רוצה להפעיל סרטי HD על המחשב, עזרה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
idanseal פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69

שליחה

שלום; ברשותי המחשב הנל:
Pentium 4 3.00GHZ
לוח אם asus p4s800d(אם זה משנה)
זיכרון 1.5GB RAM
כרטיס מסך nvidia geforce 5700
הכרטיס מסך ב-AGP
וסתם זה לא נראה לי חשוב-כרטיס קול Auzentech x-plosion
אקיצר, אני רוצה להפעיל סרטי HD וזה עובד פחות או יותר, אבל יש לו קטעים מעצבנים, שלפעמים לוקח לו מלא זמן להריץ לקטע באמצע הסרט, או לפעמים שמתחשק לו יש קטיעות, ובסרטי 1080P זה קטוע, היה איזה מדריך עם מלא תוכנות פה איפהשהוא באתר אבל לא הבנתי אותו הוא ממש מסובך, זה הכל ענין של תכנה או שאתם מציעים לשדרג משהו במחשב?אגב המחשב יזרים לLCD שעוד לא החלטתי מה אני קונה אבל יזרים בכבל HDMI מן הסתם יש לי מתאם DVI-HDMI של MONSTER, כל הצעה תעזור פה.
תודה רבה מראש:)
עידן.

Sp0rk07
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23

אולי כרטיס מסך...

שליחה

עם יציאת HDTV שחיבור AGP, כמו ה-7300GT של Leadtek

idanseal פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69

שליחה

אגב הכרטיס מסך 256MB, זה מה שישפיע על המהירות?עוד תגובות בבקשה זה יעזור ותודה למי שענה:)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

זה פשוט מאוד, המעבד של המחשב שלך חלש מדי להרצה של 1080P או הרצה מהירה קדימה חלקה של סרטי 720P. לדעתי החלפת כרטיס מסך ל-7300GT לא תשפיע על הרצה קדימה חלקה טובה יותר, כי זה כבר עניין של המעבד ותקשורת ה-IO עם ההארד דיסק.

שדרוג אפשרי: אתה יכול להחליף לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ומעבד. קח מעבד של AMD שנותן תמורה טובה יותר לכסף. בעתיד תוכל לקנות לו כרטיס מסך חזק (את הישן לא תוכל לשים כי הוא AGP). את הכרטיס (המעולה אגב) של AuzenTech שים על לוח האם החדש. את הזכרונות הישנים שלך סביר להניח שלא תוכל להעביר כי הם כנראה DDR ולא DDR2. אבל תוכל להשתמש במחשב הישן בשביל עוד מחשב דסקטופ בבית.

חזור אל “תוכנה - KODI”