שלום לכולם,
לאחר חברות של יותר משנתיים באתר, במהלכה קיבלתי את כל התשובות שחיפשתי בשרשורים הקיימים, הגיע זמני להתקילכם:
ברשותי Q7 בת כחצי שנה. עד לאחרונה חיברתי את הממיר (הוט, תומסון מלבני של ערוצי זהב, לא דוקסיס) בכבל Scart ל-s-video פשוט והייתי מרוצה, אך לאחרונה שדרגתי לטרנסקודר + כבלים של Monster.
איכות התמונה אכן השתפרה, אך מדי פעם קורה מה שהיה קורה בטלוויזיות ישנות: התמונה "עולה" למעלה ומתגלגלת ו"חוזרת מלמטה", מספר פעמים, ואז שוב מתייצבת. בטלוויזיה ישנה בדרך כלל מכה על החלק העליון של הטלוויזיה היתה פותרת את הבעיה, אבל הפלזמה דקה מדי...
מחקר נוסף גילה שהתופעה מתרחשת כאשר התמונה היא ברובה עם רקע לבן או בהיר מאוד, וזה בולט במיוחד במעברונים של ערוץ לולי - שבהם הרקע לבן, ובהם זה תמיד קורה (ומשגע אותי). בחיבור s-video זה לא קורה, אבל אני מעדיף להישאר ב-RGB.
אני אובד עצות. מה יכול לגרום לזה? ואיך אפשר לפתור את זה?
תודה!
תופעה מוזרה ב-Q7 + טרנסקודר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בוקר טוב,
מניסיון, ישנה רגישות של הטרנסקודר להפרעות ברשת החשמל.
האם יש לך "דימר" (עמעם אורות) המחובר באותו איזור ? אם כן נסה לנתק אותו !!
לפי דעתי מה שקורה הוא שהמעגל האלקטרוני הנמצא בטרנסקודר "יוצא מייציבות" - כיבויי והדלקת הממיר גם כן מאפסים את כניסות הטרנסקודר וזה מחזיר את המצב לקדמותו.
יום טוב
מניסיון, ישנה רגישות של הטרנסקודר להפרעות ברשת החשמל.
האם יש לך "דימר" (עמעם אורות) המחובר באותו איזור ? אם כן נסה לנתק אותו !!
לפי דעתי מה שקורה הוא שהמעגל האלקטרוני הנמצא בטרנסקודר "יוצא מייציבות" - כיבויי והדלקת הממיר גם כן מאפסים את כניסות הטרנסקודר וזה מחזיר את המצב לקדמותו.
יום טוב