panasonic gz950
שלום חברים!
אני חושב לקנות את הדגם הזה
הבנתי מסקירות שהוא ממש טוב
אבל לא מוכרים אותו בארץ .
האם יש אפשרות להזמין אותו מחול?
panasonic gz950
-
דודיאוזניות
-
- חבר פעיל

- תגובות: 68
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
@דודיאוזניות
·
למרות שפנסוניק מייצרים אחלה טלוויזיות, אני לא חושב שזה שווה את הטרחה, חוסר האחריות והעלות הנוספת לקנות אותו בחו"ל.
יצא לי להזמין מספר טלוויזיות מחו"ל לפני ביטול המס על טלוויזיות, ובאותה תקופה זה היה משתלם. היום זה לא שווה את המאמץ.
·
למרות שפנסוניק מייצרים אחלה טלוויזיות, אני לא חושב שזה שווה את הטרחה, חוסר האחריות והעלות הנוספת לקנות אותו בחו"ל.
יצא לי להזמין מספר טלוויזיות מחו"ל לפני ביטול המס על טלוויזיות, ובאותה תקופה זה היה משתלם. היום זה לא שווה את המאמץ.
- mordsxx
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
באמת נותר להצטער שדווקא למסכי ה OLED של פנסוניק הנמצאת רחוב או שניים לפני יתר היצרנים אין יבוא מסודר בארץ.
חברת בריאמג קיבלה את רשיון היבוא של מוצרי פנסוניק ובכללם טלוויזיות אך בנבירה באתר שלהם אפשר להתרשם כי הם מעדיפים להתרכז רק במוצרים לבנים.
אפשר לחכות להכרזה של דגמי 2020 של פיליפס הצפויה בעוד שבועות מעטים. הם לא רחוקים מהפנסוניק ויש יבוא רשמי ומסודר של אלקטרה.
חברת בריאמג קיבלה את רשיון היבוא של מוצרי פנסוניק ובכללם טלוויזיות אך בנבירה באתר שלהם אפשר להתרשם כי הם מעדיפים להתרכז רק במוצרים לבנים.
אפשר לחכות להכרזה של דגמי 2020 של פיליפס הצפויה בעוד שבועות מעטים. הם לא רחוקים מהפנסוניק ויש יבוא רשמי ומסודר של אלקטרה.
- cabasse1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
ערב טוב הבעיה שהדגמים המובילים שלהם יקרים ולא מצדיקים😔
אבל נשמח להפתעה במחיר .
אבל נשמח להפתעה במחיר .
-
דודיאוזניות
-
- חבר פעיל

- תגובות: 68
@cabasse1
הדגם שאני מחפש נחשב לאחד המסכים הכי טובים בעולם בכל מה שקשור לאיכות תמונה.
הדגם שאני מחפש נחשב לאחד המסכים הכי טובים בעולם בכל מה שקשור לאיכות תמונה.