ללוח שלך, חיבור של החשמל בבית 220V AC יוציא 12V AC
רצוי להוסיף פיוז לפני השנאי.
המלצה אישית חמה אתה נשמע קצת חסר ניסיון שזה בסדר כאשר עובדים עם מתחים נמוכים אבל אתה משחק פה עם 220V וזרם שיכול להרוג. תעשה לעצמך טובה ותן למישהו בעל ניסיון לפחות לעבור על מה שעשיתה לפני שאתה מחבר את זה למתח רשת.
גיא