חדש פה, מחפש מגבר ק"ב 4K (כנראה יד2), תקציב נמוך

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
pooh-bear פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי, שבת שלום לכולם,

אני מחפש, כמו בכותרת, מגבר ק"ב בתקציב די בסיסי (רצוי עד 1,500 ש"ח, אפשר גם קצת יותר אם מדובר במציאה מטורפת). אין לי המון דרישות (בטח בתקציב כזה), בעיקר שיהיה באיכות סבירה, ידע לעבוד עם 4K (לשדרוג עתידי של הטלוויזיה), ולקבל HDMI. בלוטות' יהיה נחמד, כנ"ל ספוטיפיי, אבל אני לא מאוד בררן. אין כל כך העדפה למותג כזה או אחר.

כרגע יש לי שני רמקולים (Dali Zensor 3) שיושבים מיותמים ומשועממים אחרי שמגבר סטריאו ענתיקה שהיה לי נכנס לדיכאון והחליט שנמאס לו מהחיים. אם (כש)יהיה משהו שיתמוך ביותר מזה אולי יתווסף איזה רמקול או שניים, אבל בהינתן שמדובר בדירה שכורה ושאין לי כוונות לחפור פה בקירות, כנראה זה לא יגמר ב-11 רמקולים מכל הכיוונים.

כרגע המקור היחידי הוא מחשב עם קודי, בעתיד אולי תתווסף איזו קונסולה.

אם מישהו מכיר מישהו שמוכר (או מוכר בעצמו), או רוצה להמליץ על דגם, או חושב שזו טעות מוחלטת ואני צריך משהו אחר, או כל input אחר שיש לכם, אני יותר מאשמח לשמוע.

תודה רבה!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #2 

1500 יהיה מעט מאתגר

pooh-bear פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

כן, כנראה. אם זה לא היה מאתגר, הייתי פשוט נכנס לאיזו חנות וקונה משהו :)

יכול להיות שההגדרה שלי של "איכות סבירה" היא אולי קצת נמוכה יותר ממה שמקובל פה.

זה לא מאוד דחוף לי, לא אכפת לי לחכות קצת עד שמישהו יחליט להשתדרג ולמכור את הרסיבר הישן שלו. מצד שני, אם באמת יש כאן (או במקום אחר שמישהו מכיר) איזו מציאה מטורפת גם ב-2,000 ש"ח, אני בוודאי יכול להתגמש. לא הייתי רוצה לעלות הרבה מעבר לזה.

ראתי למשל Marantz NR-1509 במחיר כמעט סביר עבורי, או אולי אפילו Denon AVR-X550BT . הם סבירים (מבחינת איכות / שרידות) באיזושהי צורה? בטח בהנחה שגם 5.1 קצת גדול עלי בטווח הזמן הנראה לעין.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”