ARC - אין רב ערוצי
הי,
רסיבר דנון 3600 מחובר למסך LG SM9500.
מקבל אודיו חוזר מהמסך בצורה תקינה וללא בעיה מבחינה פונקציונאלית - למעט העובדה שללא קשר לפורמט המקור - האודיו החוזר תמיד בפורמט סטיראו.
לא מצליח לקבל רב ערוצי על אף שהמקור בוודאות רב ערוצי.
מישהו נתקל בתופעה? סיבות?
תודה.
מקבל אודיו חוזר מהמסך בצורה תקינה וללא בעיה מבחינה פונקציונאלית - למעט העובדה שללא קשר לפורמט המקור - האודיו החוזר תמיד בפורמט סטיראו.
תודה.
·אתה כנראה ברסיבר עצמו מוגדר כרב ערוצי בסטריאו, יש כפתור ירוק בשלט למטה מצד שמאל תלחץ עליו ותבחר בשורה השניה.מוסיקאי כתב:הי,
תודה....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הי,
איני מכיר את המסך שלך. בהנחה שהוא תומך בתכונת ARC, אז:
1. יש לוודא שיציאת ARC מהרסיבר מחוברת לכניסה התומכת ב- ARC במסך.
2. מהתפריט במסך - יש לאפשר יציאת שמע ARC.
3. מתפריט וידאו ב-3600 יש להיכנס ל- HDMI SetUp ולאפשר ARC.
4. כאשר הטלויזיה פועלת, יש ללחוץ בשלט הרסיבר על TV Audio.
5. בשביל לקבל תמיכה מלאה(גם אטמוס ועוד) - ARC אינו מספיק, המסך צריך לתמוך גם ב- eARC. (ה-3600 תומך).
בהצלחה.
איני מכיר את המסך שלך. בהנחה שהוא תומך בתכונת ARC, אז:
1. יש לוודא שיציאת ARC מהרסיבר מחוברת לכניסה התומכת ב- ARC במסך.
2. מהתפריט במסך - יש לאפשר יציאת שמע ARC.
3. מתפריט וידאו ב-3600 יש להיכנס ל- HDMI SetUp ולאפשר ARC.
4. כאשר הטלויזיה פועלת, יש ללחוץ בשלט הרסיבר על TV Audio.
5. בשביל לקבל תמיכה מלאה(גם אטמוס ועוד) - ARC אינו מספיק, המסך צריך לתמוך גם ב- eARC. (ה-3600 תומך).
בהצלחה.
@מוסיקאי
·
היי אח,
זה מזכיר לי תופעה מוזרה שנתקלתי בה ואולי היא תקפה גם עליך, תלוי אילו מכשירים יש לך וכיצד הם מחוברים - שמתי לב שכשניגנת סרטים מכונן חיצוני שמחובר לטלוויזיה (יש לי את ה- 8600), שמעתי בסטריאו לא משנה על איזה מצב הייתי (חוץ מ- all ch). הסרטים היו בקידוד DTS והמסקנה היא שאין לטלוויזיה יכולת לפענח אותו (עם דולבי אין בעיה).
מה שעשיתי זה לקנות סטרימר חזק שמחובר לרסיבר וכך הבעיה נפתרה
תהנה!
·
היי אח,
זה מזכיר לי תופעה מוזרה שנתקלתי בה ואולי היא תקפה גם עליך, תלוי אילו מכשירים יש לך וכיצד הם מחוברים - שמתי לב שכשניגנת סרטים מכונן חיצוני שמחובר לטלוויזיה (יש לי את ה- 8600), שמעתי בסטריאו לא משנה על איזה מצב הייתי (חוץ מ- all ch). הסרטים היו בקידוד DTS והמסקנה היא שאין לטלוויזיה יכולת לפענח אותו (עם דולבי אין בעיה).
מה שעשיתי זה לקנות סטרימר חזק שמחובר לרסיבר וכך הבעיה נפתרה
תהנה!